Widzę, że chyba kocia rodzinka ma już opiekę ?
Szkoda tylko, że nie zdecydowali się na uśpienie kociąt....
I mam nadzieję, że matka zostanie ciachnięta po oddaniu młodych.
Jeśli będą opory- mogę w tym jakoś pomóc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:[...]I mam nadzieję, że matka zostanie ciachnięta po oddaniu młodych.
kinia098 pisze:[...]Jeśli będą opory- mogę w tym jakoś pomóc
ewa_mrau pisze:kinia098 pisze:[...]I mam nadzieję, że matka zostanie ciachnięta po oddaniu młodych.
właśnie tam byłam, na fejsbókó znaczy byłam
https://www.facebook.com/katarzyna.nowa ... en-sectionkinia098 pisze:[...]Jeśli będą opory- mogę w tym jakoś pomóc
będę ją podglądać
dzięki!
---
kinia098 pisze:[...]Ale trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze łapanki, bo mam do zdjęcia ciężarówkia raczej tiry....
kinia098 pisze:Niestety jest też zła wiadomość- okociła się moja niełapalna kotka, właśnie dostałam info od karmicielki
Ale trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze łapanki, bo mam do zdjęcia ciężarówkia raczej tiry....
Szalony Kot pisze:Kina, ciesz się, że mimo wszystko udaje się zdążyć przed kocięta mi z zaropialymi od kataru oczkami, z brzuszkami wzdetymi od robaków. .. sterylizacji, póki starczy Ci sil
Szalony Kot pisze:Kinia, pamiętam, że u jakiś kotów u Ciebie był mega problem z wszołami, może jesteś w stanie pomoc?
viewtopic.php?f=1&t=174826&start=30
kinia098 pisze:Wczoraj złapała się kolejna ciężarówa, którą próbowałam złapać, a do klatki wpadł kocur.
Dzisiaj dziewczyny wiozą ją na zabieg. Tym razem już chyba na koszt UM.
To też była ostatnia chwila
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości