Moderator: Moderatorzy
marivel pisze:to znaczy za ile perfumy?
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nówka.Folia.Tylko u nas.Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp - 120 zł plus wysyłka.
Kochani Zapraszam.Tyle mi akurat potrzeba na worek lepszej karmy dla kotów.Pliss......![]()
Baltimoore pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nówka.Folia.Tylko u nas.Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp - 120 zł plus wysyłka.
Kochani Zapraszam.Tyle mi akurat potrzeba na worek lepszej karmy dla kotów.Pliss......![]()
Tu dla porównania te same perfumy w okazyjnej cenie, tylko sporo wyższej.
http://www.perfumesclub.pl/pl/jil-sande ... oCaCPw_wcB
A tak w ogóle 2 worki 10 kg Josera Catelux w pakiecie kosztują tam gdzie kupuję 208 ,80 zł (dla porównania 1x 10 kg Josery Catelux w sklepie internetowym Josery kosztuje 174 zł + 10 zł wysyłka). Tak sobie pomyślałam, że jeśli ktoś chciałby dać za Jil Sander ciut więcej- na rzecz kotów, co i tak będzie mniej niż znalezione przeze mnie 171,64 (niższej ceny w necie nie znalazłam tylko wyższą) to ja dołożę brakującą kwotę, żeby zamówić od razu dwa worki póki jest promocja.
Baltimoore pisze:marivel pisze:to znaczy za ile perfumy?
Nie wiem, którą dokładnie karmę Iza ma na myśli:
Josera Catelux worek 10kg jest w cenie 109,80zł,
czy 10 kg Royal Canin Exigent 35/30 za 169,80 zł
Baltimoore pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nówka.Folia.Tylko u nas.Jil Sander Nr.4 - 50 ml edp - 120 zł plus wysyłka.
Tu dla porównania te same perfumy w okazyjnej cenie, tylko sporo wyższej.
http://www.perfumesclub.pl/pl/jil-sande ... oCaCPw_wcB
A tak w ogóle 2 worki 10 kg Josera Catelux w pakiecie kosztują tam gdzie kupuję 208 ,80 zł (dla porównania 1x 10 kg Josery Catelux w sklepie internetowym Josery kosztuje 174 zł + 10 zł wysyłka). Tak sobie pomyślałam, że jeśli ktoś chciałby dać za Jil Sander ciut więcej- na rzecz kotów, co i tak będzie mniej niż znalezione przeze mnie 171,64 (niższej ceny w necie nie znalazłam tylko wyższą) to ja dołożę brakującą kwotę, żeby zamówić od razu dwa worki póki jest promocja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 421 gości