Książniczka Ofelja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:KatS pisze:Czesć Inusiu, jak się czujesz? Jak ząbki?
![]()
I jak się czuje po tych stresach Twoja Duża?
Oj, niewyspana...
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są niebezspieczmne dla nas kotków. A doctorry są jeszcze więkcej niebezspieczne. Ja dzisiaj dostałam taką pastę na ząbki, coby mię się nie spsuły i nie czeba było już żadmnego wyrwać. A Duża chciała też dać tą pastę Małej Ciornej, bo popaczyła, że Mała Ciorna ma troszku żółtego ząbka. Ale Mała Ciorna nie chciała bo nieMuszę jej miauknąć do rozumku (którego ona nie ma) coby lizała pastę bo inaczej jej też zabiorą ząbki
![]()
Książniczka Ofelja
KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:Czesć Inusiu, jak się czujesz? Jak ząbki?
![]()
Oj, niewyspana...
To może Duża niech się położy,a Ty Inusiu zrób jej masaż łapkami, żeby trochę się zrelaksowała...w końcu zamartwia się o Ciebie i wozi Cię do lekarzy, żeby dbali o Twoje zdrówko...
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:Czesć Inusiu, jak się czujesz? Jak ząbki?
![]()
Oj, niewyspana...
To może Duża niech się położy,a Ty Inusiu zrób jej masaż łapkami, żeby trochę się zrelaksowała...w końcu zamartwia się o Ciebie i wozi Cię do lekarzy, żeby dbali o Twoje zdrówko...
Inka i masowanie![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:KatS pisze:Czesć Inusiu, jak się czujesz? Jak ząbki?
![]()
Oj, niewyspana...
Inka i masowanie![]()
![]()
nie nauczyłaś jej masowania?
KatS pisze:Bo to trzeba koteczka ładnie poprosić o masaż!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są niebezspieczmne dla nas kotków. A doctorry są jeszcze więkcej niebezspieczne. Ja dzisiaj dostałam taką pastę na ząbki, coby mię się nie spsuły i nie czeba było już żadmnego wyrwać. A Duża chciała też dać tą pastę Małej Ciornej, bo popaczyła, że Mała Ciorna ma troszku żółtego ząbka. Ale Mała Ciorna nie chciała bo nieMuszę jej miauknąć do rozumku (którego ona nie ma) coby lizała pastę bo inaczej jej też zabiorą ząbki
![]()
Książniczka Ofelja
Co to za pasta i jak się ją stosuje?
Duża Inki
Moli25 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Duże są niebezspieczmne dla nas kotków. A doctorry są jeszcze więkcej niebezspieczne. Ja dzisiaj dostałam taką pastę na ząbki, coby mię się nie spsuły i nie czeba było już żadmnego wyrwać. A Duża chciała też dać tą pastę Małej Ciornej, bo popaczyła, że Mała Ciorna ma troszku żółtego ząbka. Ale Mała Ciorna nie chciała bo nieMuszę jej miauknąć do rozumku (którego ona nie ma) coby lizała pastę bo inaczej jej też zabiorą ząbki
![]()
Książniczka Ofelja
Co to za pasta i jak się ją stosuje?
Duża Inki
Duza Molki i Fuksa tez ciekawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości