Wielka WYPRZ od 1 zł , różności od 1 zł na Borysy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw kwi 07, 2016 9:58 Re: OBNIŻKA Różności na Borysy z FIV i PZD

Atta pisze:
WłasnyKocie pisze:
Atta pisze:Uprasza się o wymierzenie wszerz i wzdłuż ;)
E. Elastyczna beżowa sukienka
I. Wizytowa sukienka Orsay

Zmierzym jak wyżej, po weekendzie kiedy to wrócimy do domu z naręczem kolejnych gratów na bazarki ;)

Suuuper! bedzie mogła dłużej sie łudzić,że któraś z nich na nią wlezie :twisted: (wcale nie żebym była złośliwa :P )

E. Długość 95 cm, Biodra 2x 50 cm, biust 2x 43 cm - sunienka elastyczna więc naciąga się około 5-6 cm
I. Długość 95 cm, biust 2xb42 cm, biodra 2 x 48 cm

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw kwi 07, 2016 10:20 Re: Tona różności na walkę z plazmocytarnym świństwem u Bory

Atta pisze:Pewnie nie wleze , ale ile żakiet w kratkę ma pod pachami ?

Jeśli jsteś zainteresowana to moja siostra podarowała mi na bazarek ( razam z innymi skarbami) taki sam żakiet tyle źe rozmiar większy ktory od pachy do pachy m 2x48cm :)

WłasnyKocie

Post » Czw kwi 07, 2016 13:09 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Obwieszczę jej podane wymiary, ale na pewno w tę drugą kieckę nie wlezie, bo nawet na mnie byłaby za ciasna :P Tymczasem odłożyć -> K. Zielona Esprit M-L

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw kwi 07, 2016 13:10 Re: Tona różności na walkę z plazmocytarnym świństwem u Bory

WłasnyKocie pisze:
Atta pisze:Pewnie nie wleze , ale ile żakiet w kratkę ma pod pachami ?

Jeśli jsteś zainteresowana to moja siostra podarowała mi na bazarek ( razam z innymi skarbami) taki sam żakiet tyle źe rozmiar większy ktory od pachy do pachy m 2x48cm :)

Jeśli nie kłamiesz i ma te 48cm .. :wink: to powinnam wleź i nawet się zapiąć :mrgreen: Tak, poprosze.

Atta

Post » Pt kwi 08, 2016 9:59 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Odkładam wszystko co ma byc zatem :) I normalnie aż jeszcze 3 razy zmierzę :D

WłasnyKocie

Post » Wto kwi 12, 2016 11:17 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Hej, hej :1luvu:
A mnie zainteresowały te gaciory :D
Czy one są z lnu?
WłasnyKocie pisze:

J. Brązowe zwiewne eleganckie spodnie Orsay , Rozmiar L
Cena 10 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

No i ile mają w pasie, bo moja oponka jest wymagająca :wink:
Jezeli wymiar będzie pasował a kanty da radę zaprasować, to odbiorę osobiście:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto kwi 12, 2016 16:32 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Dobra, ona spróbuje sobie to naciągnąć -> E. Długość 95 cm, Biodra 2x 50 cm, biust 2x 43 cm - sunienka elastyczna więc naciąga się około 5-6 cm
Ciekawa jestem co to z tego wyjdzie :ryk:

Atta

Post » Śro kwi 13, 2016 13:37 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

AnnAArczyK pisze:Hej, hej :1luvu:
A mnie zainteresowały te gaciory :D
Czy one są z lnu?
WłasnyKocie pisze:

J. Brązowe zwiewne eleganckie spodnie Orsay , Rozmiar L
Cena 10 zł
Obrazek Obrazek Obrazek

No i ile mają w pasie, bo moja oponka jest wymagająca :wink:
Jezeli wymiar będzie pasował a kanty da radę zaprasować, to odbiorę osobiście:)

Ojeju jakoś mnie ominęły te posty 8O To coś takiego a la len właśnie, a jak z kantem to muszę się zorientować :D Dziś zmierzę i wieczorem ogarnę wszystkie bazarkowe zaległości bo sporo ich się porobiło a ja powiadomień nie dostałam 8O

WłasnyKocie

Post » Nie kwi 24, 2016 15:31 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Melduję, że jak nie urok to.... Nie ma spokoju w domu kiedy co chwile nowe zarazy z przedszkola przychodzą.. Tym razem mamy bostonkę :roll:

Spodnie mają w pasie 2x44 cm , metki ze skladem nie znalazłam ale to takie własnie coś a la lniane. Kanty na 99% da się zlikwidowac ;)

Odkładam dla Atty wszystko powoli i zaraz postaram się jakoś to ogarnąć. Plus jest taki, że dziś zdążyłam cyknąć trochę zdjęć kolejnych ciuszysków :)

WłasnyKocie

Post » Nie maja 01, 2016 16:47 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

WłasnyKocie pisze:
Spodnie mają w pasie 2x44 cm , metki ze skladem nie znalazłam ale to takie własnie coś a la lniane. Kanty na 99% da się zlikwidowac ;)

Spodnie jak dla mnie szyte :mrgreen:
Zadzwonię :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto maja 03, 2016 8:12 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

AnnAArczyK pisze:
WłasnyKocie pisze:

Spodnie jak dla mnie szyte :mrgreen:
Zadzwonię :wink:

:) Całkiem niedługo powinnam dodać jeszcze trochę rzeczy , w końcu wyszłyśmy z chorobska (znooooowu) i mam nadzieję, że jakoś to ogarnę :)

WłasnyKocie

Post » Pon maja 09, 2016 7:57 Re: Obniżone ceny -Ubrania i Różności na Borysy z FIV i PZD

Jeszcze nie oszalałam do końca przez wszystkie ciągnące sie jak nie powiem co choróbska, więc wracam. Uprzejmie donoszę, że dzięki Waszym wpłatom , wszystkim bazarkom organizowanym dla nas przez cudne forumowiczki :1luvu: :1luvu: uzbieraliśmy fundusze!
W środę Kicia miała pobraną krew na pełną morfologię(póki co 160 zł - badania w kierunku nerkowym, FIV, FelV). Z racji pomyłki labu zbadali poziom hormonu tarczycowego ft3, który wyszedł bardzo bardzo niski(takie samo oznaczenie mialo badanie na fiv/felv) i dzięki temu przypadkowi okazało się, że przyczyną chorób u Kićki mogą być problemy z tarczycą 8O . Lekarz, po konsultacji z nami, zlecił oznaczenie pozostałych hormonów (40 zł) Dziś odbieram wszystkie wyniki i dodatkowo zrobimy usg żeby sprawdzić stan narządów wewnętrznych (nerki, wątroba itp). Po tym wszystkim wet dobierze Kici odpowiednie leczenie. :201461
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za każdy grosik! I tradycyjnie już zapraszam na zakupy :)

WłasnyKocie

Post » Czw maja 12, 2016 18:08 Re: Ubrania od 1 zł , różności od 1 zł na Borysy

Poproszę o pomierzenie spodni I. i K.
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw maja 19, 2016 20:42 Re: Ubrania od 1 zł , różności od 1 zł na Borysy

reflektuję na granatowy komin reserved E i wyszczuplający jednoczęściowy strój kąpielowy F :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto maja 24, 2016 10:07 Re: Ubrania od 1 zł , różności od 1 zł na Borysy

cytryna pisze:reflektuję na granatowy komin reserved E i wyszczuplający jednoczęściowy strój kąpielowy F :D

Zaznaczam i dziękuję :1luvu:

WłasnyKocie

[poprzednia][następna]