MiauKot - smutna historia Izabelli nie ma końca :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2016 16:22 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowałam :201461
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt kwi 22, 2016 20:48 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Ślicznie dziękujemy za wszystkie głosy i oczywiście prosimy o więcej :201494

Postanowiliśmy Was zachęcić trochę do głosowania 8)
Dla osób, które zagłosują na nas w konkursie krakvetu Pomoc dla Schronisk, mamy upominki :)
Do rozlosowania mamy 5 toreb materiałowych z kotem, 5 dużych trójdzielnych kalendarzy miaukotowych i 5 kocich zatyczek dla telefonu :)
Zapewniamy, że gadżety w oryginale prezentują się dużo lepiej i są bardzo praktyczne :)

Co zrobić, aby dostać prezent?

Po pierwsze.
Trzeba napisać do nas maila (fundacja.miaukot@gmail.com) lub wiadomość na FB z informacją o chęci otrzymania upominku w zamian za zagłosowanie na MiauKota. W wiadomości prosimy podać swoje dane kontaktowe, numer telefonu oraz swój nick z forum Krakvetu, zaznaczając, który prezent chcesz otrzymać. Wylosować można tylko jeden. Najlepiej określić stopień swojego zainteresowania 8) np. 1-torba, 2 - zatyczka, 3-kalendarz. Jeśli chcesz tylko jeden, konkretny upominek, wpisujesz tylko jego, np.zatyczka do telefonu.

Po drugie:
Na dowód oddania głosu można wybrać jedną z poniższych metod weryfikacji:
- przesłać nam smsa z kodem weryfikacyjnym, który przyszedł z krakvetu, na nasz numer telefonu 609 834 036;
lub
- dołączyć do wiadomości zrzut ekranu z widocznym smsem weryfikacyjnym,
lub
- dołączyć zrzut ekranu z forum, tak, aby był widoczny wpis w wątku powitalnym o treści „pomagam MiauKotom” :)

W razie wątpliwości (np.mało czytelny załącznik) zastrzegamy sobie prawo weryfikacji poprzez PW (prywatną wiadomość) na forum krakvetu Emotikon smile

Osoby, które już wcześniej zagłosowały na Miaukoty mogą przesłać do nas informację z podaniem swojego nicku z forum Krakvetu oraz daty i godz.głosowania. Na listę uczestników uprawnionych do losowania prezentów wpiszemy je dopiero po weryfikacji poprzez PW na forum Krakvetu :)

Losowanie nagród odbędzie się 30 kwietnia.

Zapraszamy do zabawy i głosowania na MiauKoty :piwa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Nie kwi 24, 2016 16:02 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Komu, komu ? :D
https://www.facebook.com/kociazgraja/

meridenn

Od: Pon paź 19, 2015 11:24

Post » Wto kwi 26, 2016 13:58 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Chyba ciut za duże foto mi się wkleiło :oops: Na mniejszym nie zauważylibyście tego pięknego zezolka 8)

Obrazek

Bardzo prosimy Was o pomoc w głosowaniu w Krakvecie :201494 :201494 :201494 Bez Waszej pomocy nie damy rady wygrać a my naprawdę bardzo potrzebujemy tej karmy :oops: To nie jest tak, że chcemy tą karmą MiauKoty utuczyć :twisted: Systematycznie, dzień w dzień, wolontariusze dokarmiają koty na swoich podwórkach. W sumie wychodzi ponad 100 kotów podwórkowych. Staramy się pomagać ludziom biednym, którzy w życiu mają pod górkę, ale kochają swoje zwierzaki. W sumie to jest około 30 dodatkowych zwierzaków. Nie tylko koty, są też wśród nich psy. Niedawno poprosiła nas o pomoc osoba, która po stracie męża pracuje na dwóch etatach: jeden po to, żeby spłacić długi,które jej zostały w spadku; drugi, żeby wyżywić stado swoich ukochanych kotów. Znamy ją bardzo dobrze i wiemy jak trudno jej było poprosić o pomoc. Domyślamy się, że sama nie dojada, ale koty zawsze mają pełne miseczki. Nas poprosiła o żwirki dla kotów. Jest starsza Pani, której ktoś na podwórko podrzucił koteczkę. Zadzwoniła do nas, żeby ją oddać. W trakcie rozmowy jednak wyszło, że wcale tego kota nie chce oddawać, ale z małej renty nawet dla niej ledwo starcza. Czasami wystarczy drobna pomoc, żeby człowiek nabrał oddechu i jakoś się zorganizował. Tylko na tę drobną pomoc też trzeba mieć a my w tej chwili nie mamy :cry:
Dlatego tak bardzo chcielibyśmy wygrać :oops: Jeśli nam nie pomożecie nie wygramy :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto kwi 26, 2016 14:00 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Piękna dziewuszka :1luvu: mam słabość do zyzolków :D :201461

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto kwi 26, 2016 14:04 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

zagłosowałam!
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Wto kwi 26, 2016 16:18 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Zagłosowane :D
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Czw kwi 28, 2016 11:43 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Pomóżmy w głosowaniu :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw kwi 28, 2016 14:41 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

