lilianaj pisze:To brawa dla tego weterynarza, co go koci los obchodzi, a nie tylko ekwiwalent pieniężny. Toż to niemal ginący gatunek.
są jeszcze tacy dla których liczy się dobro zwierzaczka a nie tylko kasa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:To brawa dla tego weterynarza, co go koci los obchodzi, a nie tylko ekwiwalent pieniężny. Toż to niemal ginący gatunek.
klaudiafj pisze:Koleżanko MoliMusisz zamknąć oczy i pomyśleć z wiarą - stoliczku, nakryj się! I jak otworzysz oczy to na pewno będzie nowe jedzonko przed Tobą, albo smakołyki
Czasem może być żaba, ale to wtedy trzeba ćwiczyć do skutku.
Pisałam Kitusia czarnobiała
Moli25 pisze:Czesc wszystkim!
dziś trochę wcześniej skończyłam prace, cudowny czas z moimi serduszkami![]()
aktualnie wygrzewają się na balkonie.
Musze się wam poskarżyć na moje dzieciaki.
otóż kupiłam im kilka dobrych karm, miedzy innymi Yarah, tacki. jedzenie wygląda tak ze sama bym je posmarowała na chleb, a one wzgardziły!!!cóż. od rana jedzą suche, piją wode, patrza na mnie oczami "shreka" no daj cos no daj, ale ja mam dość otwierania co rusz to nowych saszetek.
postanowiłam wiec ze rano dostają mięso drobiowe, mają naturea pomieszaną z purizonem jako suche non stop i ewentualnie jakiś smakołyk ( bo felixa chyba nie można nazwać pełnowartościową karmą ?) w ciągu dnia.
Nie potrafiłam ich przestawić na inną karme i koniec, spróbowałam całego zooplusa, tylko miamore i felix sa najsmaczniejsze (wg moich kotow)
szczęście ze z suchą nie ma problemu i jedzą tą super Naturea (dzięki Klaudia)![]()
a tu taki krótki film jak odwiedziła nas muszka. najważniejsze jest pierwsze 6 sekund.
Synchronizacja baniaczków jest niesamowita i mogłabym patrzeć na nich godzinami![]()
Moli25 pisze:Musze się wam poskarżyć na moje dzieciaki.
otóż kupiłam im kilka dobrych karm, miedzy innymi Yarah, tacki. jedzenie wygląda tak ze sama bym je posmarowała na chleb, a one wzgardziły!!!cóż. od rana jedzą suche, piją wode, patrza na mnie oczami "shreka" no daj cos no daj, ale ja mam dość otwierania co rusz to nowych saszetek.
postanowiłam wiec ze rano dostają mięso drobiowe, mają naturea pomieszaną z purizonem jako suche non stop i ewentualnie jakiś smakołyk ( bo felixa chyba nie można nazwać pełnowartościową karmą ?) w ciągu dnia.
Nie potrafiłam ich przestawić na inną karme i koniec, spróbowałam całego zooplusa, tylko miamore i felix sa najsmaczniejsze (wg moich kotow)
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 406 gości