Tytek Kot Nad Koty. 5 tymczasów szuka domu !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2016 11:47 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

dorcia44 pisze:Wredni paskudnie i zakłamani ...tyle mogę o nich powiedzieć.
Panciostwo a gorsze niż g.wno.
wezwali straż do zabrania dzikiej .przyblakanej kotki.
Mieli ją półtora roku.zostawili sobie jej synka który tam króluje w obroże jak kolia

Co za ludzie :evil: i co jak dorośnie i zacznie śmierdzieć kocurem to też wywiozą :x

Biedna kocica z maluchami :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw kwi 28, 2016 20:00 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

To już roczny kocurek ,wykastrowany ,królewicz..bo wie pani ja już mam jednego kota .
Aga ma już 17 ! bo część się nie wyadoptowała ,część zabrana z ulkicy na sterylizacje okazała się cudownymi miziakami ..wyrzucić?
a moja Tygrynia ? wyciepać bo nikt nie chce ? to samo z Kudłatym?
jestem strasznie sfrustrowana i chyba zmęczona tym wszystkim ,ludzmi i ogólnie. :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw kwi 28, 2016 20:28 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Dorciu, skąd ta baba? Ja od takiej samej zabrałam dwie kotki w ciąży a trzecia się okociła, od roku baba patrzy na ciężarne kotki i nic nie robi. Dom jak pałac. ...
AnielkaG

Post » Czw kwi 28, 2016 20:58 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Dorciu, ludzie różni bywają.
A bogactwo nie jest gwarancją, ani rozumu, ani dobrego serca, tylko przedsiębiorczości. Czyli zdolności do zarabiania, bądź dziedziczenia pieniędzy...
Tak, jak tytuł profesora nie gwarantuje uczciwości.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw kwi 28, 2016 21:55 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:(
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Czw kwi 28, 2016 22:03 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

nie mam jak pomóc - jestem zarżnięta koty i szczeniory :(
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt kwi 29, 2016 10:49 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Baba mieszka w Ursusie.
Oczywiście próbujemy ją ugryźć na różne sposoby .
Niewiele mogę ,ale są ludzie którzy mogą.
I mam nadzieję że nie odpuszczą.

Jutro (chyba ) Satinka pojedzie do siebie.

Tygrynia nadal nie ma chętnych.

Mam pod opieką sunie znajomych ,wychodzę na dwór oplątana jak siecią pajęczą ,dziś mało nie fiknęłam ze schodów. :strach:
8 burków ,w tym trzy na smyczy :strach:
oj ciężko.
Na szczęście koty nie wychodzą :twisted:

Popadał deszcz i ruszyła trawka w maleńkim ogródku :201494 :201494 :201494 jednak będzie gdzie stado wypasać :mrgreen:

O 14 jestem umówiona z kobietą z OLX która sprzedaje fontannę poidło ,kupię śmierdzielom ,no niech teraz Tygrynia odgryzie kabel :201424 :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 29, 2016 18:38 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Fontanna zainstalowana ,inna,koty zaciekawione ale też i ostrożne.
Po dwóch godzinach sytuacja się zmieniła,mam nadzieję że ta cholera nie załatwi drugiej ,więcej nie kupię :? babeczka i tak sprzedała mi prawie nową za pół ceny .Drinkwell.
Z fontanny więcej piją.
To lepiej.

Za pół godziny jadę na kolejną łapankę.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 29, 2016 18:39 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Powodzenia! I z fontanna i z łapanką. :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Post » Pt kwi 29, 2016 21:37 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob kwi 30, 2016 19:16 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Uff w końcu mam 5 min. żeby coś napisać.
Łapanka to kolejna porażka ,niestety koty znów miały pełne miski ,ignorowały nasze jedzenie.
Dziś wieczorem będa miały wszystko zabrane i nie będą karmione ,rano pojedziemy ,a może tak się uda.
Wczoraj zobaczyłam jakim chamem może być człowiek ,konkretnie facet.
Dziad młody zajechał lymuzyną ,postawił koło nas ,starej skody.
Wyszedł z Biedronki ,podszedł do auta ,wyjął termos i zawartość wylał nam na maskę samochodu :twisted: :twisted: :twisted:
Mówię Aga zobacz co ten fiut robi.a Ona myślała że przed maskę na chodnik.
W tym czasie ......nas zauważył i zwiał.
jakim to trzeba być zerem żeby tak się zachować.
Zalał Jej cały przód kawą ,nalało się w kratkę.
Ech ,przykro było strasznie ,a śmiałyśmy się przez łzy,...

Sati pojechała do domku ,bądź szczęśliwa moja dziewczynko ,już zawsze. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Z rana byłam z Tygrynią u weta ,rzygała pół nocy ,płakała .
Dostała kroplówkę i inne zastrzyki +Ornipural,bez Cerenii bo nie ma :?
Moja wina bo wykrawałam tłuszcz i skórę z korpusa kaczki i zostawiłam na blacie kuchennym :oops: ,pojechałam łapać .
Pewnie się tego najadła. :cry:

Jestem wykończona .
Jest mi smutno.
Jest Oliwka.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 30, 2016 21:40 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 01, 2016 6:01 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

Życzę Sati szczęśliwego życia w jej domku, Tygryni zdrowia, a Tobie Dorciu dużo sił i worka pieniędzy. Najlepiej bez dna i w banknotach o wysokich nominałach. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

lilianaj

Post » Nie maja 01, 2016 8:26 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

lilianaj pisze:Życzę Sati szczęśliwego życia w jej domku, Tygryni zdrowia, a Tobie Dorciu dużo sił i worka pieniędzy. Najlepiej bez dna i w banknotach o wysokich nominałach. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

NIECH SIĘ SPEŁNI :201494
:1luvu:
Czekam na Age i idziemy pod Biedronka świętować :wink:
możeddziś się uda ,jeślijeszcze nie uurodziła :?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 01, 2016 11:36 Re: Tytek Kot Nad Koty KOCIAKI WYWIEZIONE DO AZYLU:(

:strach: Co za kretyn, wierzyć się nie chce i ręce opadają.

Dużo szczęścia Sati w nowym domku:)
Szkoda Tygryni nameczyla się bidula.

Owocnej łapanki.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

[poprzednia][następna]