Hannah12 pisze:Moli25 pisze:ALe o jaka wiedzę sie wzbogacilas po kursie!
To jeszcze nie wiesz? Mary jest Przewodnikiem po Wrocławiu, tak przez duże P. Zdała śpiewająco egzaminy.
Śpiewająco jak śpiewająco, ale zdała
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Moli25 pisze:ALe o jaka wiedzę sie wzbogacilas po kursie!
To jeszcze nie wiesz? Mary jest Przewodnikiem po Wrocławiu, tak przez duże P. Zdała śpiewająco egzaminy.
Hannah12 pisze:Ineczko, puk, puk. Jak dobrze pamiętam to poniedziałki masz bardzo pracowite.
Ja prowadzę obserwacje podsufitowe na balkonie, wiesz ptaki itp.
Fajnie ciepło jest.
Haker
KatS pisze:MaryLux pisze:Tak. Ambitnie zapisałam się na kurs. Miało być 40 godz. zajęć w miesiącu, więc naiwnie liczyłam, że będą 2 weekendy: pt 4 godz., sob. i niedz. po 8. I dwa weekendy wolne. Było pt 3-4 godz., sob.-nd. na max 7, częściej 6
Tak to bywa z ambicją, też czasem popełniam takie szaleństwa. Ale zwykle jednak warto
Moli25 pisze:Hannah12 pisze:Moli25 pisze:ALe o jaka wiedzę sie wzbogacilas po kursie!
Wiem wiem!
Szczerze gratulowaliśmy zdania egzaminu na przewodnika, ba mało tego próbujemy wygospodarować czas na zwiedzanie z Mary![]()
Czesc Ineczko
barbarados pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hannah12 pisze:Ineczko, czy ciebie Twoja Duża dzisiaj gdzieś nie zaprowadziła.
Jak tak, to opowiadaj jak był?
Haker
Emee pisze:Melduję się na podczytywanki!
A pogoda trochę się zbiesiła. Ale co tam. Każda ma swoje plusy
Miłego wieczoru!
MaryLux pisze:Inka była zadowolona z deszczu. Bo wydaje jej się, że wizyta u weta ją minęła. A ona się tylko odwlekła
Emee pisze:MaryLux pisze:Inka była zadowolona z deszczu. Bo wydaje jej się, że wizyta u weta ją minęła. A ona się tylko odwlekła
No swoją drogą deszcz jest superRośliny lubią, zwierzęta lubią, to znaczy, że to dobra rzecz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuzia115 i 177 gości