Ja tez bym takiej okazji nie puscila chociaz jak pislam nie lubie latac
My kiedys do niemiec za 40 zl lecielismy...

Tam i spowrotem za 500 zl z bagazem. Na 2 osoby. Teraz juz o takie promocje ciezko.
Dziekuje za mile slowa. Klaudius tak mi poslodzilas ze nie bede nic cukrowac przez tydzien

)))
Lilianko, mlodosc... az za mloda... 30 lat na karku ... a w lidlu prosza o dowod jak wino do kolacji kupuje... ostatnio meza wolalam bo cholerka ja wyskoczylam bez niczego tylko z karta za pazucha...

Mowie - maz ma dowod

To wina tego ze ja na codzien sie nie maluje, a jak juz to lekko oczy tylko i wylacznie. Prawda jest taka pracujac z 30 chopami... to nie chce mi sie stroic

Patrzenia obcych facetow w dekolt tez nie potrzebuje ;P Wole wygodne buty i bluze

... Ale sie tak po slubie rozleniwilam
Swoja droga na forum wiek nie ma znaczenia, nie raz nie dwa sie przekoanalam... i wiecie co wam powiem?! Znajduje to czesto o wiele wiecej zrozumeinia niz w zyciu "realnym". Fajnie jest pogadac z kims kto mysli podobnie jak ja, i tu nie chodzi tylko o koty. WIadomo kazda z nas ma tu czasem odmienne zdanie, ale gdzies wszystkiem mamy podobne zainteresowania

wiadomo

I tutaj nie czuje sie roznicy wieku, bynajmniej ja tego w ogole nie czuje.
Ja tez na 1 oko duzo slabiej widze i zgadzam sie z Lilianka, dbaj Klaudia o oczy. To narzedzie naszej pracy, trzeba to szanowac. Ja mam polowe mniejsza wade niz ty. A i tak ... musimy o oczy dbac

Bo kto bedzie zarabial na karme dla kociakow?!
A ja dzis wrocilam z pracy po drodze szybkie zakupu, obiad... potem znajoma na chwile przyszla, potem zjadlam ten obiad... zaczelam czytac i odplynelam....
Obudzialm sie po godzinie... glowa mnie boli... ide chyba zaraz spac dalej ;| Jakas taka nie do zycia jestem.