Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cessy pisze:bardzo przepraszamy, ze u nas tak cicho na watku. Ostatnio wszyscy mielismy huk roboty, zajec, nauki i obgryzania notatek oraz ksiazek. Ogolnie to wszystko dobrze u nas, czasem sie gonimy jak wariaty, czasem troche 'mordujemy', brykamy i wskakujemy na wszystkich, ktorzy na to pozwalaja
z Luci to taki zawodnik, ze czasem zawazam, ze namnie 'leci' katem oka', kiedy on juz jest w powietrzu - taka ta mala cholerka skocznaAni nie uprzedzi, ani nic -tylko fruuu!
Oba nasze chlopy to gaduly straszne, Tirek ze swoim 'ojojoj jaki zem glodny' oraz 'bruuu' a Luca z ' łeee!' jako okrzykiem bojowym w czasie przebiegu przez pokojTirek jest mistrzem strategii: najpierw czeka, az maly sobie sam pobiega, pobawi sie i zmeczy, i dopiero wtedy zaczyna go gonic! Mamy nowe super fotki, na ktorych widac ak maly urosl, ale musze powybierac, pozmniejszac itp , wiec zamieszcze po swietach
![]()
Z okazji bez okazji chlopaki dostaja duzy drapak typu slupekJutro powinien u nas byc, bo moi rodzice przyjezdzaja do nas na kilka dni
Cos czuje, ze chlopaki beda rozpieszczane, ze hej. JAk to zawsze bywa kiedy sa z dziadkami
pozdrawiamy wszystkich
cessy pisze:' mmmmniam buraki Dzis sprobowalem gotowanego buraka, a piszac 'sprobowalem' mam na mysli ' ukradlem z miski, do ktorej Duza tarla, i pozarlem' PYCHA! Polecam. Tireczek burakiem wzgardzil (cale szczescie - wiecej dla mnie!)![]()
' Luca
mir.ka pisze:cessy pisze:' mmmmniam buraki Dzis sprobowalem gotowanego buraka, a piszac 'sprobowalem' mam na mysli ' ukradlem z miski, do ktorej Duza tarla, i pozarlem' PYCHA! Polecam. Tireczek burakiem wzgardzil (cale szczescie - wiecej dla mnie!)![]()
' Luca
czyżby koteczek przechodził na dietę warzywną czy kolor go skusił?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 13 gości