Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2016 13:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Już biegasz? Ja się jeszcze nie zmobilizowałam, od urodzenia :D
Super ślimaczki, bardzo są liczne, takie niewinne :)
Fuksiu rządzi na drapaku :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt kwi 01, 2016 17:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

O, slimaczki :mrgreen:
Witajcie Moliśki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 01, 2016 18:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Ale świetne zdjęcie ze ślimakami! Super! Wiosna przyszła. Ja dzisiaj widziałam dżdżownice. Padał deszczyk i powyłaziły sobie. trzeba było patrzeć pod nogi, żeby nie rozdeptać. A wczoraj widziałam bociana. Takiego prawdziwego.
Fuksio jest pięknym kotem. I do twarzy mu z drapaczkiem. :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt kwi 01, 2016 18:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Miauczór :) Nareszcie piątek :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob kwi 02, 2016 17:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Drapak jest ekstra ja muszę moje dwa zniszczone zamienić na jeden a porządny.
Pusieńka lubi leżeć na środkowym leżanku lub na dole i czasami się tak wspina jak pokazywała Klaudia :ryk: :ryk:
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob kwi 02, 2016 17:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Gosiu Twoj drapak jest ekstra! Wystarczy wymienić sznurki do drapania te na dole i bedzie jak nowy, te wiklinowe koszyczki sa tak urocze :oops: bardzo lubie wiklinę :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob kwi 02, 2016 17:53 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Witamy wszystkich :mrgreen:
Dzis fajny dzien, duzo załatwiliśmy, mieszkanie posprzątaliśmy, pranie wyschło mi na balkonie i to mnie cieszy bo bardzo lubie pranie owiane wiatrem :1luvu:
Bylismy na rowerach, pojechalismy na dzielnice domków jednorodzinnych i zamarzył sie nam domek... O matko ile kasy... :strach: zobaczymy co z tego wyjdzie :mrgreen: moze sprobujemy :mrgreen:
Nie mowie ze mieszka sie zle w bloku, bo jest miło przytulnie, fajnie posłuchać jak kaszle sąsiad czy budzik dzwoni od 5:30-7:30... Chyba do wyczerpania sie baterii.
Porozgladamy sie za działkami. Cena nawet 130 za m2 :strach: a domek taki 100 m byłby ok :201494 poki co wiatry sa korzystne :P

A to dzisiejsze psoty :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Zaraz jedziemy do restauracji wietnamskiej, lubicie orientalne jedzenie!? :201461
Obrazek

Moli25

Post » Sob kwi 02, 2016 17:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

W której restauracji byłaś? I jak było?

MaryLux

Post » Sob kwi 02, 2016 20:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob kwi 02, 2016 21:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Jak bylo??

Ja uwielbiam chinszczczyzne. Korci mnie kiedys jechac do indyjskiej restauracji, jesty taka podobno fest dobra w Katowicach.

Ja ogolnie bardzo lubie rozne dziwne kuchnie... mam genialna ksiazke "kuchnie swiata".... ale poki co niestety malo z niej zrobilam ale... ;) wszystko przedemna :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie kwi 03, 2016 16:53 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Hej Martus :)
My też chorujemy na domek, ale ja sceptycznie, bo boje się pająków - ale wyobrażam sobie moje kotki w ogródku na trawie jak łapią motyle :)

Ja uwielbiam orientalne jedzenie! Teraz to już w ogóle szaleje. Często mam dania z różnym curry i mleczkiem kokosowym czy innymi cudami :) do rosołu dodaje paste curry i mam orientalny. Pycha!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 03, 2016 17:33 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Molinka się chyba struła, skoro nie pisze? :strach:

MaryLux

Post » Nie kwi 03, 2016 18:12 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

MaryLux pisze:Molinka się chyba struła, skoro nie pisze? :strach:

Nie :strach: ja od razu poznam podejrzane jedzenie :strach:

Nie pojechalismy do orientalnej restauracji, wylądowaliśmy w Piramidzie na rynku, byłam tam pierwszy raz, znajomi polecali i mieli racje. Za niezła sumę zjadłam pyszne danie ze stosem surówek :mrgreen:

Dzis super dzien, zjeździliśmy rowerami z 20 km, i bylismy miedzy innymi na działce na ktora mamy chęć. Właściciel wysłał nam projekt, juz znamy cene, wiemy ile mozemy negocjować i mysle ze w tygodniu sprawdzimy czy marzenia moga stac sie realne? :mrgreen: chcieliśmy kupic drugie mieszkanie pod wynajem, ale troche sceptycznie do tego podchodzimy, bo na roznych najemców mozna trafic, trzeba kasę płacić do US... Sprobujemy z domkiem poki co :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Nie kwi 03, 2016 18:22 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Narobiłaś mi ochoty na coś orientalnego. Przeglądam różne przepisy na zupę :P

Nie wiem jak jest w Twoich okolicach, ale moja Ciocia niedawno kupowała dom, już wybudowany, po kimś. Z tego co opowiadała, to różnica kosmiczna między budowaniem od podstaw a gotowcem. Rynek domów na sprzedaż słabo ciągnie, nie chcą się sprzedawać, w związku z czym domy są taniutkie. Inny plus jest taki, że ma dom już pewny, tzn jeśli były jakieś wady konstrukcje to by się ujawniły po 5 latach, a i grunt po takim czasie już osiadł, nie musiała robić żadnych poprawek.
Fajnie by było gdyby Wasze marzenie się spełniło :ok:
Też kiedyś myślałam o kupieniu mieszkania pod wynajem, ale właśnie.. czasem więcej z tym problemów niż zarobku.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie kwi 03, 2016 18:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ cz 4

Trzymam kciuki, żeby udało Wam się kupić działkę i zbudować domek. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To by była super sprawa.
Też bym chciała mieć domek, ale na mojej Białołęce metr działki budowlanej kosztuje tysiąc złotych. A żeby zacząć budowę, trzeba mieć co najmniej pięćset metrów. Czyli póki co: porażka. Trzeba zacząć poważnie podchodzić do gry w totka. Bo tylko totolotek, albo jakiś gang mi pozostaje.
Wynajmuję nasze stare mieszkanie na Bemowie i miewam przejścia z szukaniem lokatorów. Albo z bałaganem, który po sobie zostawiają, jak się wyprowadzają.
Kuchnia indyjska jest katastroficznie pikantna. Byłam kiedyś w pobliżu Placu Zawszy w takim miejscu i najłagodniejsza potrawa okazała się trudno zjadliwa. Spożycie dania, wymagało przewodnienia organizmu. Podobno nawet bakterie giną od tej indyjskiej pikanterii.
Natomiast uwielbiam kuchnię chińską i polskim wydaniu. Słyszałam, że w Chinach je się wszystko, co ma cztery nogi, oprócz stołu i wszystko, co lata, oprócz samolotu. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

[poprzednia][następna]