Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Wyznaczmy kogoś żeby pamiętał za nas
kocka pisze:Miniuś jest na dieciei niedlugo bedzie wiotki jak trzcina
dlatego wszystkie ciastka dla Was
kocka pisze:no to proponuje nowosci , kokosanki pieczone bez mąki ,lekkie rozpływają się w ustach ,
herbaciane w sam raz na five o'clockz herbatą earl grey i pomarańczą ,pysznie maślane ,
testowane na rodzinie , zapach pieczenia herbacianych wywołał sąsiada z mieszkania obok,czyli testy wypadły pomyślnie
zapraszam
alessandra pisze:kocka pisze:no to proponuje nowosci , kokosanki pieczone bez mąki ,lekkie rozpływają się w ustach ,
herbaciane w sam raz na five o'clockz herbatą earl grey i pomarańczą ,pysznie maślane ,
testowane na rodzinie , zapach pieczenia herbacianych wywołał sąsiada z mieszkania obok,czyli testy wypadły pomyślnie
zapraszam
Sąsiad mnie przekonał, poprosze kokosanki
Atta pisze:Szeroki wybór nie jest dobryTeraz nie wiem czy zostac przy swoich czy jednak sięgnąć po nowe herbaciane
alessandra pisze:Atta pisze:Szeroki wybór nie jest dobryTeraz nie wiem czy zostac przy swoich czy jednak sięgnąć po nowe herbaciane
no patrz, a na włóczkowym grymasi , a dałabym sam różowy i git
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Szeroki wybór nie jest dobryTeraz nie wiem czy zostac przy swoich czy jednak sięgnąć po nowe herbaciane
no patrz, a na włóczkowym grymasi , a dałabym sam różowy i git
Jeśli idzie o włóczki to zdecydowanie za mały wybórChciałam szary a mydlisz mi oczy różowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 47 gości