Jak nic do wywołania i w ramkę

Ja po pracy, po przyjemnościach, teraz upajam się wirującym pokojem, tego mi było trzeba, bo mi mózg już napęczniał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Padłem z wrażenia.
Ale śliczna jesteś Stella.
Nic tylko lizać po łepku i brzuszku.
Haker
Emee pisze:Życie jest zbyt krótkie, by zamęczać się brakiem bezy!
Ty$ka pisze:U mnie zawsze nie-jedzenie ciastek kończy się obietnicą tego samego dnia. Szkoda życia na jakieś postanowieniaA tak poważnie to jestem straszny smakosz i głodomor, już wiem po kim to ma moje kocurzysko.
A Stella niebywała jestJej piękno aż wcześniej nie pozwalało mi skomentować, wyskakiwał mi błąd. Ale już jest dobrze, znaczy się - że jestem na tyle godna, by chwalić i podziwiać Stellę
Aia pisze:Jakie zdjęcie!!
Jak nic do wywołania i w ramkę![]()
Ja po pracy, po przyjemnościach, teraz upajam się wirującym pokojem, tego mi było trzeba, bo mi mózg już napęczniał
PixieDixie pisze:slodka)
PixieDixie pisze:moj maz na zdjecie Stelli stwierdzil "No tys mo sznupa tako fajno"
KatS pisze:ja po powrocie do domu tak się ekscytowałam, że widziałes?! widziałes, jaka fajna, wielobarwna? Nie, nie widział no taki normalny szary kot
KatS pisze:Swoją dorgą spi ze mną tylko jak ma kubrak, zaczynam się zastanawiać czy jej go nie zostawić na stałe
Aia pisze:Szkoda, że w szkole nie uczą gwar
Emee pisze:Aia pisze:Szkoda, że w szkole nie uczą gwar
U nas są lekcje kaszubskiego, i matury z tego językaTyle że nieobowiązkowe. Ale chętnych co roku jest sporo.
Kaszubi są bardzo dumni z tego swojego języka (bo to nie gwara).
Ja kaszubką nie jestem, ale z racji tego, że mieszkam tu od urodzenia w sumie, znam trochę ten język
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości