Zasady:
Każda osoba pełnoletnia może kupować i licytować wystawione rzeczy.
30% od każdej ceny przekazywane jest na rzecz podopiecznych Fundacja Szanowny Pan Kot
Koszty wysyłki pokrywa kupujący- paczka kurierska 14,49zł inna forma- do ustalenia.
Istnieje możliwość odbioru osobistego w Poznaniu, po wcześniejszym umówieniu się.
Po zakupie/wylicytowaniu produktu, Kupujący proszony jest o wysłanie wiadomości prywatnej w ciągu 24h od zakupu w celu sfinalizowania transakcji.
Na wpłaty i odbiór czekamy 3 dni robocze od momentu przekazania wszystkich danych.
Przedmiot na ten czas zostaje oznaczony jako „Rezerwacja” i w przypadku braku wpłaty/odbioru po ustalonym czasie- wraca do sprzedaży.
Wysyłki są realizowane w ciągu 1-2 dni roboczych od momentu zaksięgowania przelewu.
Przelew za zakupione produkty dzielimy następująco:
70% ceny + koszty przesyłki wpłacane są na konto Fabanerium – tytułem: <nazwa kupionego/wylicytowanego produktu>
30% ceny przekazywane jest na konto Fundacji Szanowny Pan Kot – tytułem: "Darowizna na cele statutowe"
Przy odbiorze osobistym 70% ceny płatne gotówką w dniu odbioru, a 30% ceny przekazywane jest przelewem przez Kupującego na konto Fundacji Szanowny Pan Kot – tytułem: „Darowizna na cele statutowe - nick z miau"
Sprzedaż odbywa się także na FB -
https://web.facebook.com/events/2006342 ... _tab=posts