Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Atta pisze:Nie umiem zachwalić tych fioletowych spod nr 1 a pytają mnie o ten zapachTam jest bardzo mizerny opis do nich. MOże jakaś podpowiedz?
To napisze na szybko słowo od siebie.Pudrowy, ciepły zapach z ogonem.Z tej marki miałam kilka różnych .Te podobają mi się najbardziej.Mocne, intensywne, głębokie.Sama zużyłam flakonik 100 ml.![]()
Naprawdę polecam i to nie koniecznie dlatego ze chce sprzedać ale Cię lubię.![]()
Zapach Intense pour Femme marki Dupont to elegancka, kwiatowo-orientalna kompozycja stworzona w hołdzie kobiecości. Powstała w 2009 roku w duecie z perfumami męskimi: S.T.Dupont Intense Pour Homme. Obie kompozycje zachowują styl charakterystyczny dla wszystkich produktów Dupont - czyli doskonałe połączenie dobrego smaku, piękna i luksusu.
S.T. Dupont Intense pour Femme to luksusowy kwiatowo-orientalny aromat zaprezentowany jako oda do kobiecości. Kompozycja stanowi niejako subtelną delikatność, która pozostawia po sobie ślad podekscytowania.
główne akordy
cytrusowy
pudrowy
ambrowy
drzewny
balsamiczny
białe kwiaty
S.T. Dupont Intense Pour Femme marki S.T. Dupont to orientalno - kwiatowe perfumy dla kobiet. S.T. Dupont Intense Pour Femme został wydany w 2009 roku. Twórcą kompozycji zapachowej jest Antoine Lie. Nutami głowy są bergamotka, cytrusy, neroli i nuty zielone; nutami serca są kwiat afrykańskiej pomarańczy, róża i mimoza; nutami bazy są piżmo, drzewo sandałowe i ambra.
iza71koty pisze:Ojej ale opis się przyda.Może Ktoś....![]()
U mnie dla przykładu były idealne latem.Świetnie sie komponują ze skórą i bardzo sie podobały mojemu Mężowi.
Baltimoore pisze:To chyba chodzi o zapach drzewa balsamicznego,jakikolwiek on tam jest![]()
Wiesz, że na dodatek jest ambrowiec balsamiczny i topola balsamiczna
Baltimoore pisze:To bieszesz Pani? Kotka by moszna zabalsamować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości