Felicita,Sevenek&Bohun.W DT Fox i Adaś, Marlon w DS. Fox (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2016 22:05 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

:1luvu: :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw kwi 28, 2016 22:11 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Mirko trzymam kciuki za malucha :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie

u nas taka gwiazda ,ma okolo 4 tygodni

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw kwi 28, 2016 22:23 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

MarKotek pisze:Mirko trzymam kciuki za malucha :ok: :ok: :ok:
Mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie

u nas taka gwiazda ,ma okolo 4 tygodni

Obrazek

śliczna :1luvu:
mnie jakoś częściej chłopaki się trafiają :mrgreen:
Czaruś ma chyba 5 tygodni , bo ma komplet ząbków

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt kwi 29, 2016 10:38 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Bohunek dzisiaj będzie miał zdjęte szwy. Ciężko się chłopak adaptuje - raz jest super - mizianki, zwiedzanie całego mieszkania, a raz jest wycofany, smutny, ucieka przed nami. W dodatku się strasznie się wydziera (mam nadzieję, że sąsiedzi nam to wybaczą). Seven na niego trochę posykuje.
Wczoraj Bohun zdobył nową umiejętność - wskakuje na krzesło stojące przy stole, a potem gania na ugiętych łapkach pod stołem po wszystkich krzesłach dookoła. Wygląda to komicznie. Baaardzo lubi czesanie (byle nie furminatorem) - to jedyny moment, w którym jest w pełni zrelaksowany w naszej obecności. Sierść mu jeszcze trochę wypada, ale jest o niebo lepiej, za to robi się coraz bardziej lśniąca, gładka - po prostu jedwabista - widać ogromną różnicę.
Będę dziś rozmawiać z wetką na temat wprowadzenia Zylkene.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt kwi 29, 2016 12:06 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

FElunia pisze:Bohunek dzisiaj będzie miał zdjęte szwy. Ciężko się chłopak adaptuje - raz jest super - mizianki, zwiedzanie całego mieszkania, a raz jest wycofany, smutny, ucieka przed nami. W dodatku się strasznie się wydziera (mam nadzieję, że sąsiedzi nam to wybaczą). Seven na niego trochę posykuje.
Wczoraj Bohun zdobył nową umiejętność - wskakuje na krzesło stojące przy stole, a potem gania na ugiętych łapkach pod stołem po wszystkich krzesłach dookoła. Wygląda to komicznie. Baaardzo lubi czesanie (byle nie furminatorem) - to jedyny moment, w którym jest w pełni zrelaksowany w naszej obecności. Sierść mu jeszcze trochę wypada, ale jest o niebo lepiej, za to robi się coraz bardziej lśniąca, gładka - po prostu jedwabista - widać ogromną różnicę.
Będę dziś rozmawiać z wetką na temat wprowadzenia Zylkene.

zdolny kociak, radzi sobie :)

kiedyś zastanawiałam się nad tym Zylkene dla Rudzi, jak ciężko akceptowała obecność Jake'go, ale jej przeszło, choc teraz znowu chodzi i kopie w kuwetach odkąd pojawił się Czaruś :(

ale zaśmieciłyśmy Ci wątek :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 29, 2016 13:27 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Jakie zaśmieciłyśmy? Czaruś jest boski, a ta mała gwiazda też jest cudowna <3

FElunia

Post » Pt kwi 29, 2016 16:36 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

FElunia pisze:Jakie zaśmieciłyśmy? Czaruś jest boski, a ta mała gwiazda też jest cudowna <3

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 29, 2016 21:31 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Dobrze slyszec ze Bohunek sie goi i coraz wiecej momentow relaksu , Kminek na poczatku tez w nocy sie wydzieral az nie wiedzialam co tu z nim robic , chyba ze dwa tygodnie to trwalo noc w noc , Zylkene bral ale jak dla mnie to nic nie dawalo , moze od kota albo przyczyn zalezy ,

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Pt kwi 29, 2016 22:18 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

i jak Bohunek po wizycie?
Obrazek

mir.ka

Post » Pon maja 02, 2016 11:08 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Bohun fizycznie już świetnie. Poza tym raz lepiej, raz gorzej. Zwiedził całe mieszkanie, wczoraj znowu pięknie bawił się myszką. Ale miewa jeszcze ataki paniki i niemiłosiernie się wydziera, także w nocy. Chyba wolałby być bez innych zwierząt... Przynieśliśmy mu jeden drapak do pokoju, chyba mu odpowiada, bo sobie śpi w budce.

FElunia

Post » Pon maja 02, 2016 14:42 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

FElunia pisze:Bohun fizycznie już świetnie. Poza tym raz lepiej, raz gorzej. Zwiedził całe mieszkanie, wczoraj znowu pięknie bawił się myszką. Ale miewa jeszcze ataki paniki i niemiłosiernie się wydziera, także w nocy. Chyba wolałby być bez innych zwierząt... Przynieśliśmy mu jeden drapak do pokoju, chyba mu odpowiada, bo sobie śpi w budce.

biedny kocurek :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Pon maja 02, 2016 21:51 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

:201461 :201461

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto maja 03, 2016 12:58 Re: F&S-szarobure koty dwa i Bohunek - list Sevenka str. 16

Krótki filmik z Bohunkiem w roli głównej:
https://youtu.be/ite1OqQ3_uY

FElunia

[poprzednia][następna]