Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Megana pisze:Elu, ale wiesz, że czy Tymek chce czy nie chce, to jako pers czesany musi być codziennie? Osobiście nie znoszę ani czesać, ani być czesana, więc łączę się w bólu.
barbarados pisze:Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niech ten Tymek będzie szczęśliwy ( nawet mimo czesania) i niech się dobrze chowa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Ele a moze zapytaj weterynarza czy nie podawać Fitusiowi takich tabletek https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... vnz0BiVUEg
moje pieski to brały i widziałam pozytywne efekty
mir.ka pisze:śliczne koteczki i piesek też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a trochę fotek na nową wątek zostanie?
zuza pisze:Sliczne zwierzatka. Ja bym przeglad z badaniami pieskowi zrobila.
Kotina pisze:anieli pisze:Cześć Zwierzaki-Kotiniaki![]()
Tymon by do mojego Kłaka pasował- kolorystycznie jako negatyw, a przede wszystkim charakterologicznie![]()
Kłak to jest pierwszy w moim życiu kot, któremu nie jestem w stanie obciać pazurów, a kłuje ma takie, że masakra![]()
Na ręce? Potulać? A paszła won!, mam ważniejsze sprawy![]()
Trzy zęby na krzyż, a jak zrobi użytek, to tylko na SOR jechać...A potem się dziwić, że za nim Kasownik wołamy...
No ale co zrobić?
Nic.
Tulić, ściskać i nazwać Pszemek, a potem dzwonić po karetkę
Czesc Anieli![]()
takie często sa persy (vide: moja Timorka). Tymon zapowiada się na trudno-obsługiwalnego kota …
Nie szczotkuj mnie, nie obcinaj pazurkow, na rece to tylko na chwile (jak na razie) …
Nic to, damy rade, powoli, krok po kroku będziemy Tymonka oswajac … Dzisiaj przyszedł do meza na mizianki (bez brania na rece) … wredna skarpeta, to przeciez ja go zabrałam do domku, ja daje papu pod nosek![]()
Wczoraj zwiedzał, fukał na wszystko co mu pod nos wlazło – zywe lub martwe, a dzisiaj odreagowuje … wpakował się pod łozko meza i lezy do gory kołami … co jakis czas sprawdza czy mu w miseczkach przybyło jedzonka i picia. Prawdopodobnie w nocy korzysta z kuwety
anieli pisze:Kłaku persem nie jest, ale mentalnie- wypisz wymaluj![]()
U nas się dobrze na Kłakowe dąsy sprawdził feliway w kontakcieWychodzi nam chłopina na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Murfel i 50 gości