Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2016 10:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Ooo :/ ja zrobiłam zamówienie we wtorek, żeby przyszło na czwartek. I wiadomość o tym, że kurier przyjedzie w czwartek pojawiła się w środę o 24 w nocy.
Ale jak nie masz wieści do dziś to kurier pewnie będzie w poniedziałek :(

Ojej dlaczego maluszki zostały zabrane mamie? Jakiś zły człowiek ich nie chciał? :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt maja 06, 2016 11:01 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

klaudiafj pisze:Ooo :/ ja zrobiłam zamówienie we wtorek, żeby przyszło na czwartek. I wiadomość o tym, że kurier przyjedzie w czwartek pojawiła się w środę o 24 w nocy.
Ale jak nie masz wieści do dziś to kurier pewnie będzie w poniedziałek :(

Ojej dlaczego maluszki zostały zabrane mamie? Jakiś zły człowiek ich nie chciał? :(

nic nie wiem na ich temat, a ludzie jak małe podrzucają do schroniska to nie zawsze mówią prawdę, choć jeśli chodzi o dorosłe zwierzaki to też tak jest :(

nigdy nie czekałam tak długo na przesyłkę, zwykle do dwóch dni była, moze maja tak duzo zamówień i stąd takie opóźnienie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 06, 2016 11:03 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Możliwe. Do mnie nawet kurier się spóźnił 2 h z przesyłką, bo tak biegał z paczkami, a zawsze był na czas.

klaudiafj

Post » Pt maja 06, 2016 15:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

O fu*k ale piękne :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt maja 06, 2016 18:32 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Moli25 pisze:O fu*k ale piękne :mrgreen:

chyba w wieku tych rudych dziewczyn
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt maja 06, 2016 18:36 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Byliśmy dzisiaj z Czarusiem u weta, pyszczek ładnie się goi, ale szwy będzie miał wyjęte dopiero za tydzień. Kocurek waży 552 g :D

Po południu dostałam nareszcie info z zooplusa, ze przesyłka przekazana kurierowi czyli chyba powinna być w poniedziałek.
Obrazek

mir.ka

Post » Pt maja 06, 2016 19:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

No to będzie w poniedziałek :)

Czaruś super!

klaudiafj

Post » Sob maja 07, 2016 6:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

mir.ka pisze:
Kotina pisze:Mir.ko :201461 :201461 piekne maluszki :1luvu:

każde małe jest piękne....i duze też :)

Masza racje :ok: :ok:
Szkoda, ze o ludziach tak nie mozna powiedziec :(
dzieci wszystkie są urocze, ale jacy ludzie z nich wyrosną ... tego nie wie nikt ....
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob maja 07, 2016 6:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Wszystkie koty sa piękne i wyjątkowe. Duże małe starsze, rasowe czy dachowe :1luvu:
Kot jest świetnym zwierzęciem, wnosi duzo radosci w zycie człowieka. Zawsze miałam psy, pierwszy raz koty i wiem ze koty sa jak moja bratnia dusza :mrgreen:

Maluchy pewnie daja Ci do wiwatu :mrgreen: ile razy trzeba je karmić? Toz to takie maleństwa ze aż sie wierzyć nie chce :1luvu:

Wyrosną na piękne koty!!!

Czaruś jest wyjątkowy, duzo przeszedł i musi miec najlepszy domek na swiecie :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob maja 07, 2016 8:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

barbarados pisze::piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

wybieram sie po południu :wink: :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob maja 07, 2016 8:41 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Kotina pisze:
mir.ka pisze:
Kotina pisze:Mir.ko :201461 :201461 piekne maluszki :1luvu:

każde małe jest piękne....i duze też :)

Masza racje :ok: :ok:
Szkoda, ze o ludziach tak nie mozna powiedziec :(
dzieci wszystkie są urocze, ale jacy ludzie z nich wyrosną ... tego nie wie nikt ....

masz rację :(
Obrazek

mir.ka

Post » Sob maja 07, 2016 8:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

klaudiafj pisze:No to będzie w poniedziałek :)

Czaruś super!

paczka już w oddziale w moich stronach to będzie w poniedziałek :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob maja 07, 2016 8:48 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Ja

Moli25 pisze:Wszystkie koty sa piękne i wyjątkowe. Duże małe starsze, rasowe czy dachowe :1luvu:
Kot jest świetnym zwierzęciem, wnosi duzo radosci w zycie człowieka. Zawsze miałam psy, pierwszy raz koty i wiem ze koty sa jak moja bratnia dusza :mrgreen:

Maluchy pewnie daja Ci do wiwatu :mrgreen: ile razy trzeba je karmić? Toz to takie maleństwa ze aż sie wierzyć nie chce :1luvu:

Wyrosną na piękne koty!!!

Czaruś jest wyjątkowy, duzo przeszedł i musi miec najlepszy domek na swiecie :kotek:

małe w tym wieku karmi się 6-7 razy w ciągu doby, muszę tak organizować czas ,zeby w miarę systematycznie dostawały, w nocy też nie jest źle bo dostają ok 23.30 i później wstaję 4-4.30 na nocne karmienie, następne dopiero o 8.00 :)
już ładnie zaczęły ciągnąć butlę , bo początkowo nie umiały :(
a Czaruś to juz duzy chłopak sam je z miseczki, on tylko kilka dni pił mleko, a poniewaz miał juz zęby to przez ten czas pogryzł mi 3 smoczki :placz:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]