MiauKot - smutna historia Izabelli nie ma końca :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2016 14:21 Re: MiauKot - radości i smutki...

Jestescie super! Podziwiam i ogromnie kibicuje.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt kwi 15, 2016 18:41 Re: MiauKot - radości i smutki...

Jest nam bardzo miło, że jednak do nas zaglądacie i nam kibicujecie :1luvu:
Można by powiedzieć, że od forum miau.pl wszystko się zaczęło :kotek: FB jednak zdominował świat mediów i uzależnił ludzi :strach:

Przy okazji chciałam przekazać pozdrowienia od Avatarka, ze szczególnym naciskiem, żeby nie zapomnieć o Tulisiu :201461 :1luvu:
W maju będzie 9 lat jak Avatar jest ze mną :oops: W sumie chłopak ma już 9 lat. Trzyma się całkiem dobrze i od dłuższego czasu nie było żadnych problemów zdrowotnych (oprócz tych standardowych Avatarowych :twisted: ) Co by nie było ...odpukać :piwa:

Obrazek Obrazek Obrazek

Reszta kociego męskiego towarzystwa jakaś taka przytulasta między sobą :mrgreen: Wszędzie razem. Jest zimno to przy piecu, jest ciepło to hurtem na balkon.
Buro bały to Armani, czarnuch to Paulo, biały to Pipin i syjamek Tajgun. Wszystkie to obecne lub byłe Miaukoty :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Dziewczyny tak się nie przytulają. U mnie to typowe indywidualistki z muchami w nosie :twisted: Chociaż jak przypomnę sobie Ruską francę i jej początki a potem powrót z nieudanej adopcji to stwierdzam, że i tak zrobiła ogromne postępy. Potrafi nawet pobawić się z młodym 8)
https://www.youtube.com/watch?v=d4P-H8F3GdY

A poza tymi moimi przemyśleniami, to mam do Was ogromną prośbę :oops: Pomóżcie MiauKotkom wygrać w konkursie krakvetu. Jeszcze nigdy nam się to nie udało, chociaż mieliśmy kilka podejść. Dzięki takiej wygranej moglibyśmy zaoszczędzić pieniądze, które wydajemy na karmę i żwirki i przekazać je na sterylki i inne koszty z tym związane. Nie zmarnuje się żadne ziarenko karmy. Sami mamy niewiele, ale zawsze dzielimy się z tymi potrzebującymi. Karmicielami, i tymi mniej zamożnymi a kochającymi zwierzęta.
Prosimy o Wasze głosy i o wstawiennictwo u innych, którzy mogą pomóc MiauKotom :oops:
Głosować można TUTAJ
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pt kwi 15, 2016 19:31 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowalam :)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pt kwi 15, 2016 21:19 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowane :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt kwi 15, 2016 21:51 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowałam, ale potrzeba więcej głosów :ok:

Do mobilizacji :kotek:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pt kwi 15, 2016 22:52 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

szczesliwi opiekunowie bylych miaukotkow Albisia,Burusia,Brutusia -senior komando oraz Dyngosa,Ziuzioslawa,Grenadki-sekta jakas kocia,nastepnie Dolores,Selinki (Perelka niestety odeszla za wczesnie) i nowoprzybylych Rudiego,Karolinki i mamy Evy zapraszaja do glosowania -Takim ludziom jak w Miaukocie warto pomagac na wszelkie sposoby,a tu pare minut i glos oddany :D Na zachete filmowe spojrzenie na malenstwa uratowane wlasnie przez Dziewczyny z Miaukota-niedozywienie,strach i wszechobecna niepewnosc o dalszy los towarzyszyly im od ciezkiej choroby dotychczasowej Opiekunki-na szczescie wszystkim udalo sie znalezc lokum i opiekunow-nikt nie zostal na ulicy........Rudi i Karolinka miesiac po przybyciu do nowego domu w Niemczech :D https://www.youtube.com/watch?v=fVu9oHv7ir4

rebel9191

Od: Sob kwi 05, 2008 21:31

Post » Pt kwi 15, 2016 23:07 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

rebel9191 pisze:szczesliwi opiekunowie bylych miaukotkow Albisia,Burusia,Brutusia -senior komando oraz Dyngosa,Ziuzioslawa,Grenadki-sekta jakas kocia,nastepnie Dolores,Selinki (Perelka niestety odeszla za wczesnie) i nowoprzybylych Rudiego,Karolinki i mamy Evy zapraszaja do glosowania -Takim ludziom jak w Miaukocie warto pomagac na wszelkie sposoby,a tu pare minut i glos oddany :D Na zachete filmowe spojrzenie na malenstwa uratowane wlasnie przez Dziewczyny z Miaukota-niedozywienie,strach i wszechobecna niepewnosc o dalszy los towarzyszyly im od ciezkiej choroby dotychczasowej Opiekunki-na szczescie wszystkim udalo sie znalezc lokum i opiekunow-nikt nie zostal na ulicy........Rudi i Karolinka miesiac po przybyciu do nowego domu w Niemczech :D https://www.youtube.com/watch?v=fVu9oHv7ir4

Bardzo Wam dziękujemy za taki cudowny dom :piwa:
Szczególnie, że to koty problemowe były i mało adopcyjne. Miłość i cierpliwość czynią cuda :ok: :201461
Rudi i Karolinka ... cudowni :1luvu: NieDoPoznania :smokin:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob kwi 16, 2016 6:10 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Straszne słodziaki z nich :201461 :201461
I suuuuper Dużego mają :ok:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Sob kwi 16, 2016 7:47 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

zagłosowałam, :piwa:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob kwi 16, 2016 8:55 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowane!

9 lat Avatarka, super!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie kwi 17, 2016 11:22 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Mój głos też oddany :-)

Hej Kociarze mobilizacja :)))
https://www.facebook.com/kociazgraja/

meridenn

Od: Pon paź 19, 2015 11:24

Post » Pon kwi 18, 2016 10:19 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowane :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon kwi 18, 2016 11:10 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Zagłosowałam :ok: .
Poproście tu viewtopic.php?f=8&t=150502&start=765 , może ktoś dołączy.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pon kwi 18, 2016 12:49 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Ślicznie dziękujemy za głosy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo prosimy o głosy, bo bez Waszej pomocy nie damy sobie rady :oops:

wiewiur pisze:Zagłosowałam :ok: .
Poproście tu viewtopic.php?f=8&t=150502&start=765 , może ktoś dołączy.

Czytasz w myślach 8) Właśnie szukaliśmy takiego wątku :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Pon kwi 18, 2016 14:06 Re: MiauKot -POMÓŻCIE- prosimy o Wasz głos w Krakvecie

Banerek do głosowania na Krakvecie by się przydał, ale się jeszcze nie naumiałam robić :(. Może ktoś z talentem by nam pomógł :201494

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

[poprzednia][następna]