Grzybica

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2005 13:28

To ja polecam srebro:

http://www.drnatura.pl/srebro_koloidalne.htm
http://www.bioter.pl/preparaty/srebro.htm

Na uszy - rewelacja, skóra mniej bo kot zlizuje i nie zdąży podziałać. Butelka kosztuje niestety ok 40 złotych. Hermanowe i Pelasiowe uszy były cudnie czyste już po jednym przemyciu.

Do ochrony własnej skóry - krem z ekstraktem z cytryny :wink:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro mar 02, 2005 13:35

Sin pisze:Na uszy - rewelacja, skóra mniej bo kot zlizuje i nie zdąży podziałać. Butelka kosztuje niestety ok 40 złotych. Hermanowe i Pelasiowe uszy były cudnie czyste już po jednym przemyciu.

Jak zliże, to też zadziała... od środka - podoba smi się to. :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro mar 02, 2005 14:19

Fraszka pisze:
Sin pisze:Na uszy - rewelacja, skóra mniej bo kot zlizuje i nie zdąży podziałać. Butelka kosztuje niestety ok 40 złotych. Hermanowe i Pelasiowe uszy były cudnie czyste już po jednym przemyciu.

Ja też o tym niedawno usłyszałam - podobno rewelacyjne wyniki daje u ludzi! A jak kociak zliże, to nic się nie stanie, bo działa i wewn. i zewnętrznie :D .

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro mar 02, 2005 14:40

Sin pisze:To ja polecam srebro

Sin, a gdzie można to srebro koloidalne kupić???

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro mar 02, 2005 14:40

Tika pisze:
Fraszka pisze:

Ja też o tym niedawno usłyszałam - podobno rewelacyjne wyniki daje u ludzi! A jak kociak zliże, to nic się nie stanie, bo działa i wewn. i zewnętrznie :D .

Zgadza się ale pisze wg moich obserwacji...uszka były super, na skórze zaś nie było takiego efektu....wet mówił bym nie dawała dopyszcznie. Ale rezultatami był zachwycony...Pelasia nie miała grzyba a uszka wyglądały naprawdę fatalnie. Wymaz nie dał odpowiedzi. Srebro zaś podziałało :D

Herman miał paskudne uszy jak go przyniosłam do domu, wyczyściłam, wysmarowałam sreberkiem - wet na oględzinach powiedział, że uszy są zupełnie zdrowe (widział go wtedy po raz pierwszy) :D

Sin

Post » Śro mar 02, 2005 14:45

Sin pisze:
Tika pisze:
Fraszka pisze:

Zgadza się ale pisze wg moich obserwacji...uszka były super, na skórze zaś nie było takiego efektu....wet mówił bym nie dawała dopyszcznie. Ale rezultatami był zachwycony...Pelasia nie miała grzyba a uszka wyglądały naprawdę fatalnie. Wymaz nie dał odpowiedzi. Srebro zaś podziałało :D

Herman miał paskudne uszy jak go przyniosłam do domu, wyczyściłam, wysmarowałam sreberkiem - wet na oględzinach powiedział, że uszy są zupełnie zdrowe (widział go wtedy po raz pierwszy) :D

Z tego co słyszałam, to dopyszcznie nie jest to jeszcze zbadane zbyt dobrze i dlatego zwierzakom się nie zaleca.

No to teraz nie wiem - tą maść z propolisu czy srebro kupić :roll: ??

Tika

Post » Śro mar 02, 2005 14:50

U mnie srebro jest w aptekach i sklepach zielarskich :roll:
Maść propolizsowa - tak samo :wink:

Sin

Post » Śro mar 02, 2005 14:51

A i jeszcze jedno - u ludzi zdarzają się uczulenia na srebro...być może u zwierząt też :roll: ja nie zaobserwowałam :roll:

Sin

Post » Śro mar 02, 2005 22:19

Chciałam dzisiaj kupić tą maść z propolisu (bo ona 7 zł kosztuje, a srebro 40) i nigdzie nie ma :evil:.
I jeszcze pytanie, bo podobno są 2 rodzje tej maści mocniejsza i słabsza - jak myślicie, którą kupić dla Soyki?

Tika

Post » Czw mar 03, 2005 9:10

Obrazek

Agata_j

Od: Pt sty 14, 2005 22:39

Post » Czw mar 03, 2005 10:04

Tika pisze:Chciałam dzisiaj kupić tą maść z propolisu (bo ona 7 zł kosztuje, a srebro 40) i nigdzie nie ma :evil:.
I jeszcze pytanie, bo podobno są 2 rodzje tej maści mocniejsza i słabsza - jak myślicie, którą kupić dla Soyki?

A nie sprowadzą jak poprosisz? U mnie jest tyle aptek, że sie bardzo starają i jak czegoś nie ma to na następny dzień już jest...taka konkurencja :roll:

A w razie czego linki, tyle że z kosztami przesyłki to się mało opłaca :roll: ....może ktoś z Twojej okolicy wykryje gdzie ją można dostać? :roll:

http://www.bonifratrzy-legnica.anv.pl/zamow.htm
http://sklep.kamianna.pl/index.php?catID=1&prodID=6

Sin

Post » Czw mar 03, 2005 10:16

Sin pisze:
Tika pisze:Chciałam dzisiaj kupić tą maść z propolisu (bo ona 7 zł kosztuje, a srebro 40) i nigdzie nie ma :evil:.

A nie sprowadzą jak poprosisz? U mnie jest tyle aptek, że sie bardzo starają i jak czegoś nie ma to na następny dzień już jest...taka konkurencja :roll:

Nawet nie było takiej propozycji, więc chyba im nie zależy :evil: - bez łaski będę szukać tak długo, aż znajdę 8) :twisted: !
A jak myślicie którą mam kupić - słabszą czy mocniejszą???

Co do srebra, to chyba też zakupię, bo opis dziłania na tak wiele różnych dolegliwości typu stany zapalne itp. bardzo mnie zachęcił :D !

Tika

Post » Pon mar 07, 2005 8:49

Kupiłam tą maść z propolisem - Soya miała uszka smarowane na razie 1 raz i wydaje mi się, że ta maść działa :D ! Na razie będę obserwować skrupulatnie 8O .

Tika

Post » Sob kwi 09, 2005 12:47

Podnoszę dla Lidki i Duśki.

Tika

Post » Sob kwi 09, 2005 17:47

Dzieki Tika:))
Juz wczesniej tez podczytywalam.
Ale musze teraz systematyczniej chyba do tego podejsci dokladniej wynotowywac. Ostatnio powypisywalam i pani w aptece zaczela sprowadzac wszystko o co pytalam:( Dzis juz z jednego preparatu zrezygnowalam:((

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]