OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2016 10:02 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

nie zaginęli/wymiotło ino zgon liczą fizyczny
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie kwi 03, 2016 16:11 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Fot kilka z domków

Maja z klonem ;)
ObrazekObrazekObrazek

Lunka i Marcel
ObrazekObrazekObrazek

Julka
Obrazek

Amelka (Iwi)
Obrazek

Maczek z Tulą
Obrazek

Lolek
Obrazek

Lucynka
ObrazekObrazek

Jarzębinka i Jaworek
Obrazek

Daruś i Dariunia
ObrazekObrazek

Bajka
ObrazekObrazek

Bajer (biały) z koleżanką
Obrazek

Beza i kolega Korolik
Obrazek

Bolek i Lolek
Obrazek

Sasza z koleżanką Ulą. Sasza waży ... 6 kg! Ma jeszcze kolegę Mr.Bee.
ObrazekObrazek

Lenka z nowym kolegą
ObrazekObrazek

Lesiu
ObrazekObrazek

Leonek z towarzyszem
Obrazek

Nasza (tymczaska ta czarna) Maciejka. Foty marne ale oddają jej charakter. Nie odczepi się nawet od popaprańców tzn Wojtka.
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie kwi 03, 2016 17:14 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Cudaczki :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 03, 2016 17:29 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

MalgWroclaw pisze:Cudaczki :ok:

Oj tak.

Od Semisia co prawie rok czekał na dom nie ma fot. Ale są wieści. Pojechał na dokocenie do 10-letniej jedynaczki. Sam miał lekko licząc 5-7 lat. Nigdy nie można przewidzieć co w kocie siedzi. Dogadali się wspaniale. Nareszcie spaśluch ma ludzi dla siebie. Prawie.
...Kociska czują się ze sobą dobrze :) ocierają się pyszczkami, szukają się wzajemnie - ogólnie kochają się. Korzystają z jednej kuwety. jest bardzo dobrze. Semir jest bardzo miłym kotem, nie sprawia żadnych kłopotów. Owszem potrafi trochę spsocić, ale to są takie kocie psoty np. strącenie doniczki. Słowem nic strasznego :)
Przesiaduje u mojego wujka na kolanach i każe się głaskać. Jak mama wraca z pracy, to się z nią wita, podaje łapki. ogólnie widać, że się zadomowił...

To samo dotyczy Migdała.
Nasze koty... dużo by opowiadać bo jest naprawdę super. Migdałek tak do nas przylgnął a my do niego, że nie da się tego opisać. Kochamy go bardzo, bo takiego pieszczocha i gaduły nigdy nie mieliśmy i nie spotkaliśmy wcześniej a Mańka sobie z nim radzi. Śpimy wszyscy razem - we czwórkę ;)

Wieści od Krówkinka . Dawniej Topnik. Jest jedynakiem ale ma dwie zakochane w nim pannice .
U nas bez zmian, miłość z Krówką kwitnie niezmiennie đź˜Š Pieszczoch z niego jaki był ogromny taki jest nadal. Podczas przytulaskow mruczy aż przyjemnie się do niego przytulić i posłuchać tego mruczanka.
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 03, 2016 18:26 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Takie wieści są fajne
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 03, 2016 20:59 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Wieści z domów rewelacyjne. Obrazek
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie kwi 03, 2016 21:33 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Świetnie się takich wieści słucha :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 04, 2016 8:43 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Fajne wieści i zawsze cieszą. Od Malwinki i Malinki tez przyszły. Wkleję fotki i rozmówki jak sie ogarnę.

Idąc dziś do pracy zaszałam do pustostanu by kotom suche wsypać, żarcie mokre dać i wodę nalać. Dreptałam ci ja sobie jako ten kapturek czerwony. Taki spolszczony bo w butkach i płaszczyku czerwonawym tylko byłam. Za kapturek służył kokon z żeleu i tapiru. Przeciskając się jak ta cicho-ciemno-czerwona prawie nie widoczna, między śmietniskiem a zwałami drzew zauważyłam ,że jakiś facio przede mną to samo robi. Ja jak ten kwiat czerwony on jak ten marny chwast na buro przyodziany. Patrzę a on do podwoi opuszczonego budynku zmierza. Z reklamóweczki kluczyki wyciąga.
Wkładajac całą życzliwość głośno mu za plecami seplenię
A dzień dobry panu
Drgnął strasznie przestraszony 8O , odwrócił się i wyseplenił rónie uprzejmie odpowiedź przywitalną. Ciągnę dalej.Na jednym wydechu by nie przerwał.
Widzę ,że pan tutaj pomieszkuje i to pan pozakluczał wszystko. Tutaj koty były ,nie widział ich pan? Dawno mnie nie było wiec pójdę sobie pozerkam po kaciarapach.
I już lecę dalej. Krzyczy za mną ,że to to jest puste i nikt nie mieszka i kotów nie ma. Dobra, dobra zobaczymy sobie.
W kaciarapce obrabiam sobie gary, otwieram puchy i 8O Cholera jasna stoi w przejściu .
Tutaj nikt nie żyje
O kotach pan mówi?
Nie o właścicielach
Wiem, już wiele lat

Facet lekko spłoszony , drepcze z nożynki na nożynkę i międli coś w łapkach. Oczy mi się na tych łapkach zawieszją. Na międleniu też. A on trzyma ... papier toaletowy :smokin: Widzi ,że ja widze i uprzejmie rzecze
Przepraszam.Pani sobie nie przeszkadza. Tam nie ma toalety więc...
I wskazuje zawstydzony na drugą kaciarapkę.
Już skończyłam, idę...
Zbieram torebeczkę, siateczkę i puste puszki.
Nie ,nie proszę się nie spieszyć, nię krępować...
No Wersal jednym słowem. :lol: Już drugi raz w tym miejscu doopnyj problem mi się trafił . Wcześniej też kultura była. Choć pupa z chaszczorów klikała wtedy na mnie. Choć mam nadzieję ,że mi nie zawalą "mojej" stołówki wiedząc ,że tam zaglądam.
I to chyba był inny człowiek niż ten z tamtego roku.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 04, 2016 8:48 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

A mnie to dziwi, ze ludzie tak na trawę koło "swojego" domu robią. Ja wiem, ze rożne sa sytuacje, bieda, brak toalety ;) ale jednak to śmierdzi i długo sie trzyma. Ja bym chyba w jaką reklamówkę robiła czy co...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon kwi 04, 2016 8:49 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Masz szczęście ew. pecha do pup :mrgreen:
Mam nadzieję, że w innych aspektach też Ci sie zdarza :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon kwi 04, 2016 13:47 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

morelowa pisze:Masz szczęście ew. pecha do pup :mrgreen:
Mam nadzieję, że w innych aspektach też Ci sie zdarza :lol:

goowniane przypadki i wpadki som mom słabościom. :wink:
Reszta ... no różnie wypada. :roll: Staram się zachować godnie :wink: w miarę możliwości.
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 04, 2016 19:47 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

