kurcze to akurat jak nas nie bedzie!!:( Ale spoko powinnam miec dostep do neta ...!
Jak uszczesliwic 3 koty na raz? - Odpalic na chwile kaloryfery

Pixior spi na kaloryferze, a dziewczyny na kanapie (oparciu) obok kaloryfera. Szczesliwe koty.
Wrocilam dokonczylam krupnik, obrazlam sie jak bak... mial byc na 2 dni ale nie wiem czy bedzie... nie wiem... zrobilam krupnik na rosole... wyszlo ... palce lizac.
Dzisiaj po raz kolejny przekonalam sie jak prawdziwe jest powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą"
Ktoś notorycznie robi mnie w bambooko opowiadajac co innej osobie, inna wersje i to nie pierwszy raz.... bo notorycznie klamie i oszukuje w zywe oczy, jest to osoba bliska... (spokojnie nie M.)
Dzis dotarl do mnie kolejny smaczek... i sie wku... zdenerwowalam... umieszajac na FB prowokacyjnie post ze niektorzy klamia a mysla ze wszyscy to lapia....
Nie minelo 20 min i dana osobo dobrodusznie "martwiac" sie o mnie pisze do mnie "co Cie tak zdenerwowalo"....
Uderz w stol norzyce sie odezwa... jakie to prawdziwe...
Swoja droga jak mozna tak oklamywac bliskie sobie (teoretycznie) osoby? I to nie pierwszy raz, nie drugi... a jak sie tej osobie powie co sie o tym mysli to bezczelnie sie wypiera i placze w zeznaniach... nie wiem jak z takimi ludzmi postepowac.... a potem sie ludzie dziwia ze nie chce miec z nimi kontaktu jak nie musze....