[KONIEC]Tulinek poleca: piernikowo i zielono ;-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2016 14:40 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

alessandra pisze:
KotwKratke pisze:5 za wywoławczą wszystkie
ośmiorniczkę spróbujemy koralową wywołać :)

Mogłąbym obstawiać zakłady w jak krótkim czasie sie , Tomku, pojawisz, jak słowo "zabawki" wiatr szepcze po forum :ryk: :piwa: :piwa:
z wielkim podziękowaniem :1luvu:
nie zdołałam więcej zrobić , bo materiału od wypychania zabrakło :oops: no i pracujemy nad nowym legowiskiem na bazarek pomocowy :wink:

hahaha :)

spokojnie, nie pali sie, nie wysyłaj, odkładaj
zbieram zabawki na koniec maja :)
podaj proszę tylko gdzie pieniązki wpłacac :kotek:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Czw mar 31, 2016 14:54 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

KotwKratke pisze:
alessandra pisze:
KotwKratke pisze:5 za wywoławczą wszystkie
ośmiorniczkę spróbujemy koralową wywołać :)

Mogłąbym obstawiać zakłady w jak krótkim czasie sie , Tomku, pojawisz, jak słowo "zabawki" wiatr szepcze po forum :ryk: :piwa: :piwa:
z wielkim podziękowaniem :1luvu:
nie zdołałam więcej zrobić , bo materiału od wypychania zabrakło :oops: no i pracujemy nad nowym legowiskiem na bazarek pomocowy :wink:

hahaha :)

spokojnie, nie pali sie, nie wysyłaj, odkładaj
zbieram zabawki na koniec maja :)
podaj proszę tylko gdzie pieniązki wpłacac :kotek:

Poczekajmy, Tomku na koniec licytacji, coby zasad dochować :wink: i wówczas konto Borysów wyślę, a w międzyczasie spróbuję porobić zabawki jakieś, a skoro przede mną miesiąc z okładem dobrym , to na pewno będą i kuleczki i ośmiorniczki :D

I w czerwonym 8) :D :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 31, 2016 15:04 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

a no tak, bo to przeciez licytacja, o ja gapa :oops:

KotwKratke

Post » Czw mar 31, 2016 15:08 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

KotwKratke pisze:a no tak, bo to przeciez licytacja, o ja gapa :oops:

Oj , bo tak pierwszy raz jest z zabawkami, a mało ruchu zakupowego, zatem , aby pomóc , tak wymyśliłam :wink: choc i pewnie tak zostanie, bo cosik ludzie dla futer kupować zabawek ku radości nie zamierzają , ech...a sama wiosna nie wystarczy wszak :wink:

alessandra

Post » Czw mar 31, 2016 15:29 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

hmm jak mówisz, że ruch słaby to poproszę jeszcze te dwie osmiorniczki ;)
co prawda upodobała ją sobie nasza Hopi (głucha) szczególnie w środku nocy, ale co tam ... ;)
(te modele głeboko schowamy i poczekają ukryte)

KotwKratke

Post » Czw mar 31, 2016 15:31 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

KotwKratke pisze:hmm jak mówisz, że ruch słaby to poproszę jeszcze te dwie osmiorniczki ;)
co prawda upodobała ją sobie nasza Hopi (głucha) szczególnie w środku nocy, ale co tam ... ;)
(te modele głeboko schowamy i poczekają ukryte)

z pięknym podziekowaniem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no cóż, jej nie przeszkadza :ryk:

zapraszamy do ankiety, pomoże to Tulińskiemu zamówienie u Dużego na włóczkę zrobić , a potem mnie zaprząc do robótki na bazarki pomocowe :ok:

viewtopic.php?f=20&t=174122

alessandra

Post » Czw mar 31, 2016 17:13 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

Kobito nie szalej :ryk: Według mnie KotwKratke wywołał sobie tylko róziową (koralową) ośmiorniczkę, a Ty zaraz wszystkie zaklepałaś :twisted: Zielona moze być dla mnie :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw mar 31, 2016 17:15 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

A nieeeeeeeee sorry, to ja dalszego ciągu nie doczytałam :ryk: Nic to, podtrzymuje zielone za 8 złotóf :ok:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt kwi 01, 2016 9:55 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

:1luvu: :1luvu: Dziękujemy! Chciałabym też napisać, że każda złotówka nadwyżkowa która zostanie nam po zabiegach i lekach dla Borysów zostanie przekazana dalej w obieg dla wybranych przez Was kociaków :1luvu:

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pt kwi 01, 2016 11:53 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

Atta pisze:A nieeeeeeeee sorry, to ja dalszego ciągu nie doczytałam :ryk: Nic to, podtrzymuje zielone za 8 złotóf :ok:

aaa nareszcie cosik sie bedzie kręciło :piwa: z podziękowaniem :1luvu:

alessandra

Post » Pt kwi 01, 2016 14:37 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu - dla Borysów

Dodaliśmy coś do mycia , jako,że przed snem wypada się nieco wypachnić :wink:

alessandra

Post » Nie kwi 03, 2016 16:12 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu +YR - dla Borysów

Na wiosnę nikt nie chce się wypachnić -nie może być 8O

alessandra

Post » Nie kwi 03, 2016 20:25 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu +YR - dla Borysów

To ja poproszę jabłko w karmelu za pińć.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon kwi 04, 2016 10:20 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu +YR - dla Borysów

FElunia pisze:To ja poproszę jabłko w karmelu za pińć.

Zapisujemy i dziękujemy pięknie :1luvu:

Podoba mi sie Twoje przygotownie do wiosny -pachnąco i kolorowo :piwa:

Zapraszamy do naśladowania :D :ok:

alessandra

Post » Pon kwi 04, 2016 11:41 Re: Tulinek poleca: do snu i dla relaksu +YR - dla Borysów

Zaglądam na chwilkę , bo właśnie wróciliśmy do domu! Kiciuśka mruczy koło mnie i serdecznie dziękuje :kotek: Jak wszystko dobrze się ułoży to jeszcze w tym tygodniu idziemy na konsultację i powtórne badania krwi, a po wynikach będzie miała zabieg :201461 Póki co tulimy się wszyscy i cieszymy, że jesteśmy w komplecie :D

WłasnyKocie

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

[poprzednia][następna]