Ewa L. pisze:Cześć Inusiu !
Przepraszam że do ciebie wczoraj nie zajrzałam ale padłam po przyjściu z pracy.
Biedna Ciocia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Cześć Inusiu !
Przepraszam że do ciebie wczoraj nie zajrzałam ale padłam po przyjściu z pracy.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:I nie lubię, jak mi do pysia zagądają![]()
a kto lubi
Moli25 pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:I nie lubię, jak mi do pysia zagądają![]()
a kto lubi
Ja![]()
Aż dziwne ale dentysta to mógłby byc moj przyjaciel
barbarados pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są niebezspieczmne dla nas kotków. A doctorry są jeszcze więkcej niebezspieczne. Ja dzisiaj dostałam taką pastę na ząbki, coby mię się nie spsuły i nie czeba było już żadmnego wyrwać. A Duża chciała też dać tą pastę Małej Ciornej, bo popaczyła, że Mała Ciorna ma troszku żółtego ząbka. Ale Mała Ciorna nie chciała bo nieMuszę jej miauknąć do rozumku (którego ona nie ma) coby lizała pastę bo inaczej jej też zabiorą ząbki
![]()
Książniczka Ofelja
Co to za pasta i jak się ją stosuje?
Duża Inki
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są niebezspieczmne dla nas kotków. A doctorry są jeszcze więkcej niebezspieczne. Ja dzisiaj dostałam taką pastę na ząbki, coby mię się nie spsuły i nie czeba było już żadmnego wyrwać. A Duża chciała też dać tą pastę Małej Ciornej, bo popaczyła, że Mała Ciorna ma troszku żółtego ząbka. Ale Mała Ciorna nie chciała bo nieMuszę jej miauknąć do rozumku (którego ona nie ma) coby lizała pastę bo inaczej jej też zabiorą ząbki
![]()
Książniczka Ofelja
Co to za pasta i jak się ją stosuje?
Duża Inki
Ta pasta to orozyme. Daje się 1 cm pasty raz dziennie, dopyszcznie lub do zlizania na łapkę.
A u nas zębnych sensacji ciąg dalszy, relacja będzie za chwilę u mnie.
MB&Ofelia pisze:Podobno jest jeszcze lepsza pasta, ale trzeba by zapytać o nią Dyktaturę. Mówiła mi nazwę, ale za Chiny ludowe nie mogę zapamiętać
Moli25 pisze:Dzien dobry z Rana Inusiu, co dzis masz w planach?
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 96 gości