MiauKoty chyba jednak szczęścia w konkursach :placz:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pt kwi 29, 2016 14:05 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Zwycięzcę już na pewno znacie - Kocia Dolina z Inowrocławia. Gratulujemy i zazdrościmy :ok: 8) Taka wygrana, ponad 13 000 zl, dała by nam chwilę oddechu od problemu, czym napełnić kocie brzuszki i nie wybierać między sterylizacją a miską :oops: Fakt zawsze wygrywają zwierzaki, ale tymi zwierzakami opiekują się ludzie, którym jest łatwiej jak nie muszą ciągle się martwić czym je nakarmić i swoją energię poświęcać na zapewnienie podstawowego bytu dla nich.
Bardzo dziękujemy tym wszystkim, którzy byli i są z nami :1luvu:
Obrazek

Konkurs zbiegł się z końcem rozliczeń podatkowych. Jeśli ktoś jeszcze się nie rozliczył a nie wie komu przekazać 1% - MiauKotki chętnie przyjmą :)
Można to zrobić on-line klikając TUTAJ
lub tradycyjnie wpisując nasz numer KRS 0000353933 w odpowiednie rubryki PIT.

Obrazek

Aspazja w roli cenzora :smokin:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro maja 11, 2016 21:37 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Prawie przegapiłam urodzinki Avatara :oops: W maju chłopak skończył 9lat :201461 Do nas trafił 6 lat temu 8O Jak na jego "chorobę" to bardzo dużo :oops: Mam jednak nadzieję, że co najmniej kolejne tyle przed nim :ok: Chociaż jak po raz kolejny piorę po ekscesach Avatara, to zastanawiam się po co mi to było :oops: :twisted:
Kto śledzi losy MiauKotowych podopiecznych na pewno dobrze zna jego smutną historię.
Musiałam się nauczyć opieki nad takim kotem, ale Avatar potrafi współpracować 8)
Udało się to dzięki osobom o wielkim sercu, które nie przeszły obojętnie obok nieszczęścia tego kocurka, które wspierały finansowo jego leczenie, rehabilitację i życie codzienne przysyłając mu pieluchy, podkłady higieniczne, szampony, ręczniki, kocyki itp.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie w opiece nad tym cudownym kocurkiem :1luvu:
Szczególne podziękowania dla osób, które zawsze pamiętają o jego chorobie i potrzebach z tym związanych.
Ślicznie dziękuję:
Anni Ł. :1luvu:
Agnieszce R. :1luvu:
Celinie L. :1luvu:
Edyszce :1luvu:

najnowszy filmik TUTAJ :)
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro maja 11, 2016 21:53 Re: MiauKot - co tam w trawie piszczy :)

Wszystkiego najlepszego Avatarku :1luvu: :balony:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw maja 12, 2016 13:01 Re: MiauKot - POTRZEBUJEMY CIEBIE! POMÓŻ NAM!

Adria pisze:Prawie przegapiłam urodzinki Avatara :oops: W maju chłopak skończył 9lat :201461 Do nas trafił 6 lat temu 8O Jak na jego "chorobę" to bardzo dużo :oops: Mam jednak nadzieję, że co najmniej kolejne tyle przed nim :ok: Chociaż jak po raz kolejny piorę po ekscesach Avatara, to zastanawiam się po co mi to było :oops: :twisted:
Kto śledzi losy MiauKotowych podopiecznych na pewno dobrze zna jego smutną historię.
Musiałam się nauczyć opieki nad takim kotem, ale Avatar potrafi współpracować 8)
Udało się to dzięki osobom o wielkim sercu, które nie przeszły obojętnie obok nieszczęścia tego kocurka, które wspierały finansowo jego leczenie, rehabilitację i życie codzienne przysyłając mu pieluchy, podkłady higieniczne, szampony, ręczniki, kocyki itp.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie w opiece nad tym cudownym kocurkiem :1luvu:
Szczególne podziękowania dla osób, które zawsze pamiętają o jego chorobie i potrzebach z tym związanych.
Ślicznie dziękuję:
Anni Ł. :1luvu:
Agnieszce R. :1luvu:
Celinie L. :1luvu:
Edyszce :1luvu:

najnowszy filmik TUTAJ :)

Widzę,ze Avatarek ma własny mały trawnik domowy :lol:

Spóźnione, ale z głebi serducha dla najdzielniejszego kotka na świecie Obrazek

To już tyle latek? Ale to szybko przeleciało ... :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lip 13, 2016 16:41 Re: MiauKot - co tam w trawie piszczy :)

alessandra, dziękujemy za życzenia dla Avatarka i za licytację w bazarku :1luvu:
Latka lecą, koty się starzeją...a my ciągle młode i piękne :lol:

Bardzo dziękujemy wszystkim za udział w bazarku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Naszą dozgonną wdzięczność ma Edyszka, która zawsze pamięta o Avatarku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
DZIĘKUJEMY :aniolek: :king: :1luvu:

W ubiegły czwartek Avatarek miał robione badania kontrolne i od razu zrobiliśmy mu ząbki. Okazuje się, że chłopak ma całkiem dobre wyniki. Jedynie kreatynina na granicy. Przyznaję się, że spodziewałam się gorszych wyników, bo przy jego problemach to bardzo prawdopodobne :oops: Na szczęście się pomyliłam :201461
Usunięte miał 4 ząbki. Trochę się długo zbierał po narkozie, ale teraz już bryka jak młody bóg :kotek:

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lip 13, 2016 17:07 Re: MiauKot - co tam w trawie piszczy :)

Tak się cieszę! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]