Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2016 15:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

No to odpoczniesz w końcu :) Antybiotyk szybko zadziała, pewnie teraz jakiś turbomocny :) Oby jak najszybciej :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt kwi 22, 2016 17:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:No to odpoczniesz w końcu :) Antybiotyk szybko zadziała, pewnie teraz jakiś turbomocny :) Oby jak najszybciej :ok:

Antybiotyk jest z większym spektrum działania. Ma zadziałać zarówno na migdałki jak i na oskrzela.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 22, 2016 18:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

O żesz, ale Cię rozłożyło choróbsko :evil: :evil:
siedź w domu i na krok nie wychodź, trzeba wygrzać, prochy i powoli przejdzie Ewuś :ok: :ok: :ok: inaczej nie widzę :wink:

ale żeby własną rodzoną Babcię bić 8O 8O 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt kwi 22, 2016 21:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:( :( :(
zdrowiej
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 23, 2016 5:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam sobotnio! :)
Jak to w życiu bywa choroba nie wybiera i miewa nieobliczalny przebieg. Nie ma dla niej znaczenia czy to dzień czy noc i jak ma zamiar delikwenta przydusić to to po prostu robi. Moje choróbsko normalnie się na mnie uwzięło i postanowiło nadal mnie gnębić. Nie dość że wczoraj wieczorem znów nasilił mi się ból gardła skutecznie utrudniając przełykanie i męczyłam się do 1 w nocy to dziś rano obudził mnie po 5 atak kaszlu który myślałam że mnie udusi.Do tego na pewno obudziłam sąsiada z góry bo słyszałam jak się tłucze wkurzony po chałupie. Blisko godzinę ganiałam łóżko kibel bo musiałam odpluć to co mi się oderwało. Plusem przy tym było to że przez kaszel dostaję kataru i mogę z nosa pozbyć się zalegającej mi w zatokach ropy. Wczoraj pokazałam lekarzowi moje podrażnione oko i mówiłam że rano nie mogę odkleić powiek bo mam sklejone gęstą i klejącą ropą. Powodem może być to że mam zawalone zatoki a te powiązane są z oczami, nosem i gardłem. Ropa zalegająca w zatokach musiała znaleźć sobie przetokę do kanalika oka i tam właśnie spływa podrażniając mi oko i zaklejając ropą.
Mam nadzieję że nowy antybiotyk zadziała i w końcu choróbsko mi odpuści i pójdzie sobie precz. Moja mama wczoraj coś narzekała że po południu zaczęło ją trząść zimno , ma kaszel taki jak ja i chyba ma temperaturę.Mam nadzieję że jej nie zaraziłam gdy przychodziła do mnie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 5:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

agusialublin pisze:O żesz, ale Cię rozłożyło choróbsko :evil: :evil:
siedź w domu i na krok nie wychodź, trzeba wygrzać, prochy i powoli przejdzie Ewuś :ok: :ok: :ok: inaczej nie widzę :wink:

ale żeby własną rodzoną Babcię bić 8O 8O 8O

Dopadło mnie paskudztwo i nie chce puścić.
Siedzę w domu, leżę w łóżku , łykam te wstrętne prochy i liczę na to że mi w końcu przejdzie.

Co do Poli to wiadomo że to łobuzerka jest. Moja mama jej nie lubi a ona to czuje i dlatego bije mamę. Może to dlatego że mama traktuje ją jak psa i myśli że jak jej powie tego nie wolno to posłucha. A Pola to Pola i takie gadanie ma w kociej dupce pod ogonkiem.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 5:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MalgWroclaw pisze::( :( :(
zdrowiej

Staram się Małgosiu :|
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 6:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Też mam nadzieję, że Mama się nie zaraziła :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 23, 2016 8:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Witam sobotnio! :)
Jak to w życiu bywa choroba nie wybiera i miewa nieobliczalny przebieg. Nie ma dla niej znaczenia czy to dzień czy noc i jak ma zamiar delikwenta przydusić to to po prostu robi. Moje choróbsko normalnie się na mnie uwzięło i postanowiło nadal mnie gnębić. Nie dość że wczoraj wieczorem znów nasilił mi się ból gardła skutecznie utrudniając przełykanie i męczyłam się do 1 w nocy to dziś rano obudził mnie po 5 atak kaszlu który myślałam że mnie udusi.Do tego na pewno obudziłam sąsiada z góry bo słyszałam jak się tłucze wkurzony po chałupie. Blisko godzinę ganiałam łóżko kibel bo musiałam odpluć to co mi się oderwało. Plusem przy tym było to że przez kaszel dostaję kataru i mogę z nosa pozbyć się zalegającej mi w zatokach ropy. Wczoraj pokazałam lekarzowi moje podrażnione oko i mówiłam że rano nie mogę odkleić powiek bo mam sklejone gęstą i klejącą ropą. Powodem może być to że mam zawalone zatoki a te powiązane są z oczami, nosem i gardłem. Ropa zalegająca w zatokach musiała znaleźć sobie przetokę do kanalika oka i tam właśnie spływa podrażniając mi oko i zaklejając ropą.
Mam nadzieję że nowy antybiotyk zadziała i w końcu choróbsko mi odpuści i pójdzie sobie precz. Moja mama wczoraj coś narzekała że po południu zaczęło ją trząść zimno , ma kaszel taki jak ja i chyba ma temperaturę.Mam nadzieję że jej nie zaraziłam gdy przychodziła do mnie.

oj, to byłoby przykre :(
zdrowiejcie obie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 23, 2016 9:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MalgWroclaw pisze:Też mam nadzieję, że Mama się nie zaraziła :(

Wczoraj wieczorem miała 39*C temperatury . Wzięła Polopirynę, wypociła się przez noc i dziś już mówiła że jest jej lepiej. Ma zamiar dzisiaj poleżeć i odpocząć . Tata rano kupił chleb to wystarczy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 9:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witam sobotnio! :)

oj, to byłoby przykre :(
zdrowiejcie obie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jeszcze skrzypię no i ten kaszel ale na szczęście gardło już tak mnie nie boli.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Polusia stwierdziła że pańcia dość się już wyleżała w wyrku i teraz czas na nią i wpakowała mi się do łóżka tak że już nie mam się gdzie położyć. Musze poczekać aż się kotek wyśpi i zwolni mi miejsce.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 11:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Polusia stwierdziła że pańcia dość się już wyleżała w wyrku i teraz czas na nią i wpakowała mi się do łóżka tak że już nie mam się gdzie położyć. Musze poczekać aż się kotek wyśpi i zwolni mi miejsce.

ale przecież łóżko masz rozkładane to gdyby ci pozwoliła go rozłożyć to byście się obydwie zmieściły i moze jeszcze dla Zuzieńki starczyło by miejsca
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 23, 2016 12:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Polusia stwierdziła że pańcia dość się już wyleżała w wyrku i teraz czas na nią i wpakowała mi się do łóżka tak że już nie mam się gdzie położyć. Musze poczekać aż się kotek wyśpi i zwolni mi miejsce.

ale przecież łóżko masz rozkładane to gdyby ci pozwoliła go rozłożyć to byście się obydwie zmieściły i moze jeszcze dla Zuzieńki starczyło by miejsca

Owszem ale kto ja zmusi do tego żeby wstała bym mogła rozłozyć łóżko?
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob kwi 23, 2016 15:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Tak Pola dotrzymuje mi towarzystwa.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]