Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Mój chłop zjadł Filipowi posłanie .
Kiedys kupił ziemniaczki , owinął je w folióweczke i ,,na chwilkę " na lodówce i Filip z tych ziemniaków zrobił sobie łóżeczko . Udeptał je odpowiednio i spał na tym . Teraz zostały tylko cztery kartofelki a Filiek ma poduszeczkę zamiast posłania , bo chłop mu je zjadł .
barbarados pisze:Moje polują na pudełko z pizza . Oczywiscie , posłanko , lekko przyklapnięte , też jest cześciowo zjadane . Tzn. , zawartość . Bo na pustym pudełku tez się dobrze spi , a potem mi koty pizzą wonieją![]()
Moli25 pisze:barbarados pisze:Mój chłop zjadł Filipowi posłanie .
Kiedys kupił ziemniaczki , owinął je w folióweczke i ,,na chwilkę " na lodówce i Filip z tych ziemniaków zrobił sobie łóżeczko . Udeptał je odpowiednio i spał na tym . Teraz zostały tylko cztery kartofelki a Filiek ma poduszeczkę zamiast posłania , bo chłop mu je zjadł .o sie uśmiałam!
Ze mu wygodnie było na tych kartofelkach![]()
Czesc Basiu!
barbarados pisze:Hej![]()
Dorotko , ja za sobą tez za bardzo nie nadążam![]()
Druga nocka z głowy . Dziś koty pozwoliły pospac . No prawie . Tosia do 9 tłukła się z piłeczką ping-pongową . A żeby było śmieszniej , to sama jej rzuciłam ta piłeczkę![]()
Wczoraj Czesio budził mnie co godzine i chciał smaczków .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości