Moderator: Moderatorzy
alma_uk pisze:Marcelibu ja mam takie cos. wwieczorem zdjecie wrzuce.
edit-- w moim avatarze jest zdjecie etui n karty. ma ok.8 zakladek na karty-id etc. skorzane. nowiutkie. zostalo mi po likwidacji dziala. gospod. sprzedam za 12zl plus koszty wysylki.
Poszukuje zawieszki z kotem z cyrkonii.
Niestety nie wiem jak ale swoja zawieszke razem ze srebrnym łńcuszkiem szlag mi trafil. przekopalam cala chate i nie nalazlam:((
gdyby ktos mial/wystawial na bazarku/chcial odsprzedac to ja chetna jestem.
krakusik8 pisze:Poszukuje dla mamy starej maszyny do szycia Łucznik takiej z lat 80 sprawnej . Może komuś zalega w piwnicy? Ze względów transportowych tylko województwo małopolskie ewentualnie śląskie. Wpłata na dowolny koci cel.
Alienor pisze:krakusik8 pisze:Poszukuje dla mamy starej maszyny do szycia Łucznik takiej z lat 80 sprawnej . Może komuś zalega w piwnicy? Ze względów transportowych tylko województwo małopolskie ewentualnie śląskie. Wpłata na dowolny koci cel.
Ja też (ale dla siebie). Chodzi o taka z częściami metalowymi a nie plastikowymi jak te teraz produkowane. Katowice I okolice, lub Krakow.
milena88 pisze:Alienor pisze:krakusik8 pisze:Poszukuje dla mamy starej maszyny do szycia Łucznik takiej z lat 80 sprawnej . Może komuś zalega w piwnicy? Ze względów transportowych tylko województwo małopolskie ewentualnie śląskie. Wpłata na dowolny koci cel.
Ja też (ale dla siebie). Chodzi o taka z częściami metalowymi a nie plastikowymi jak te teraz produkowane. Katowice I okolice, lub Krakow.
podzespoły metalowe ma łucznik zofia
Zireael666 pisze:Poszukuję książki "praktyka kliniczna koty" niedostępnej już w wydawnictwie i zasobach internetu ;( może zalega komuś na półce, chętnie odkupię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości