Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Mój Felek miał wszystkie zęby usunięte i jadł znacznie lepiej niż przed usunięciem. Chrupki rąbał jak drwal drewnoNawet duże psie chrupki wykradał psom z misek jak nie widziały
![]()
Czasem nawet mnie ugryzł... samymi dziąsłami, ale potrafiło zaboleć
Także jak trzeba będzie to nic się nie martwcie, jesli zęby chorują to naprawdę usunięcie może poprawić znacznie jakosć życia kota.
A może akurat nie będzie to konieczne.
A dzis usciski dla dzielnej pacjentki
MalgWroclaw pisze:Kubuś ma tylko jeden ząb, a je wszystko, suche też
Pralcia
isiaja pisze:Takie bolące zęby i dziąsła w stanie zapalnym bardzo kotkom przeszkadzają.
Organizm traktuje zęby jak intruza i je atakuje.
Po usunięciu zębów i wygojeniu dziąseł, kotki czują się dobrze, wraca im apetyt i chrupią suchą karmę.
Inusiu, takie bolące ząbki nie są do niczego Ci potrzebne.
Miziamy porannie Ciebie i pozdrawiamy Twoją Dużą.
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Inusiu gdzie jesteś?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KatS pisze:Czesć Inusiu, jak się czujesz? Jak ząbki?
![]()
I jak się czuje po tych stresach Twoja Duża?
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kubuś ma tylko jeden ząb, a je wszystko, suche też
Pralcia
A ja nie mam czterech. Wetka się przyznaje do zabrania jednego. To gdzie jest reszta?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Kubuś ma tylko jeden ząb, a je wszystko, suche też
Pralcia
A ja nie mam czterech. Wetka się przyznaje do zabrania jednego. To gdzie jest reszta?
może sama wypadła jak Rudzi
MB&Ofelia pisze:Ineczko, moja koleszanku! Jak doctorra mogła ci zabrać ząbki!? No jak, ja się pytam? Powiec gdzie ona jezd to potuptam i ją ugryznęMię też niedawno zabrali kilka ząbków i wię jakie to nieprzyjęmne.
Lizam cię serdusznie po uszkach.
Książniczka Ofelja oburzona i zmartwiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 126 gości