Wieczór. Czekam na swój serial. Robi się coraz dziwniejszy i chyba , a nawet na pewno, przestaje mi się podobać. :placz: Usnę, jak da radę wcześniej. Jedna reklama i sen złoty jest mój. :twisted:
Janusz poleciał do pracy. Samochodem ,jakby kto pytał.To nie sokół czy jastrząb. Tylko menskiautowy gatunek. Koty w domu i na dworze nakarmione. Spacer odpuszczony został przeze mnie. Białogłowa słaba ze mnie się zrobiła. Słaba lepiej wygląda :wink: jak leniwa. Gar zupy pomidorowej już stoi. Najszybciej i najłatwiej mi było upitrasić. Zabezpieczyłam resztki kurczakowego grzbietu. Przed Maciejką oczywiście.
Na obiad była panierowana pierś kuraka ze ziemniakami i ze surówką.Moja pomysła była. Rano ,grzebiąc nerwowo w lodówce , udało się jedną cycolinę wymacać . Z przepaści przepastnych ją wydzierżnęłam. W tym mrozowym grzebańsku coś jeszcze wymacałam.Huuuuraaaa :strach: Korpus kuraka się odnalazł także :201494 . A był dłuuugo w akcji zaginiony. Łehłeh jest mój ci on. Wylądował w garze szybciusio. Bym go potem po mieszkaniu nie szukała.
TZ dostał za to cyca samotnego . Sam w domu będzie to choć jeden cycol mu życie umili. Rozgrzeje na patelni, przewłóczy porzez jajka i bułkę tartą, pobije ku miętkości by paskuda skruszała ... a wszystki to rączkami swymi żywymi rozmrożone piersiochy będzie obłapiał :mrgreen: TZ podjął się więc obiadu szykowania. Przykicałam na czas odlania ziemniaczków, dosmażania piersiówki i miąchania miski śmietnikówki zwanej surówką. Obijad wjechał na stół
Koty siedzą w kręgu ale mocno nie zaciekawione są. :twisted: Jeno ogonki drgają nerwowo, oczka łyskają bardziej nerwowo, dramatu w formie zmasowanego ataku na talerze nie ma. Choroba? Nawróciły się na kulturę? Rzuca TZ skrawki futrom ospałym . Nic. Pokazało tylko ,że ich ospałość jest nadal dziwna. TZ je, łypie na koty, testuje kolenjnym pacniętym kawałkiem...ale szału nie ma. :roll: Nawet MaciejkaSzybka zwolniła swoje obroty. Jest z jedną głową. 8O W chwilach strasznie strasznych jest to 100-głowy smok co hapnie wszystko w obrębie pokoju, ulicy, świata :strach: Światło w niej też zgasło. Maciejka zaprzestała się poruszać z jego prędkością.
Jemy, gapimy się na koty takie leniwe i ślepe. Bo nie widzą kawałków dla nich rzuconych. Martwić się czy co? Gadam by nie dawać cholerom niewdzięcznym przysmaków.Czy może do weta iść. TZ gapi się zamyślony na dzierżony w dłoni sztuciec, wpycha widelczykiem pyrki z mięsiwem do ust swych ,zagryza smieciówką i wreszcie rzecze że taka cyca rozmrożona nie smakuje mu; skoro nie smakuje jemu to kotom na pewno też. Ot, całe wyjaśnienie braku szarży na talerze.

Przemknęła mi z ulgą myśl ,że mam dwie.Osobiste. Deczko małe i życiem umęczone ale nigdy :wink: nie zaliczyły podsypiania w lodówce. Jest dla nich nadzieja :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 04, 2016 20:27 Re: OTW15 - ciągle jesteśmy...Nowo-stary banerek str.1 :)

:wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon kwi 04, 2016 21:01 Re: OTW15 - Potrzebna wizyta PA-Przasnysz.Pomocy!

Tak jak w tytule. PRZASNYSZ jest na celowniku.
Potrzebna pomoc w wizycie pa dla Maciejki. Dwie blondynki skipnęły się i wsio omówiły. :mrgreen: Tylko nie miejsce zamieszkania. :roll: Zakładałam ,że to Warszawka i okolice. A wystarczyło zapytać. W ostatnim mailu wsio jest dopiero i zonk wielki wyszedł. Dom szykuje się i zabezpiecza.
Pomocy potrzebuję by wizytę przeprowadzić. W ciemno kota nie puszczę.
Będę wdzięczna za pomoc.
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 05, 2016 6:38 Re: OTW15 - Potrzebna wizyta PA-Przasnysz.Pomocy!

ASK@ pisze:Tak jak w tytule. PRZASNYSZ jest na celowniku.
Potrzebna pomoc w wizycie pa dla Maciejki. Dwie blondynki skipnęły się i wsio omówiły. :mrgreen: Tylko nie miejsce zamieszkania. :roll: Zakładałam ,że to Warszawka i okolice. A wystarczyło zapytać. W ostatnim mailu wsio jest dopiero i zonk wielki wyszedł. Dom szykuje się i zabezpiecza.
Pomocy potrzebuję by wizytę przeprowadzić. W ciemno kota nie puszczę.
Będę wdzięczna za pomoc.

:!: :!: :!:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]