Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s 7!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2016 14:41 Re: Cudne perfumy, ciekawe książki, fajne akcesoria dla futr

Baltimoore pisze:Wystawię jeszcze na bazarku wodę toaletową Red Door Elizabeth Arden 30ml, którą dostałam od koleżanki na rzecz pomocy kotom.

Obrazek

http://www.perfumesclub.pl/pl/elizabeth ... AmVf8P8HAQ

Woda była otwierana, nie używana w zasadzie -może raz lub dwa, bo koleżance nie spasował zapach. Dostała ją od kogoś ze Stanów.
Kartonikowe opakowanie ma poprzecierane rogi od przekładania, szklane opakowanie OK, ja już nie psikałam żeby sprawdzać, ale mogę na życzenie zainteresowanego.
Może ktoś by wymienił na pół worka karmy czyli 50 zł?
Wysyłka na koszt kupującego.

I przypomnę się na końcu, bo nie mam jak umieścić się w pierwszym poście

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Sob kwi 09, 2016 18:20 Re: Cudne perfumy, ciekawe książki, fajne akcesoria dla futr

I tak przecież wszyscy zaglądają na koniec...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie kwi 10, 2016 9:53 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

To dobrze :ok:

Baltimoore

Post » Nie kwi 10, 2016 10:25 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Zapraszamy niedzielnie.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie kwi 17, 2016 9:16 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Elizabeth Arden Red Door Aura to woda toaletowa o orientalnym zabarwieniu, przeznaczona na chłodniejsze dni i wieczorne spotkania. Podstawę zapachu stanowi słodkie paczuli połączone z intensywnym drzewem sandałowym i bursztynem. Na skórze dojrzewa czarujący aromat maliny, róży i jaśminu, które po dłuższym czasie ustępują miejsca egzotycznej bergamotce i pomarańczy.

:mrgreen: poproszę ! :1luvu: (będę pachniała jak moje kadzidełka sandałowe :ryk: ) a potem poczuje się jak herbata z bergamotką :-)
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Nie kwi 17, 2016 10:28 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

MonikaWarszawa pisze:Elizabeth Arden Red Door Aura to woda toaletowa o orientalnym zabarwieniu, przeznaczona na chłodniejsze dni i wieczorne spotkania. Podstawę zapachu stanowi słodkie paczuli połączone z intensywnym drzewem sandałowym i bursztynem. Na skórze dojrzewa czarujący aromat maliny, róży i jaśminu, które po dłuższym czasie ustępują miejsca egzotycznej bergamotce i pomarańczy.

:mrgreen: poproszę ! :1luvu: (będę pachniała jak moje kadzidełka sandałowe :ryk: ) a potem poczuje się jak herbata z bergamotką :-)

MonikaWarszawa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo Ci dziękuję :D :D :D
Nie sprawdzałam osobiście tego zapachu, ale jestem pewna że będziesz zadowolona :ok: .
To co kupiłaś właśnie to oryginalne Red Door, aktualnie trudno dostępne u nas, Red Door Aura to troszkę tańsza wersja.
Wysyłam Ci PW :ok:

Megana, Tobie też dziękuję :1luvu: za skorzystanie z Twojego wątku, ale cel mamy wspólny- pomoc szczecińskim bezdomniakom :ok:
Masz dobrą rękę.

Baltimoore

Post » Nie kwi 17, 2016 14:54 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

zapłacone, pw wysłane :-)
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Nie kwi 17, 2016 20:27 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Zapraszamy nieustająco, jeszcze trochę fantów mamy :)

Megana

Post » Pon kwi 18, 2016 19:19 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

MonikaWarszawa pisze:zapłacone, pw wysłane :-)

Całą kwotę jaką otrzymałam od Ciebie w wysokości 60zł przeznaczam na karmę dla kotów.
Koszt przesyłki (gabaryt B niestety wyszedł) biorę na siebie.
Jeszcze raz w imieniu Izy, kotów oraz swoim bardzo serdecznie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Baltimoore

Post » Wto kwi 19, 2016 22:07 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Halo halo, wciąż zapraszamy.

Megana

Post » Śro kwi 20, 2016 11:26 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Coś dla szykownych właścicielek kotełków.
Uwaga, tajemnicze i boskie perfumy! Tu opinia z Wizażu i zdjęcie poglądowe butelki.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=48010
A my oferujemy tester w kartoniku zastępczym, z zatyczką zamiast korka. Psiknięty kilka razy dla sprawdzenia zapachu.
Cena u nas 70 zł za 50 ml.
SPRZEDANE POZA FORUM

oooo rety dopiero teraz zobaczyłam, to moje ulubione. nie ma więcej? :placz: :placz: :placz:

MonikaWarszawa

Post » Śro kwi 20, 2016 11:37 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

MonikaWarszawa pisze:Coś dla szykownych właścicielek kotełków.
Uwaga, tajemnicze i boskie perfumy! Tu opinia z Wizażu i zdjęcie poglądowe butelki.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=48010
A my oferujemy tester w kartoniku zastępczym, z zatyczką zamiast korka. Psiknięty kilka razy dla sprawdzenia zapachu.
Cena u nas 70 zł za 50 ml.
SPRZEDANE POZA FORUM

oooo rety dopiero teraz zobaczyłam, to moje ulubione. nie ma więcej? :placz: :placz: :placz:

O widzisz ,a tak długo czekały. :roll: Ale...postaramy się mieć. :D Bądż czujna.

Jeśli nie akurat te to może na inne się skusisz. :wink:

iza71koty

Post » Śro kwi 20, 2016 15:46 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Czekam :-)

ale tamte, moje ulubione, właśnie mi się skończyły. :placz:

MonikaWarszawa

Post » Śro kwi 20, 2016 16:17 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

MonikaWarszawa pisze:Czekam :-)

ale tamte, moje ulubione, właśnie mi się skończyły. :placz:

No to mogę na razie tylko pogratulować wyboru. :D To bardzo specyficzny zapach.Wyrafinowany.Nie dla każdego.

Mnie osobiście zauroczył. :wink:

iza71koty

Post » Czw kwi 21, 2016 14:51 Re: Ciekawe książki, akcesoria dla futrzaków i nowa Arden! s

Pozwolę sobie zareklamować.Tutaj też mamy jeden zapach do kupienia. :wink:

viewtopic.php?f=20&t=174525

iza71koty

[poprzednia][następna]