Moderator: Estraven

Dyktatura pisze:Fczoraj mama czytała tacie jak jakiś ktoś prał kota w pralce i wsadzał do mikrofalówki i kleił taśmom klejoncom papugi.
Nie mogłem tego słuchać. Tata siem wkurzał a mama płakała a potem dłłłłłłłłuuuuuuuggggggggooooooo nas tulili i mówili, że nie dadzą nas skrzywdzić.
Mama mówiła, że chce najlepiej mieszkać na jakimś głośnym osiedlu w gaju (to chyba jakiś las), ale teraz nie chce bo tam mieszka ten ktoś.
My siem teras z Nalom boimy jechać do tego wrocławia ale pszeciesz musimy wam pomóc ucieknąc stamtond.
Inka, Pralcia zabieszcie inne koleszanki i kolegóf i ucieknijcie do nas nad morze.
Lilo troskliwy
Link do artykułu: http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35 ... brali.html
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ukoffany. To jezd straszmne. Jak Teście cię mogą chcieć zabrać do tego Włocławia jak tam jezd tak niebezspieczmnie!!!![]()
![]()
![]()
Nie pozwolę na to! Szykuję bombownego kotolota i im pokażę co potrafię! Nigdzie cię nie zabiorą!
Książniczka Ofelja nastrojona-bojownie
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ukoffany. To jezd straszmne. Jak Teście cię mogą chcieć zabrać do tego Włocławia jak tam jezd tak niebezspieczmnie!!!![]()
![]()
![]()
Nie pozwolę na to! Szykuję bombownego kotolota i im pokażę co potrafię! Nigdzie cię nie zabiorą!
Ofelku, czy chcesz, żeby Lilo został sam?
Inka
)MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ukoffany. To jezd straszmne. Jak Teście cię mogą chcieć zabrać do tego Włocławia jak tam jezd tak niebezspieczmnie!!!![]()
![]()
![]()
Ofelku, czy chcesz, żeby Lilo został sam?
Inka
Ineczko. Oczywistne, że nie! Ma zostać razę z Nalą i Teściami. Doprawdy nie rozumię, dlaczemu im się chce jechać do jakowegoś Włocławia. Tam na pewno nie jezd lepiej niż tu.
Książniczka Ofelja
Moli25 pisze:I My jestesmy niedaleko Wrocławia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 10 gości