AgaS1987 pisze:Zdrowka Ewcia!![]()
Dzięki Aga bo bardzo mi się przyda.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
![]()
no nie gadaj że się pochorowałaświosna, ciepełko i słoneczko a Ty chora
![]()
klaudiafj pisze:Na pewno się nie obejdzie bez antybiotyku. Biedna Ty![]()
Wczoraj po 18 kurier przyniósł mi paczkę od CiebieTrudno było się nie uśmiechać pod nosem w trakcie odpakowywania
Taśmy klejącej pół rolki a pod nią - jedno pudełko, drugie pudełko, folia bąbelkowa, reklamówka, folia bąbelkowa, woreczek, a jak już się przedostałam po 20 minutach przez ten gąszcz to tam co... kolejne pudełko
I następna taśma i po 20 minutach z pomocą nożyczek w tej pancernej paczce - znalazłam aparacik
![]()
A potem to oglądałam go godzinami, żeby zrozumieć, czytałam o nim i załadowałam filmAle trudne to było na pierwszy raz
W końcu wiem już prawie wszystko i jeszcze doczytam instrukcje o odległościach i będę focić
Aparat jest bardzo lekki, etui piękne czarne i małe, to zawsze wszędzie można go zabrać
![]()
Dziękuję
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No to sie zaprawiłam. Gardło boli jak diabli a w nim biały ropny nalot. Wniosek : dopadła mnie angina ropna i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Dziś zaraz jadę na zdjęcie tego holtera a jutro idę do swojego doktorka po jakiś antybiotyk.
Ogólnie czuję się jakby przeze mnie tramwaj przejechał i to w godzinach szczytu.
biedna Ewcia![]()
może za duzo lodów zjadłaś?
Moli25 pisze::strach:
Ewa do lekarza i to juz! Angina to najgorsze zło dla mnie jakie tylko mnie spotkało![]()
Ani przełknąć, ani sie odezwać![]()
Szczerze współczuje i życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Ps
Chyba kazdy mowi rożnie na swoich milusińskichja na Mole mowie Pola
reaguje śpiewająco
![]()
Na Fuksa mowie Duksik
klaudiafj pisze:A na ile masz L4?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 68 gości