Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2016 20:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

MaryLux pisze:
Aia pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
Aia pisze:Samych szczęśliwych dni Fuksie :D :D

ciociu dziekuje bardzo, dzis ja bede siedział caly dzien przy klawiaturze, bo Duza piecze torta

Rybkowego? Jak tak, to ja przylecę :)
Inka

Dałaś mi do myślenia tym tortem :mrgreen:
I teraz się zastanawiam, jaki mógłby być odpowiedni tort dla kota :D Psu to wiadomo, łatwiej, bo zje prawie wszystko z zapałem.
Chyba poszłabym w kierunku czegoś śmietankowego i puszystego :wink:

I co wymyśliłaś, Ciociu?
Inka

Nic mądrego, Ineczko :mrgreen:
Szczególnie coś co by trzymało formę.
Można by pokombinować z żółtkiem, połączyć je ze śmietanką i zrobić musik, takie kocie zabajone :kotek: .
Albo ugotować mięsko/surową rybę, uformować ładnie i ozdobić kremem z masła/serka+żółtka, na wierzch jakiś kawior czy cuś :mrgreen: :wink:
taką to by miało formę :mrgreen: http://us.123rf.com/450wm/kabvisio/kabv ... .jpg?ver=6
ale czy by smakowało :strach:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie kwi 10, 2016 20:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

Ciocie moje wszystkie, bardzo Wam miaudziekuje za zyczenia :kotek:
Wlasnie leze jak król :king: i sie myje i każe dużej pisac do Was w ten ważny dzien dla mnie.
Moli dzis była grzeczna,. Oddawała mi wszystkie miski swoje jakie dostawała, ona zyje na suchym, za to ja jem wszystko. Chociaż duza cos nakombinowala i nakupiła dziwnych puszek i ja ich jesc nie bede, absolutnie.Nawet nie wącham tego, fuj :roll: ona mysli ze ja bede jadł to co ona lubi? Niech zapomni.
Solenizant Fuks :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie kwi 10, 2016 21:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

|Fuksiku masz rację, ja tez jem to co ja chcę, a nie to co mi Duża daje. A puszek nie tykam. Wolę mięso. A Stella jak Moli, żyje na suchym :roll:
-Ciri

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pon kwi 11, 2016 6:12 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

Ojejku, spóźniłam się na urodziny.... Kochany, 100 lat, wszystkiego naj i w ogóle co tylko sobie życzysz :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon kwi 11, 2016 11:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

Obrazek

Wszystkiego najlepszego Fuksiku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo gości i radości :birthday: :birthday: smakołyków pełny brzuszek, siostry grzecznej jak okruszek, zabaweczek pełen pokój i miłości i królewskich włości :mrgreen: Tego życzą Ci Kitusia, Marysia i Siostra Tosia :201461

Mamy też present najlepsy na świecie Fuksiu - pisałam Tosia
Obrazek

Obrazek
:kotek:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 11, 2016 12:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Moli25 pisze:spie Ciocie
Obrazek

Fuksik słoneczko nasze kochane :201461 :201461

wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzin :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dużo zdrówka, dużo zabaw, i dużo brojenia Dużym życzymy :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
a takie to maluśkie było a teraz kawał chłopa :D
jak one szybko rosną :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon kwi 11, 2016 14:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

Hej Słonka! Fuksiczku! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 11, 2016 20:03 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

I jak po urodzinkach ? Łepetynka nie boli ? :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 11, 2016 21:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

barbarados pisze:I jak po urodzinkach ? Łepetynka nie boli ? :1luvu:

no właśnie :mrgreen: mleko z bąbelkami było?
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto kwi 12, 2016 5:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

No, chyba jeszcze świętują :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 12, 2016 7:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Pozdrawiam serdecznie. :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Wto kwi 12, 2016 8:20 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Kochane, dziekujemy za zyczenia bardzo bardzo bardzo. Wszystko przekazałam Fuksowi, chodził szczegolnie dumny z kitka do góry w tym dniu :mrgreen:

Wszystkie zyczenia przepiękne
Klaudia, wzruszyliśmy sie bardzo :oops:

Juz niestety nie świętujemy, wróciliśmy do rzeczywistości, trzeba zarabiać na saszeteczki i mięsko :kotek:

Ja dzis u fryzjera, radykalne ciecie! Mam dosc włosów długich, za łopatki :mrgreen: idzie wiosna trzeba dodac lekkości :lol:

W pracy ciężki dzien sie zapowiada...
Wręczam wypowiedzenie pracownikowi :?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto kwi 12, 2016 9:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

Cioteczki, dzis mam urodziny,
10.04 urodziłem sie JA :king:
Zyje na codzien w domku, w którym spełniają moje zyczenia i pragnienia, ogólnie to wołają na mnie luuzer, bo niczym sie nie przejmuje, wiszę na drapaku jak lemur i mam sie ogólnie dobrze :kotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fuksiku dla mnie twoje urodziny to 17 kwiecień, wtedy to do mnie trafiłeś
jako taka malutka 120 g klusia, jeszcze bez otwartych oczek i prawie niewidocznych uszek, miałeś jeszcze resztki pępowiny na brzuszku, czyli nie miałeś jeszcze tygodnia jak mi powiedziano tylko dopiero pierwszy tydzień życia. Ale czy to ważne, urodziny mozesz obchodzić nawet kilka razy (oczywiście z prezentami) :wink:
Obrazek

a teraz jesteś taki duży kocur dzięki swojej kochanej rodzince :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 12, 2016 11:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 12, 2016 11:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ FUKSIK DZIS OBCHODZI SWOJ ROCZEK

mir.ka pisze:Cioteczki, dzis mam urodziny,
10.04 urodziłem sie JA :king:
Zyje na codzien w domku, w którym spełniają moje zyczenia i pragnienia, ogólnie to wołają na mnie luuzer, bo niczym sie nie przejmuje, wiszę na drapaku jak lemur i mam sie ogólnie dobrze :kotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fuksiku dla mnie twoje urodziny to 17 kwiecień, wtedy to do mnie trafiłeś
jako taka malutka 120 g klusia, jeszcze bez otwartych oczek i prawie niewidocznych uszek, miałeś jeszcze resztki pępowiny na brzuszku, czyli nie miałeś jeszcze tygodnia jak mi powiedziano tylko dopiero pierwszy tydzień życia. Ale czy to ważne, urodziny mozesz obchodzić nawet kilka razy (oczywiście z prezentami) :wink:
Obrazek

a teraz jesteś taki duży kocur dzięki swojej kochanej rodzince :201461

:crying: :crying: :crying: taki malutek był i tak dobrze trafił :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]