Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Właśnie przed chwilą listonosz dostarczył mi dzieło naszej forumowej Kotiny![]()
Sprawiła mi wielką niespodziankę, bo wiedziała , że chcę obraz Kai, ale nie mogłam się zebrać za szukanie odpowiedniego zdjęcia i okazało się ,że sama to zrobiła, wybrała najbardziej odpowiednie![]()
Tak to wygląda.
Obydwa pieski wiszą obok siebie
Piękna Kaja.![]()
Moje dziewczyny też mają swoje portrety namalowane przez Elę.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:
biedna Inusia![]()
ale to dla twojego dobra, żebyś była zdrowa i jeszcze bardzo długo mieszkała ze swoją Dużą
Dla jakiego dobra? Moja @ mi dziś amciaku nie dała! Coś się święci, i to niedobrego!
barbarados pisze:Znajomi kupili taki płaskie coś . Takie deseczki z sizalem i doczepili do boków kanapy . Koty drapia dalej ale szkód juz nie robią![]()
Cudny obrazek
FElunia pisze:Ale fajny obrazek!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:nie płakusiaj biała Inusiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jak mam nie płakać, jak mnie nikt nie lubiI nawet Wujek Tomek mnie trzymał u wetki w zeszłym tygodniu tak mocno, że jej drapnąć nie mogłam. I znów mnie tam zaniesie i będzie trzymał!
biedna Inusia![]()
ale to dla twojego dobra, żebyś była zdrowa i jeszcze bardzo długo mieszkała ze swoją Dużą
Dla jakiego dobra? Moja @ mi dziś amciaku nie dała! Coś się święci, i to niedobrego!
![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Piękny malunek Kaji![]()
Tyle kwiatów ochocho
klaudiafj pisze:Prace w ogródku są bardzo uspokajająceOczywiście o ile nie przychodzi pająk
A jaki jest Twój znak zodiaku? Ja jestem bykiem, więc ziemia to mój żywioł
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia i 1010 gości