Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Się cieszę niezmiernie i proszę już więcej nic dla sroki nie wystawiać, bo mnie kusi wszystko co się świeci
Koki-99 pisze:Się cieszę niezmiernie i proszę już więcej nic dla sroki nie wystawiać, bo mnie kusi wszystko co się świeci
iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Się cieszę niezmiernie i proszę już więcej nic dla sroki nie wystawiać, bo mnie kusi wszystko co się świeci
Oj to koniecznie musisz rzucić okiem na moje sreberka.
Koki-99 pisze:Iza, czekam na link i chyba zbankrutuję w tym miesiącu
Atta, już nie, bo te dwie co ostatnio wzięłam niby dla młodej, stały się moimi, bo "przecież wiesz, że nie cierpię różowego"
Atta pisze:iza71koty pisze:Koki-99 pisze:Się cieszę niezmiernie i proszę już więcej nic dla sroki nie wystawiać, bo mnie kusi wszystko co się świeci
Oj to koniecznie musisz rzucić okiem na moje sreberka.
Taaa, jak nie perfumy, to ciuszki, teraz znów sreberka... a świstak siedzi i...Może od razu zorganizujmy jaki napad na bank czy co, byle konkretnego
Koki-99 pisze:Iza, czekam na link i chyba zbankrutuję w tym miesiącu
Atta, już nie, bo te dwie co ostatnio wzięłam niby dla młodej, stały się moimi, bo "przecież wiesz, że nie cierpię różowego"
iza71koty pisze:Link do perfum też podesłać?![]()
Koki-99 pisze:iza71koty pisze:Link do perfum też podesłać?![]()
A broń Boże, cała kolekcja w łazience stoi![]()
Atta, ta jedna koszulka była kremowa, to fakt, ale napisy to już miała te "znienawidzone różowe". Młodej teraz tylko czarne pasuje. Nie masz czegoś? No i nie "dla sroki" ofkorsTo jest zarezerwowane dla mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 331 gości