DO ZAMKNIECIA -dziękuję

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2016 17:50 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -! ankiet

Miałam na myśli człowieka, że nie wlezie w kota na takim posłaniu :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Sob kwi 02, 2016 17:53 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -! ankiet

Atta pisze:Miałam na myśli człowieka, że nie wlezie w kota na takim posłaniu :ryk:

nawet po drinku :ok: :ryk: tym bardziej posłanko jako jedyne dla kotów bezpieczne certyfikat posiadać może :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie kwi 03, 2016 16:10 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -! ankiet

Widzę,że kremowy ewidentnie wysforował się na pierwsze miejsce :ok:
Biorę to sobie do serca i zaczynam działać :wink:

Szafirowy na drugim miejscu, zatem zapraszamy serdecznie na bazarek dla Bogdana
viewtopic.php?f=20&t=174259

oraz bardzo wiosenne kolory na bazarku dla Borysów: viewtopic.php?f=20&t=174209

Uwaga wiosenne futerka malowane słońcem -wkrótce pojawi się cosik nowego :D (bo czarnuszkom pewnie się nie dostanie nic kremowego , ech... )

alessandra

Post » Pon kwi 04, 2016 10:21 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -! ankiet

O , widzę,że entuzjasta szafirowego podbił kolor -i słusznie, bo bardzo ładny :D

alessandra

Post » Pon kwi 04, 2016 16:02 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf -Bajaderka do jutra

A na jasny róż jakoś amatora nie ma , hmm ciekawe ... :roll:
a dzieciaki to wszyscy w róziowym lubią oglądać - w cukierkowym :mrgreen:

alessandra

Post » Wto kwi 05, 2016 9:18 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf -Bajaderka do jutra

Jasny róż zatwierdzony tylko neonowy nikogo nie uwiódł :mrgreen: Wstępny raport jest. Tylko co z kolorami,ktorych nie było w ankiecie? :P

Atta

Post » Wto kwi 05, 2016 11:36 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf -Bajaderka do jutra

Atta pisze:Jasny róż zatwierdzony tylko neonowy nikogo nie uwiódł :mrgreen: Wstępny raport jest. Tylko co z kolorami,ktorych nie było w ankiecie? :P

Głosujący sami wpisują w tekście, np. kocka dodała zielony :wink:

alessandra

Post » Wto kwi 05, 2016 13:06 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

Madie pisze:jaaaa chcęęęęęęę!!!!!!! budkęęęę!!!!

Jest Twoja :lol: :piwa: :piwa: :1luvu:

alessandra

Post » Wto kwi 05, 2016 13:29 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

Zapraszamy na nowy model - "Liliowy Kot" bez modelki :wink:

Pieniążki na to legowisko przeznaczamy na okresowe badania Moriska (fiv+)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

alessandra

Post » Wto kwi 05, 2016 13:42 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

Ale piękne legowisko dla Królewny :) Szkoda, że moja nie lubi legowisk.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Wto kwi 05, 2016 15:49 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

FElunia pisze:Ale piękne legowisko dla Królewny :) Szkoda, że moja nie lubi legowisk.

hmm, niestety,a dla nas ciut za małe :ryk:

alessandra

Post » Śro kwi 06, 2016 12:13 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

Wróciliśmy z Maciusiem od weta.
Miał pobrana krew, czekamy na wyniki ok. powinny być, dostał kropłówke , test felv+ , wyszedł ujemny .
Musiałam zrobić, bo nie wiem, czy nie będę zmuszona go dołączyć do Morisa i Tulinka, jesli okaże sie,ze ma chore nerki :( oby to tylko moje przeczulenie ...

I wyciągneliśmy ...śrut. :?

Pysio w porządku, zagojony , ząbki bardzo ładne.
Na razie chłopak odpoczywa po wrazeniach, muszę przyznać,że był bardzo grzewczny, zupełnie nie jak działkowy kotek wolnożyjacy. :201461

Teraz czekamy na wyniki i umawiamy Moriska na rtg i badania.

Dziękujemy za wsparcie, szczególnie Radkowi u Madie :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dzięki któremu nie musimy się martwić przychudą skarpetką kociłków :ok:

alessandra

Post » Śro kwi 06, 2016 14:27 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

FElunia pisze:Ale piękne legowisko dla Królewny :) Szkoda, że moja nie lubi legowisk.

Moja lubi.. targać :twisted:

Ale fajniste to jest! Sie mi kojarzy z łóżeczko-kołyską dla dziecióf. U kolezanki właśnie w takowej dziecinnej sypiają koty :mrgreen: Na innym posłaniu nie mogą leżeć obok siebie, ale do tego wskakują wszystkie trzy i dają radę razem ;)

Atta

Post » Śro kwi 06, 2016 14:37 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

alessandra pisze:Wróciliśmy z Maciusiem od weta.
Miał pobrana krew, czekamy na wyniki ok. powinny być, dostał kropłówke , test felv+ , wyszedł ujemny .
Musiałam zrobić, bo nie wiem, czy nie będę zmuszona go dołączyć do Morisa i Tulinka, jesli okaże sie,ze ma chore nerki :( oby to tylko moje przeczulenie ...

I wyciągneliśmy ...śrut. :?

Pysio w porządku, zagojony , ząbki bardzo ładne.
Na razie chłopak odpoczywa po wrazeniach, muszę przyznać,że był bardzo grzewczny, zupełnie nie jak działkowy kotek wolnożyjacy. :201461

Teraz czekamy na wyniki i umawiamy Moriska na rtg i badania.

Dziękujemy za wsparcie, szczególnie Radkowi u Madie :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dzięki któremu nie musimy się martwić przychudą skarpetką kociłków :ok:

Boszzz co za debilizm :? U nas tu niedaleko tez dzieciaki strzelały jesienią do kotów. Wyobrazi zero: stoi sobie taki na swoim balkonie i strzela do okien w bloku na przeciwko! Niestety trafił w kota, ale gdyby nie trafił tez kolegi, który zgłosił się do szpitala nie udałoby sie ich złapać. Jednak tłumaczenie sie z zaistniałej sprawy tatusia, który kupił wiatrówkę na urodziny 14-latkowi i śmiał twierdzić, że właściwie to nic sie nie stało jest debilizmem do kwadratu :evil:

Atta

Post » Czw kwi 07, 2016 12:31 Re: Tulinkowe wariacje - tylko dla kotuf - hit -kot liliowy;

Morisek i Maciuś zapraszają na zakupy -chyba winnam jakoweś skarpety wydziergać dla chłopaków- na to leczenie , hmm.. :roll: zawsze jeśli grosz do nich nie wpadnie, to skarpety się sprzeda :mrgreen:

alessandra

[poprzednia][następna]