Dobrej nocki wszystkim życzymy

Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Dobra żegnam się na dzisiaj i idziemy spać bo jutro pobudka i do pracy trza iść.
Dobrej nocki wszystkim życzymy

Moli25 pisze:Zuzia ma kamień na ząbkach?
Miłej pracy Ewa
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Zuzia ma kamień na ząbkach?
Miłej pracy Ewa
Tak i parę do usunięcia. Zuzia ma 9 lat i wszystkie ząbki ale niektóre trzeba usunąć by zapibiec innym chorobom.
Poli też się zaczyna zbierać ale u niej można usunąć go tym plynem co dodaję im do wody.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Zuzia ma kamień na ząbkach?
Miłej pracy Ewa
Tak i parę do usunięcia. Zuzia ma 9 lat i wszystkie ząbki ale niektóre trzeba usunąć by zapibiec innym chorobom.
Poli też się zaczyna zbierać ale u niej można usunąć go tym plynem co dodaję im do wody.
Ewa jaki płyn dodaje sie do wody?
Koty chetnie go piją?
Ewa L. pisze:Jeśli chodzi o DPD to naprawdę coś zaczęli się psuć.
Wczoraj sprawdziłam status paczki to paczka była w firmie kurierskiej we Wrocławiu. Dziś o 3 w nocy była już w Łodzi a o 8 została przekazana do doręczenia. Jednak nadal nie dostałam smsa kiedy będzie doręczana.

Ewa L. pisze:Witam wszystkich!
Po tej mojej chorobie nie mogę dojść do siebie.Mam duszący kaszel, rano zawalony cały nos i ciągle boli mnie gardło - raz mniej , raz więcej ale ciągle jest obolałe.
Ostatnio pracuję po 9-10 godz. i przyznam że już nie wyrabiam. Jak przychodzę do domu to padam i nie mam siły na nic. Naprawdę po tej chorobie nie mogę sie pozbierać.
Dziś znów idę na 9,5 godz. jutro na 10 ,a w czwartek na 9,5 godz. Piątek mam w końcu wolny ale znów na 12 jadę do szpitala do kardiologa. W sobotę znów na 8 godz.i trzy dni wolnego bo w niedzielę święto a poniedziałek i wtorek będę zajęta Zuzią.Liczę na to że wszystko pójdzie dobrze i zgodnie z planem i Zuzia będzie miała śliczny i zdrowy buziaczek.W sumie na razie ząbki jej nie przeszkadzają bo je chętnie i suche i mokre i apetycik też ma ale nie ma co zwlekać i czekać aż będą boleć.
Wode z płynem nadal chętnie piją więc nie jest źle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 14 gości