Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2016 22:46 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

kocia_mendka pisze:(...)A w nocy mi się sąsiad śnił. A ja mu strzeliłam centrycznie między oczy z bliska. I łeb mu się rozpękł jak arbuz taki dobrze dojrzały....
A rano wstałam zadowolona i uśmiechnięta jak już dawno się nie uśmiechałam ...:D
Tak, wiem, mam zrytą banię :D

Nie sąsiad, tylko wykładowca. Nie śnił się, tylko prowadził wykład (na żywo). Wyobrażałam sobie jego zawartość czaszki rozbryzgującą po tablicy na auli....
I to było ponad 10 lat przed The Walking Dead :oops: Ale facet tak się znęcał nad przedmiotem, który mnie zainteresował, że te półtorej godziny było wiecznością :placz:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob maja 14, 2016 17:41 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Dobrze, ze zamach maczetą nie skończył Trufli...
Budowa drakkara? A czemu nie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Sob maja 14, 2016 22:18 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Machałam maczetą na wysokości łba zombie :D A Trufel znacznie niższa jest :D CO do drakkara hmm, byłoby ciężko zważywszy na moją umowę z drewnem, ja go nie tykam ono nie pęka :D Ale jakąś małą tratewkę? Czemu by nie, zawsze można i na tratwie pożeglować w stronę zachodu słońca :D

Ściągam Wikingów... :D Już się boję co będzie się działo jak obejrzę :D
Ale z dwojga złego lepsze to niż jakaś telenowela typu K jak Karton... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie maja 15, 2016 21:46 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Daj znać, jak Ci podpasują wikingowie :lol:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto maja 17, 2016 22:45 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Ja pierdziu, jak ja kocham tu wchodzić :ryk: A myślałam, że tylko ja jestem przypadkiem beznadziejnym, nie nadającym się do leczenia. :ryk:
Wybacz kocia_mendka, ale nie da się inaczej. To z sympatii do Ciebie :lol:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Wto maja 17, 2016 23:39 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Ej no, przecież ja nigdy nie ukrywałam ze mam banię zrytą maksymalnie :D A oglądanie seriali postapo jedynie mnie utwierdziło w tym przekonaniu :D Aha, i żeby wszystko było jasne, właśnie ściągnęłam sobie ruski film o zombie :twisted: Jestem mocno ciekawa jak bardzo będę się śmiała.... :D Ale obiecuję,że jak obejrzę to wam kochane dziewczynki streszczę... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Wto maja 17, 2016 23:58 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

jaki ?!? 8O 8O 8O 8O 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro maja 18, 2016 0:05 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Film ma tytuł "Zakazana rzeczywistość" Wstępnie napisali,że tajna broń,że się coś sypnęło i się broń spod kontroli wydostała i ludzie się zamieniają w zombie i tylko jeden dzielny kapitan walczy z zombimi, ustrojem i wszystkim co tylko jak na ruskiego cziełowieka przystało :D Zapowiada się nader interesująco :D Kocham ruskie filmy w stylu postapo aczkolwiek jak do tej pory przez Stalkera Tarkowskiego nie byłam w stanie przebrnąć... Ale taką na przykład "Czarną błyskawicę" oglądałam już z pięć razy rechocząc jak obłąkana. Czarna wołga jako samochód który umie się wznieść w powietrze dzięki przodującej rosyjskiej nauce... :D A szczególnym sentymentem napawa mnie obejrzany niedawno zwiastun filmu "Wiking". Wielkie brodate chłopisko w zbroi i z wielkim mieczem z psychopatycznym wyrazem oczu cedzące "Ubiju tiebia..." No miodzio :D Cud miód i orzeszki. Oraz kakao z pianką i ptyś :D I niezamierzony element komizmu jak to w większości ruskich filmów...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro maja 18, 2016 0:09 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Jeju 8O . Jutro poszukam . :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Śro maja 18, 2016 0:19 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Ze swojej strony gorąco polecam Niezwyciężony, fajny film o gościu ze służb specjalnych coś a la Terminatror i McGywer w jednym, Lewiatan, aczkolwiek tenże ryje banię nieziemsko, Cud, oparty na faktach, na faktach też jest oparty Ładunek 200 ale ryje banię jeszcze bardziej niż Lewiatan i miejscami jest delikatnie rzecz ujmując obrzydliwy, niezły jest Palacz, Dom wariatów, Nocne siostry, Metro i Putievoy obchodczik ( nie znam polskiego tytułu )... A z resztą jak do tej pory jeszcze nie znalazłam filmu który by mi się nie spodobał. Inne niż nasze ale naprawdę świetne... A, no i bym zapomniała, Kukułka. Kukułka po prostu wimiata ja się zakochałam w tym filmie od pierwszego kopa :D
Jedyne czego żałuję to tego,że jeszcze za słabo znam rosyjski żeby oglądać filmy w oryginale,a znalazłam serial a właściwie dwa które zapowiadają się nawet nawet... No ale oczywiście nie ma do nich napisów nigdzie, a automatyczny tłumacz to po prostu porażka....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro maja 18, 2016 22:38 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Ładunek mam i ogladałm .
A Brat , jedynke i dwujkę , oglądałaś ?

barbarados

Post » Śro maja 18, 2016 23:12 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Brat wymiata... :) Kocham ruskie filmy normalnie kocham :D A ten film co miał być o zombie to nie był o zombie :( Ale w sumie da się obejrzeć nie powiem :D Na dziś mam zaplanowane dwie ruskie komedie, coś w rodzaju Deja Vu o zamianie ciał i umysłów jestem ciekawa co ruscy z tego zrobili :D Bo znając ich może być wesoło po całości... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Śro maja 18, 2016 23:47 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

A Nocny sprzedawca ? :twisted:

barbarados

Post » Śro maja 18, 2016 23:53 Re: Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce część I

Tego jeszcze nie widziałam... Z opisu sądząc zapowiada się ciekawie :D Skądś to można ściągnąć może? :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

[poprzednia][następna]