Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Grunt to mieć weterynarza, któremu ufasz. Warto się takiego trzymać![]()
A to nowe foty z cyklu "kot w golfie" - dopóki nosi kubraczek, fotografuję ile wlezieWiększosć czasu Ciri wprawdzie spi, więc nie ma zbyt wielu okazji, ale czasem wstaje i chce się bawić - niestety, widac, że kubrak bardzo ją denerwuje i z zabawy nici. Stella też nie może się bawić, choć bardzo chce, bo przecież musi ciągle obserwować Ciri i czuwać
![]()
Irlandzka Myszka pisze:Nie moge sie napatrzec na sliczna Ciri.
Ona ma charakterek podobny do Mirmila. W przytulisku, w ktorym pomagam, pewnego razu pojawila sie malutka ok. 2-miesieczna kocina po amputacji lapki. Dowiedzialam sie, ze wet popelnil blad bo mala miala byc uspiona. Rana nie byla niczym zabezpieczona wiec mala ja rozlizywala i sie nie goilo. Poniewaz tam nie mial sie kto nia zajac a moje starania raz w tygodniu nie przynosily rezultatow podjelismy z TZ decyzje o wzieciu malej na tymczas - do czasu wygojenia rany. Zrobilam jej kubraczek z obcietej skarpetki. Alez myla nieszczesliwa. Ale Mirmil to zmyslne stworzonko i po pewnym czasie nauczyla sie malpa zdejmowac kaftanik. Ktoregos razu przybiegla do TZ cala dumna, ze zdjela kaftanik. TZ dostal ataku smiechu bo mala miala kaftanik na sobie ale nisko i wygladala jak w majtkach. Zachwycilismy sie radoscia zycia Mirmila i tymczas zmienil sie w kolejnego czlonka rodziny. Mysia natomiast ubrana w szeleczki do spaceru po ogrodku traci wladze w lapkach i jedynym sposobem jest albo jumping albo turlanie.
Aia pisze:Oj, marudne dni nie są fajne. Ale co robić,trzeba przeboleć. Mam nadzieję, że jednak Stella dała Ci trochę popracować. co do neurotyczności to podobno, zwierzęta i ludzie dopasowują sie wg charakterówZ tym że ja lubię flegmy i wolnomyśliciele... hymm
![]()
Masz jakieś nowe zdjęcia Ciri w czerwonym?![]()
Pół życia temu przebrałam kocicę w psi płaszczyk. Ależ była obraza majestatu i niedowład nógA też charakterna zołza. Dobrze, że istniały i istnieją smaczki na wrócenie do łask
już nie pomnę jak musiała chodzić w rajstopie po sterylce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 13 gości