Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2016 21:45 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

No to kręcą się nam bazarki, pierwsze zakończone licytacje za nami :ok:
Nie wiem czy ja mam potem dokonac, jak to zwykle bywało, jednego przelewu na samiusi koniec czy jakimiś etapami ? Bo to jednak zejdzie z tym jeszcze najbliższy tydzień. Jakoś tak nie pomyślałam,ze to przeciez każda rzecz z osobna jest licytowana przez te 5-7 dni, więc wydłuża sie wszystko :roll:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob kwi 09, 2016 6:11 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Atta,wspaniale :1luvu:
Zamówione a konto bazarków 2x10 kg Josery Catelux za 208,80zł już w drodze do kotów Izy. Liczyłam, że dojadą na wczoraj i dlatego śpieszyłam się z zamówieniem.
Niestety, wychodzi na to że z Wrocławia na daleki wschód jest bliżej niż do Szczecina 8O A po drodze weekend :(
Rozliczymy się na spokojnie, jak już pozakańczasz poszczególne aukcje :ok:

Gorzej, bo wczoraj Iza dała ostatnie puszki :(
Było ich dużo dzięki szczodrym sponsorom :1luvu: ale kotów wolnożyjących jest ok 70 :201461

PS.Poprawiłam pomyłkę. Josera jest pakowana po 10kg.
Ostatnio edytowano Pon kwi 11, 2016 17:56 przez Baltimoore, łącznie edytowano 1 raz

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Sob kwi 09, 2016 6:12 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Nadal apeluję do odwiedzających ten wątek :1luvu: o zrzutkę na puszki dla kotów- od serca :1luvu: -mam na myśli małe kwoty, 5 czy 10 zł, nie będące dużym obciążeniem dla osobistego budżetu ale pozbierane razem pozwolą zamówić kolejną partię :ok:
Może są tu jacyś Szczecinianie oprócz Tomka, którzy chcieliby patriotycznie wspomóc szczecińskie koty? :201461

Baltimoore

Post » Sob kwi 09, 2016 14:29 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Dobre wiadomości z bazarku :D
viewtopic.php?f=20&t=173981&p=11453059#p11453059
Jako pośrednik w interesach :wink: chciałam napisać, że doszło dzięki marivel :1luvu: do zamiany perfum Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp na worek 10kg Josera Catelux i mam już info, że przesyłka przygotowana i oczekuje na odbiór przez kuriera :D Liczę, że do kotów Izy dotrze najpóźniej we wtorek :D
Myślę, że marivel będzie podwójnie zadowolona- cudne perfumy w świetnej cenie i przy okazji napełnione bezdomne kocie brzuszki :201461

O nowym banerku nic nie wiem, przypomnę się amyszce.

Miniaturkę próbowałam wczoraj zrobić, eksperymentalnie wychodzi mi w Picasie tylko taka mała:

Obrazek

Może ktoś ma inny program.

Baltimoore

Post » Sob kwi 09, 2016 15:37 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

cieszę się :-) już kiedyś, jakiś czas temu był bazarek z Jil Sander nr 4, wtedy się za długo decydowałam i kupił ktoś inny. Wiem, że wyższa cena jest lepsza dla kotów, ale ja już powinnam iść na odwyk perfumowy, już miałam być grzeczna i nic nie kupować. Nie wyszło :twisted:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Sob kwi 09, 2016 17:10 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

O jak fajnie że jesteście dziewczyny. :1luvu: :D

Aguś to chodzi o taką miniaturke jak są na 1 stronie,tyle że ona powinna się powiększać przy kliknięciu.Jak Nikt się nie zgłosi z pomocą to wezmę Twoją. :D :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob kwi 09, 2016 17:12 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

marivel pisze:cieszę się :-) już kiedyś, jakiś czas temu był bazarek z Jil Sander nr 4, wtedy się za długo decydowałam i kupił ktoś inny. Wiem, że wyższa cena jest lepsza dla kotów, ale ja już powinnam iść na odwyk perfumowy, już miałam być grzeczna i nic nie kupować. Nie wyszło :twisted:

A nie nie to, nas nie odpuszczaj.... :roll: :lol: Bo ja już powolutku szykuję pachnidełka a 2 są warte uwagi.Cena też dostępna. :wink:

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2016 18:29 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Wiem, że wyższa cena jest lepsza dla kotów

Genialnie ujęte :1luvu: :ok:

Iza wiem, że nie o taką miniaturkę Ci chodzi. Ale innej nie umiem. Może to kwestia programu do obróbki i przechowywania zdjęć.
A może kwestia umiejętności.
Potrzebowałabym instrukcji :)

Baltimoore

Post » Nie kwi 10, 2016 10:22 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Aga chyba marne szanse z tymi puszkami... :| Szkoda.Może Ktoś niedzielnie zajrzy.... :roll: :oops:

Wysłałam pw.

iza71koty

Post » Nie kwi 10, 2016 10:23 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Jola Sz. :1luvu: pięknie dziękujemy za wsparcie dla kici. :D

iza71koty

Post » Nie kwi 10, 2016 10:42 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Widzę temat się troszkę rozruszał ;) Bardzo dobrze, każda pomoc dla kotów Izy się przyda ;)

Iza a jak Pellet ? Udało się wczoraj zakupić ? Widziałem na stronie Castoramy, że można też zamawiać towar z dostawą do danego sklepu. Nie znam jeszcze szczegółów, ale być może to będzie jakaś opcja, jak ja nie będę mógł podjechać do Ciebie...

