[Białystok14] Pomóżmy Jo-kotkom :) s. 71

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2016 20:02 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

aga&2 pisze:Niestety, w Niewodnicy nikogo nie znam. Ale kotkę możemy ciachnąć jak najbardziej, tylko żeby kobieta się zgodziła...

Dzięki :-) pisałam, nie odezwała się, może nie umiałam do niej podejść... Napiszę do jeszcze jednej, której porzucona kotka urodziła a cyt nie chcialaby żeby kotki na podwórku się rozmnażaly, tym razem w samym Białymstoku
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt kwi 01, 2016 21:04 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

znam osobę z Niewodnicy kościelnej
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pt kwi 01, 2016 21:11 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Może coś pomogę
Obrazek

MalgorzataJ

Post » Pon kwi 04, 2016 7:51 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Pelasia po sterylizacji.Po zdjęciu szwów pojedzie do Kruszynian.
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Czw kwi 07, 2016 13:44 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Udało się dodzwonić do pani z Niewodnicy ogłaszającej kocieta na olx?
Ma 2 kotki: pierwsza ruda 3-letnia w wysokiej ciąży-wystawiona do adopcji i druga karmiąca 5 kociąt.
Pani cieszy się bo ma rezerwacje na 4 kocięta. Kociuszki wystawione sa na olx.
Przywieźć na steryki kotek sama nie ma, jak twierdzi, możliwości. Czy zgodziłaby się na sterylkę
wysokokotnej rudej kici nie pytałam, bo bałam się "przestraszyć" Chętnie rozmawia.
Tą teraz karmiacą w stosownym czasie chce by pomóc jej wysterylizować.

PS. Pani Małgosiu może Pani coś zadziała? Ja nie jestem zmotoryzowana...

arjanna

Od: Śro lut 24, 2016 1:39

Post » Czw kwi 07, 2016 21:26 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Mogę się założyć o koszyk kociąt :twisted: że "rezerwacje" na kocięta się wycofają. No, 50%. Zawsze tak jest niestety...

A mnie szląg jasny trafi (lub piorun który ukatrupił niecną Balladynę jak będe używać ( w myślach of kors) słów które mi się cisną.
Dziś wstawiłam 6 ogłoszeń o kotach zaginionych. No blaszka, jak się ma kota to się bierze małe szpileczki i przytwierdza do podłoża :twisted: Ostatecznie siatkuje balkon :roll: a tu "koteczka czarna zaginęła" "koteczka szara zaginęła". Przebój to koteczka czarna która zaginęła na Wesołej "mogła być w ciązy" no żesz...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Sob kwi 09, 2016 15:29 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

aga&2 - racja. Ja też codziennie obchodzę osiedle wzdłuż i wszerz szukając mojej wyadoptowanej kotki, która ,,zaginęła w domu". dopiero teraz wspomnieli,że może otwierali balkon i nie zauważyli.Koszmar. W środę zawiozłam dwójkę kotków - rodzeństwo do super domku wspólnego aż pod Kraków do znajomych.
arjanna-proszę o wiadomość, gdzie ew. się udać w Niewodnicy. Mam tam super koleżankę, myślę że coś pomoże.
Obrazek

MalgorzataJ

Post » Nie kwi 10, 2016 11:58 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

> P. Małgosiu, sytuacja się zmieniła kocięta przyszły na świat... Pani z Niewodnicy jest mi nieznana osobiście jedynie "zelektryzowało" mnie ogłoszenie na olx, że oddaje 4 kocieta i 3-letnią kotkę. Więc spontanicznie zadzwoniłam i okazało sie, że druga kicia wysokokotna. Teraz na olx pani oddaje już /za 2 mies. odbiór/ 8 kociąt z 2 miotów, a kotka znikła.
Zadzwonię więc ponownie sądując sytuację i lokalizację. Superkoleżanka z samochodem i darem przekonywania w tej sytuacji będzie skarbem!
A może sama zechce do tej pani zadzwonić i ew. zerknąć co się dzieje :)?

arjanna

Post » Nie kwi 10, 2016 12:37 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Dostałam od jeszcze jednej osoby informację że ma koleżankę z Niewodnicy jak będzie potrzebne wsparcie. Oby się udało z tymi sterylkami, może przy okazji sąsiedzi się "podłącza"? Trzymam kciuki, jak w czymś mogę pomóc proszę o kontakt. Mogę pokryć koszt paliwa, jeśli ktoś pomoże przywieźć kotki. Aniu i spółko, jeszcze raz dziękuję za odzew i pomoc :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie kwi 10, 2016 17:12 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Taaaa. Tadadam. Oto pierwszy nasz tegoroczny miocik lecznicowy. Kassja pozyskała. Stara się dziewczyna :twisted:
Ech, wcześnie w tym roku. Masakra :(
Obrazek
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Nie kwi 10, 2016 17:58 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

ojoj.. całkiem duże już... :201461
Ostatnio edytowano Nie kwi 10, 2016 23:07 przez arjanna, łącznie edytowano 1 raz

arjanna

Post » Nie kwi 10, 2016 20:50 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

To mamusia i 4 okruszki. Takie z 5 tyg. Pani karmiąca nie sądziła, że kotka w lutym może być w ciąży :roll: Ech, edukacja seksualna na gwałt potrzebna ;)
Obrazek 

aga&2

Post » Nie kwi 10, 2016 22:27 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

Ale śliczne kreciki :201461
Brawo dla Kassji, że udało się jej zgarnąć całą rodzinkę :201494

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Pon kwi 11, 2016 18:20 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

A skąd rodem te cudeńka :) ?

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Pon kwi 11, 2016 21:44 Re: [Białystok14] Piracik dziękuje za głosy w Krakvecie s.4

bozennak - Centrum. Jakieś tam Młynowe itp.
A to miot na widok którego mi się sam transporter sam otworzył w kieszeni. Wchodzę sobie niezbyt czujnie do przedszkola. I co? I widzę ze 20 kociaków w najróżniejszych barwach - od zielonych!! 8O po fioletowe!! 8O Uprzedzając pytania odpowiadam - nie, to nie jest kwestia mojej głowy (ale z góry dzięki za troskę ;)
Po prostu dzieci w przedszkolu uznały (podobnie jak wszystkie okoliczne kocice latawice) że skoro wiosna to i kociaki być muszą. O takie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek 

aga&2

[poprzednia][następna]