KatS pisze:Czesć Inusiu!
Spanie i kapryszenie to wcale nie jest zły pomysł. Byle mieć wygodne posłanko i ciepły dom.
![]()
![]()
Mam nawet kilka posłanek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spanie i kapryszenie to wcale nie jest zły pomysł. Byle mieć wygodne posłanko i ciepły dom.
![]()
![]()
barbarados pisze::catmilk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Inusiu doszła do was ta piękna burza, która była dzisiaj u nas?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusiu doszła do was ta piękna burza, która była dzisiaj u nas?
Nieeeeeee![]()
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie płakusiaj. U nas też nie było burzy. I słoneczka też nie było. I było mało amciu, a gupia Duża nie chce dać więkcej bo mówi że nie amciałysmy całego śniodanka, a troszku obiadku wylądowało w ziółkach na bałkonu. No to jak było pół śniodanka i pawik na obiad, to powinna być solidmna kolacyjka, co nie?
Książniczka Ofelja niezadowolniona-z-Dużej
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:Inusiu doszła do was ta piękna burza, która była dzisiaj u nas?
Nieeeeeee![]()
to moze dzisiaj będzie u was , bo u mnie jej nie ma, jest tylko deszczyk
A w Irlandii nie miewamy burzDeszcze, grad, wichury, sztormy - tak. Burze - nie
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie płakusiaj. U nas też nie było burzy. I słoneczka też nie było. I było mało amciu, a gupia Duża nie chce dać więkcej bo mówi że nie amciałysmy całego śniodanka, a troszku obiadku wylądowało w ziółkach na bałkonu. No to jak było pół śniodanka i pawik na obiad, to powinna być solidmna kolacyjka, co nie?
A moja Duża wczoraj marudziła, że zjadłam zdecydowanie za małoZa Dużymi nie trafisz.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie płakusiaj. U nas też nie było burzy. I słoneczka też nie było. I było mało amciu, a gupia Duża nie chce dać więkcej bo mówi że nie amciałysmy całego śniodanka, a troszku obiadku wylądowało w ziółkach na bałkonu. No to jak było pół śniodanka i pawik na obiad, to powinna być solidmna kolacyjka, co nie?
A moja Duża wczoraj marudziła, że zjadłam zdecydowanie za małoZa Dużymi nie trafisz.
najpierw ci zabraniała jeść a teraz narzeka , ze jesz za mało ,biedna Inusia
barbarados pisze:Oj ta Duza . Niezdecydowana jakaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości