mir.ka pisze:MaryLux pisze:A u nas cały dzień jest błeeeeeeeeeeeee
grzeje słońce?
Nie. Wczoraj było szaro, a dziś padało
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:MaryLux pisze:A u nas cały dzień jest błeeeeeeeeeeeee
grzeje słońce?
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:A u nas cały dzień jest błeeeeeeeeeeeee
grzeje słońce?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:A u nas cały dzień jest błeeeeeeeeeeeee
grzeje słońce?
a ja wczoraj czekałam na deszcz żeby mi podlał świeżo posadzone krzaczki i nie doczekałam się
Myszolandia pisze:Halo halo![]()
![]()
![]()
Dżekuś,jejku,on normalnie identyczny jak......
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:A u nas cały dzień jest błeeeeeeeeeeeee
grzeje słońce?
a ja wczoraj czekałam na deszcz żeby mi podlał świeżo posadzone krzaczki i nie doczekałam się
Pewnie dlatego że był u nas i dopiero rano sobie poszedł.
Ewa L. pisze:No nie wiem bo nie zdradził gdzie idzie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No nie wiem bo nie zdradził gdzie idzie.
szkoda![]()
jak nie przyjdzie to znowu muszę podlewać konewką, na szczęście mam trochę darmowej wody![]()
fajne nazwy mają te krzaczki co kupiłam w Pisarzowicach, jedna z kalmii to Ewa, a azalia Elena ,wypatrzyłam ją praktycznie jak juz wychodziłam ze szkółki, nawet nie wiem jakiego koloru ma kwiaty
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No nie wiem bo nie zdradził gdzie idzie.
szkoda![]()
jak nie przyjdzie to znowu muszę podlewać konewką, na szczęście mam trochę darmowej wody![]()
fajne nazwy mają te krzaczki co kupiłam w Pisarzowicach, jedna z kalmii to Ewa, a azalia Elena ,wypatrzyłam ją praktycznie jak juz wychodziłam ze szkółki, nawet nie wiem jakiego koloru ma kwiaty
To nie kupiłaś Elenki ?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No nie wiem bo nie zdradził gdzie idzie.
szkoda![]()
To nie kupiłaś Elenki ?
no coś Ty![]()
musiałam, choć to juz była nadprogramowa , ale miejsce się znalazło dla niej
Ewa L. pisze:Właśnie wielobarwność nadaje uroku.
mir.ka pisze:dla mnie kolor kwiatów nie ma znaczenia, nie kupuję tak ,zeby pasowały do reszty, tylko im bardziej kolorowo tym lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 711 gości