Natomiast u mnie dziewczyny po sterylce wczoraj cały dzień spały (z przerwami na jedzenie). To było troszkę dziwne, bo w piątek jak wróciły do domu to w ogóle nie były zmęczone, w nocy dodatkowo bawiły się piłką itp. No ale dzisiaj od rana już się ganiały, korzystały też z kuwety, więc wszystko ok. Byłem na kontroli, wszystko ładnie się goi, dostały antybiotyk i wróciliśmy do domu ;)

tomek_szczecin

Od: Śro sty 20, 2016 11:18

Post » Nie kwi 10, 2016 11:00 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Mąż pojechał po pellet do miasta, wtedy kiedy dzwoniłam do Ciebie.W Merlyn niestety mieli tylko 8mm pakowane po 20 kg.Te wory są za ciężkie dla mnie.No i niestety musiał pojechać do Castoramy Ku Słońcu.Kupił mi na razie 6 worków.Więcej i tak bym nie mogła.4 jeszcze mam.

Tak Wątek ożył, ale to już zasługa :D nowych Dziewczyn. :1luvu: :D Duży ukłon dla Baltimoore :1luvu: :201494 Gorzej że zbiórka na puszki wcale nam nie idzie. :roll: :|

Ja planuje na jutro 2 sterylki, ale jeszcze nie wiem do końca jak z transportem.Musze potem dzwonić.

iza71koty

Post » Nie kwi 10, 2016 11:19 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Wczoraj wywaliłam numer stulecia. :oops: :oops: :oops: :oops: Juz w ciagu dnia Mąż mnie wkurzył, bo jakos nie tak sie wysłowił chyba :roll: i ja go moze żle zrozumiałam....a może nie.... :roll: Sajgon był wczoraj bo i zakupy na wyjazd i wogóle jakiś taki rozwalony był, a do tego ja się kiepsko czułam. :| No dzisiaj też sie czuję niewyrażnie i w dodatku zostałam sama z tym burdelem, bo juz wyjechał raniutko.

Wróciłam od kotów po 22.00 i wiedziałam ze jeszcze te nieszczęsne kuwety mnie czekaja.Sił juz nie miałam zupełnie.Na dodatek Mąż mnie poinformował że lepiej żebym nie wchodziła do pokoiku bo szlag mnie trafi ,co tam koty nawyrabiały.

No to sie pytam co, bo wolałam zapytać jednak.No że posłanka porozrzucane, pellet wysypany.A to ja mówię, a to nic takiego - normalne.Spodziewałam sie czegoś gorszego. :roll:

Poszłam sprzatać.Maż w tym czasie ogladał jakis film i jakaś złosć mnie na to wszystko wzieła, że musze to robic, choć padam na pysk, ze zaczełam sobie bluzgac na niego do kotów.No i to trwało tak dosyc długo, bo miałam roboty sporo.

Normalnie jak Mezą nie ma to czasem bluzgam na koty, ale one wiedza ze to tylko tak ze zmęczenia. :wink: No ale teraz było odwrotnie.

No i wychodze z wiadrem pelletu do wyrzucenia a ......na fotelu pod dzwiami siedzi mój Mąż.I słucha. :oops: Bezcenne uczucie. :lol:

Najpierw parsknął śmiechem.A potem mnie zapytał czy koty mnie wysłuchały...... :oops:

iza71koty

Post » Nie kwi 10, 2016 11:28 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

marivel pisze:cieszę się :-) już kiedyś, jakiś czas temu był bazarek z Jil Sander nr 4, wtedy się za długo decydowałam i kupił ktoś inny. Wiem, że wyższa cena jest lepsza dla kotów, ale ja już powinnam iść na odwyk perfumowy, już miałam być grzeczna i nic nie kupować. Nie wyszło :twisted:

Twoja przesyłka poleci jutro priorytetem. :wink: Chciałam tylko nieśmiało zauważyć że mamy dwa najnowsze zapachy Rochera i jeden zapach Dupont.Więc jakby co to wiesz...., :oops: :wink:

iza71koty

Post » Nie kwi 10, 2016 17:57 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża-Szczecin zbiórka na kastr

Tomku :ok:
Grupą można zrobić dużo więcej niż w pojedynkę :D

Przy okazji w imieniu Izy i swoim serdecznie zapraszam na wiosenny bazarek z PERFUMAMI :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=174389&p=11454038#p11454038

Baltimoore

[poprzednia][następna]