Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Brzuszki miętolił, i pod brzuszkiem też i gardziołek i pod pysiem jakieś wiązy pochłaniacze znalazł![]()
Ewa L. pisze:[/b]MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Nusia ty nawet nie wiesz co nas dziś spotkało. Taki jeden doktorro nas miętolił i zaglądał do pysiów. I powiedział niedobry że mnie ząbki zabierzeI co ja zrobie bez ząbków ?
Zuzia zrozpaczona![]()
![]()
![]()
Mam ugryźć tego okropniota?
Chyba tak bo jak mnie ząbki zabierze to czym go ugryznę ?
Ja też nie mam czterech![]()
A mnie nawet nie wiem ile![]()
barbarados pisze:Zawsze mozna gościa umymłać
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Zawsze mozna gościa umymłać
Pola z doktorkiem robiła jeszcze noski noski ale z panią technik to już na kły poszło.
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Zawsze mozna gościa umymłać
Pola z doktorkiem robiła jeszcze noski noski ale z panią technik to już na kły poszło.
Ewa L. pisze:Prawie - Pola intensywnie próbowała. Bez koca się nie obeszło.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Zawsze mozna gościa umymłać
lub udrapaczyć
Pazurki też nam zabrali![]()
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Zawsze mozna gościa umymłać
I tak dobrze. Ofelia nie patrzy, wet, technik czy ktokolwiek inny, rzuca się na wszystkich z zębami i pazurami![]()
Zuzia! Łapaj kotolota i uciekaj szypko szypko! Bo ci ząbki ukradną! A za miątolenie brzusia to ja bym ich podgryzała śmiertelmnie![]()
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:Z Zuzi byłam dumna. Dała sie zbadać, podczas pobierania krwi ani nie cofnęła łapki ani nawet nie drgnęła gdy wbijała jej igłę w łapkę. Po prostu zuch dziewczynka.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Z Zuzi byłam dumna. Dała sie zbadać, podczas pobierania krwi ani nie cofnęła łapki ani nawet nie drgnęła gdy wbijała jej igłę w łapkę. Po prostu zuch dziewczynka.
Dlaczego? Przecież to wstyd...
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Z Zuzi byłam dumna. Dała sie zbadać, podczas pobierania krwi ani nie cofnęła łapki ani nawet nie drgnęła gdy wbijała jej igłę w łapkę. Po prostu zuch dziewczynka.
Dlaczego? Przecież to wstyd...
Być grzecznym kotkiem to nie wstyd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości