To kiedy bedzie coś wiadomo?:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tajdzi pisze:Czyli...jak nikt do mnie nie napisał z prośbą o zdjęcia - to nie mam na co liczyć?
![]()
![]()
Ska pisze:tajdzi pisze:Czyli...jak nikt do mnie nie napisał z prośbą o zdjęcia - to nie mam na co liczyć?
![]()
![]()
Moja droga,
rozumiem Twoje emocje.....
...ale wyluzuj
PROJEKT JESZCZE NIE POWSTAŁ. MAMY NA TO TROCHĘ CZASU. SPÓJRZ W HARMONOGRAM, PROSZĘ....
Ska pisze:5. 1-30 kwietnia projektowanie kalendarza.
_kudlaczek_ pisze:Ska pisze:tajdzi pisze:Czyli... :cry: jak nikt do mnie nie napisał z prośbą o zdjęcia - to nie mam na co liczyć? :cry:![]()
Moja droga,
...ale wyluzuj
PROJEKT JESZCZE NIE POWSTAŁ. MAMY NA TO TROCHĘ CZASU. SPÓJRZ W HARMONOGRAM, PROSZĘ....
Czy to znaczy to co nie chce zeby znaczyło? Jak do tej pory nie dostalam maila z prośbą o oryginalne rozmiary fotek - nie mam szans na zobaczenie mojej koty w 2006?
Myszka.xww pisze:_kudlaczek_ pisze:Ska pisze:tajdzi pisze:Czyli... :cry: jak nikt do mnie nie napisał z prośbą o zdjęcia - to nie mam na co liczyć? :cry:![]()
Moja droga,
...ale wyluzuj
Czy to znaczy to co nie chce zeby znaczyło? Jak do tej pory nie dostalam maila z prośbą o oryginalne rozmiary fotek - nie mam szans na zobaczenie mojej koty w 2006?
czerwone zaznaczenie moje.
To jest dokladnie to samo pytanie
Ska pisze:tajdzi pisze:
ikonka jest boska
nos do góry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 126 gości