Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Nie mów że będziesz kursować na weekendy do WrockaSię najeździsz

Dyktatura pisze:Ale się dziś wkurzyłam.
Prognoza pogody wskazywała, że spodziewane są opady deszczu, więc postanowiłam pojechać do pracy autobusem.
I co? Ani jedna kropelka deszczu nie spadła.
Thorkatt pisze:Dyktatura pisze:Ale się dziś wkurzyłam.
Prognoza pogody wskazywała, że spodziewane są opady deszczu, więc postanowiłam pojechać do pracy autobusem.
Ale to Ci juz podsyłają pogodę na Wrocław.
Rano mocno padało, a ok.16.30 oberwanie chmury
Dyktatura pisze:Thorkatt pisze:Dyktatura pisze:Ale się dziś wkurzyłam.
Ale to Ci juz podsyłają pogodę na Wrocław.
Rano mocno padało, a ok.16.30 oberwanie chmury
Czyli jednak dobrze, że autobus
Dyktatura pisze:Tak zupełnie z innej beczki, ale muszę się wypłakać gdzieś.
Od kilku lat staramy się z TŻtem o dziecko. Ciągłe badania, leki...
Niby wszystko jest ok, ale jednak nie.
Moja przyszła, niedoszła teściowa doskonale o wszystkim wie.
Dziś zadzwoniła pochwalić się, że jej brat po raz 3 zostanie dziadkiem, bo jego córka zrobiła im taki prezent na zająca i że szkoda, że my im takiego prezentu nie daliśmy.
OK cały czas suszyła nam o to uszy, ciągle coś ględziła, ale teraz to już chyba posunęła się za daleko.
Dobrze, że mam wyrozumiałych szefów, bo przez 1,5 godz. nie byłam w stanie pracować.
agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Tak zupełnie z innej beczki, ale muszę się wypłakać gdzieś.
Dziś zadzwoniła pochwalić się, że jej brat po raz 3 zostanie dziadkiem, bo jego córka zrobiła im taki prezent na zająca i że szkoda, że my im takiego prezentu nie daliśmy.
OK cały czas suszyła nam o to uszy, ciągle coś ględziła, ale teraz to już chyba posunęła się za daleko.
Dobrze, że mam wyrozumiałych szefów, bo przez 1,5 godz. nie byłam w stanie pracować.
głupie babsko![]()
![]()
![]()
a weź jej powiedz żeby sie wypchała
moi sąsiedzi też się starali i to dosyć długo, leki, badania i ciągle to samo
no i teraz sąsiadka jest już z drugim w ciąży![]()
a tak swoją drogą to dawno u Ciebie na wątku nie byłam![]()
ja sie staram o następnego kotka ale TZ nie chce![]()
Dyktatura pisze:agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Tak zupełnie z innej beczki, ale muszę się wypłakać gdzieś.
głupie babsko![]()
![]()
![]()
a weź jej powiedz żeby sie wypchała
moi sąsiedzi też się starali i to dosyć długo, leki, badania i ciągle to samo
no i teraz sąsiadka jest już z drugim w ciąży![]()
a tak swoją drogą to dawno u Ciebie na wątku nie byłam![]()
ja sie staram o następnego kotka ale TZ nie chce![]()
Przecież jak przyniesiesz do domu to już nie wyrzuci. A zawsze można skłamać, że to tymczas tylko coś długo domu nie może znaleźć i już z wami zostanie przez zasiedzenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, Meteorolog1 i 19 gości