Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2016 12:35 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Dziewczyny.Czy oferta Pomocy weterynaryjnej jest nadal aktualna? :oops: Chciałabym jutro Zdechalaka zabrać do Weta przy okazji obierania kotek ze sterylizacji.

Dzisiaj Zdechlak przyszedł mi pod dzwi.Juz wiem dlaczego jest taki odwodniony.Biegunkuje. :|

Maż dzisiaj był u dermatologa.Dostał inną maść robiona w aptece.Jeszcze nie odebrana nawet.Dodatkowo wczoraj wykupił leki i dzisiaj dostał zastrzyk p/teżcowy.

Nie ogarnę finansowo sama. :oops:

Nie wiem co mam robić.Pożyczyć zapłacić i okazać rachunek na watku?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro mar 30, 2016 12:40 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Musze przygotować, umyć kontenerki.Pojechać szybko do ciuchbudy po jakieś polarki.Mam juz taką biede ze szmatami, ze nie mam nic świeżego zeby wyscielić kotkom na zabiegi. :| A od domowych, używanych nigdy nie biore.

Dodatkowo mam dzisiaj działkę wiec wróce bardzo pózno.

Proszę o kciuki żeby kotki udało się złapać.Obydwie już zaciążone.

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 17:07 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Podtrzymuje propozycję pokrycia leczenia Zdechlaka. Ale nie wiem jak organizacyjnie. Trzeba to jakoś obmyśleć .

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro mar 30, 2016 20:11 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Atta :1luvu:
Bardzo dziękuję. Przelew już przyszedł :D

Baltimoore

Post » Śro mar 30, 2016 20:33 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Weź na Zdechlaka może te kasę za perfumy, przed chwilą przelałam, a Baltimoore jutro wyrówna.

Informację o karmach warto wrzucić na pierwszą stronę, bo jeśli ktoś zechce zrobić kotom prezent to dobrze, by to był trafiony prezent.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro mar 30, 2016 20:41 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Megana pisze:Informację o karmach warto wrzucić na pierwszą stronę, bo jeśli ktoś zechce zrobić kotom prezent to dobrze, by to był trafiony prezent.

I informacje o puszkach też- jaka firma i jakie smaki najlepiej.

Z kosztami leczenia Zdechlaka jakoś załatwimy, dobrze że dzięki Meganie :1luvu: będzie na jutro, na początek.
Będziemy w kontakcie odnośnie dopłacenia reszty.

Baltimoore

Post » Śro mar 30, 2016 23:27 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Megana pisze:Weź na Zdechlaka może te kasę za perfumy, przed chwilą przelałam, a Baltimoore jutro wyrówna.

Informację o karmach warto wrzucić na pierwszą stronę, bo jeśli ktoś zechce zrobić kotom prezent to dobrze, by to był trafiony prezent.

Wezmę.Ale nie wiem czy pojedziemy jutro czy pojutrze.Mąż bardzo żle sie czuje.Nie wiem czy po szczepionce czy antybiotyku czy złapał cos w przychodni. :roll: :|

Kotki nie złapałam.Próbowałam ręcznie.Niestety.Podrapała mnie.Musiałam odzyskać wieczorem swoja pułapkę.Tylko tak jest szansa.Będę próbować jutro rano.

Co do wykazu suchej karmy i puszek to zrobię jak piszecie.Ale to już jak ogarnę inne sprawy.

Przepraszam że piszę tak póżno, ale dopiero wróciłam z działek.

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2016 0:04 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Megana pisze:Weź na Zdechlaka może te kasę za perfumy, przed chwilą przelałam, a Baltimoore jutro wyrówna.

Ta karma co kupowałaś wtedy to był Arion?Ale jakiś konkretny?Bo ładnie pachniał i też smakował.Takie chrupki o nieregularnym kształcie.Płaskie.

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2016 0:20 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

W tamtym roku jak kupowałam suchą karmę , dostałam troche próbek nowej karmy.Pachniała fantastycznie i smakowała kotom jak nie wiem.Za diabła nie moge sobie przypomnieć nazwy.To były takie malutkie próbki w przezroczystych saszetkach.

Musze podejść tam i zapytać co z tą karmą czy ją wycofali czy można gdzieś kupić. :roll:

A może Ktoś z Was pamięta.Chrupki z łososiem w kształcie kocich główek z dziurką.Tez nie mogę sobie nazwy przypomnieć.Kupowałam ją 8 lat temu.

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2016 10:11 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Marmotka, :1luvu: wiora, :1luvu: kolendra_ :1luvu: dziękuję Wam za wirtualne wsparcie dla podopiecznych. :wink:

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2016 12:29 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Puszki dojechały :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Czw mar 31, 2016 18:21 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Koty wstępnie mają co jeść :ok:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw mar 31, 2016 20:08 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Ultra75 bardzo dziękuję w imieniu kotów Izy i swoim :1luvu:
Przelew przyszedł :ok:

Jednocześnie informuję, że przelałam 75 zł na leczenie Zdechlaczka :201461

I cieszę się, że puszki dojechały :D
Miałam trochę stres- negocjacje telefoniczne i szybka decyzja.

Teraz pasowałoby zrobić akcję zbiórki na kastrację tych dwóch kocurków.
Grosz do gorsza...

Iza, może czasowo w tytule wątku zamiast "oczami karmicielki" wpisz "zbiórka na kastrację" ?

Baltimoore

Post » Pt kwi 01, 2016 0:09 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

iza71koty pisze:Ta karma co kupowałaś wtedy to był Arion?Ale jakiś konkretny?Bo ładnie pachniał i też smakował.Takie chrupki o nieregularnym kształcie.Płaskie.

Jeny, wtedy=kiedy? Kupowałam tyle karm, że skąd ja mam pamiętać? Owszem, Ariona kiedyś też kupowałam, moje koty nie są wybredne, a on jest w bardzo korzystnej cenie.
Ale ja generalnie kupuję to, co akurat jest w promocji...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt kwi 01, 2016 9:35 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Megana pisze:
iza71koty pisze:Ta karma co kupowałaś wtedy to był Arion?Ale jakiś konkretny?Bo ładnie pachniał i też smakował.Takie chrupki o nieregularnym kształcie.Płaskie.

Jeny, wtedy=kiedy? Kupowałam tyle karm, że skąd ja mam pamiętać? Owszem, Ariona kiedyś też kupowałam, moje koty nie są wybredne, a on jest w bardzo korzystnej cenie.
Ale ja generalnie kupuję to, co akurat jest w promocji...

Postaram sie potem poszukać.Kupowałaś różne karmy ale chodzi mi konkretnie o Ariona.Wiem ze sa rózne rodzaje a chyba dwa razy kupowałaś konkretnie ten.

iza71koty

[poprzednia][następna]