barbarados pisze:A nie . No to trzeba .
Ineczka jest odważna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niestety trzeba. Wcale mi to nie sprawia przyjemności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:A nie . No to trzeba .
Ineczka jest odważna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Więcej jeść? Jesteś szczupła?
Pralcia
KatS pisze:Biedna Inusiu. Mnie moi Duzi zabrali ostatnio do weta i za kilka dni podobno będę musiała tam znowu jechac, na trochę dłużej. Tak mi tłumaczą. I krew mi ukradną, i zrobią mi specjalne zdjęcie, a na koniec chcą mi cos wyciąc ze srodka. To się nazywa sterylizacja i Duża mówi, że to dla mojego dobra. Akurat. Dla mojego dobra to ja rozumiem, jakbym dostała więcej mięska do obiadu, ale cos takiego?![]()
Trzymaj się Inko, musimy być dzielne. Dobrze, że napyskowałas, niech wiedzą, żeby Ci nie dokuczać![]()
-przestraszona Ciri
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Dała mi coś na odrobaczenie (napyskowałam jej i prawie podrapałam). I kazała mi więcej jeść. A poza tym chce mi niedługo ukraść krew.
a podobno Inusia miała dostawać mniej jeść bo gruba
Ewa L. pisze:Jak widać Maryś wszystkie ciotki miały rację że głodzisz Inusię. Nawet pani wetka to zauważyła i kazała Inusi więcej jeść.![]()
Inusiu, Inusiu !
Biedna ty. Nasza duża też chciała nas zabrać do weta i nawet zabrała nam miseczki z jedzonkiem - nie miałyśmy chrupciów w nocy wyobrażasz sobie ?![]()
![]()
Też chciała żeby nas kujali w łapcie i krewku zabrali a Polci i krewku i pazurki![]()
![]()
![]()
Na szczęście deszczyk padał a duża bała się żeby nam futerka nie zmokły i nam darowała tę wyprawę.
Jednak powiedziała że tylko odwlekłyśmy w czasie to co nieuniknione i całą wyprawę przełożyła na przyszły tydzień.
Zuzia i Pola
KatS pisze::1luvu:![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jak widać Maryś wszystkie ciotki miały rację że głodzisz Inusię. Nawet pani wetka to zauważyła i kazała Inusi więcej jeść.![]()
Inusiu, Inusiu !
Biedna ty. Nasza duża też chciała nas zabrać do weta i nawet zabrała nam miseczki z jedzonkiem - nie miałyśmy chrupciów w nocy wyobrażasz sobie ?![]()
![]()
Też chciała żeby nas kujali w łapcie i krewku zabrali a Polci i krewku i pazurki![]()
![]()
![]()
Na szczęście deszczyk padał a duża bała się żeby nam futerka nie zmokły i nam darowała tę wyprawę.
Jednak powiedziała że tylko odwlekłyśmy w czasie to co nieuniknione i całą wyprawę przełożyła na przyszły tydzień.
Zuzia i Pola
może Inusia też powinna była deszczyk zamówić
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Dała mi coś na odrobaczenie (napyskowałam jej i prawie podrapałam). I kazała mi więcej jeść. A poza tym chce mi niedługo ukraść krew.
no ta Twoja maupa to niezła maupa Inusia![]()
![]()
no żeby tak Cię męczyć
![]()
![]()
![]()
Mary nie męczaj naszej kochanej Inusi słyszysz![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:A co by nasz Pan Doktor powiedział, Inuś?
Pralcia
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Więcej jeść? Jesteś szczupła?
Pralcia
2 lata temu ważyłam ponad 6 kg. Teraz 4.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Więcej jeść? Jesteś szczupła?
Pralcia
no to nieźle kocinkę odchudziłaś Mary![]()
Wiesz co Mary, mi byś sie przydała, odchudzam się i odchudzić nie mogę a przy Tobie to myślę że szybko by mi poszło![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Więcej jeść? Jesteś szczupła?
Pralcia
no to nieźle kocinkę odchudziłaś Mary![]()
Wiesz co Mary, mi byś sie przydała, odchudzam się i odchudzić nie mogę a przy Tobie to myślę że szybko by mi poszło![]()
Gorzej, że siebie nie mogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości