KotwKratke pisze:mam takie pytanie techniczne - czy 5 ma odkrecany flakonik i po skonczeniu perfum mozna go wykorzystywac dalej?
tak , wiem, bo mam taki

Moderator: Moderatorzy
KotwKratke pisze:mam takie pytanie techniczne - czy 5 ma odkrecany flakonik i po skonczeniu perfum mozna go wykorzystywac dalej?
alessandra pisze:a ja zmiękczyłam sponsora , co prawda na wycieczkę mnie nie zabrał, ale za to perfumy mam- proszę nr 3
alessandra pisze:a ja zmiękczyłam sponsora , co prawda na wycieczkę mnie nie zabrał, ale za to perfumy mam- proszę nr 3
Baltimoore pisze:alessandra pisze:a ja zmiękczyłam sponsora , co prawda na wycieczkę mnie nie zabrał, ale za to perfumy mam- proszę nr 3
NR 3 SPRZEDANE
Alessandra wysciskaj sponsora ode mnie też
marivel pisze:miałam już nic nie kupować, bo ostatnio przesadziłam, jutro TZ wraca i wyśle mnie na odwyk
ale tym czasem Świętego Duponta plis
marivel pisze:miałam już nic nie kupować, bo ostatnio przesadziłam, jutro TZ wraca i wyśle mnie na odwyk
ale tym czasem Świętego Duponta plis
Baltimoore pisze:Szymkowa![]()
![]()
![]()
Bardzo bardzo dziękuję za zakup w sumie 10 wirtualnych tulipanków czyli w realu 20 puszek Butchersa dla bezdomniaków![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości