Kocie sekrety -drogi i rozdroża- Koniec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2016 17:13 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Potwierdzam wpłynięcie przelewu od tomek_k :1luvu:
To będzie na ok 40 puszek :201494

Ultra75 zadeklarowała 20 puszek :1luvu:
Bardzo dziękuję.
Jesteście wspaniali :D

Atta :1luvu: napisz proszę- tu lub na PW ile puszek (na razie liczymy 2,50/puszkę) zamówić w Twoim imieniu :D

Zamówienie zrobię zgodnie z obietnicą dziś wieczorem.
I podam rozliczenie na pierwszej stronie wątku, może wykorzystam do tego mój pierwszy post.

Madie, podeślesz jeszcze raz link do dobrej i zaufanej aukcji na all? Tam gdzie zawsze zamawiasz. Tamta oferta jest już nieaktualna.

Iza- a ta sucha karma to jaka ma być (jaki rodzaj i firma)

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto mar 29, 2016 19:20 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Złożyłam zamówienie na 136 puszek Butchers 400g, powinny być u Izy w czwartek :ok: :ok: :ok:
Licząc stado wolnożyjących bezdomniaków Izy na około 65 kotów wychodzi 2 puszki dla kota :1luvu: I zostaje coś dla nieśmiałych, których Iza nie ma okazji oficjalnie doliczyć :P

Bardzo bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy mają w tym udział :201494 :201494 :201494

Szczegółowe rozliczenie umieszczę w moim poście na pierwszej stronie wątku, tuż pod postami Izy.

Baltimoore

Post » Wto mar 29, 2016 23:33 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Baltimoore pisze:Potwierdzam wpłynięcie przelewu od tomek_k :1luvu:

Bardzo dziękuję.

Atta :1luvu: napisz proszę- tu lub na PW ile puszek (na razie liczymy 2,50/puszkę) zamówić w Twoim imieniu :D

I podam rozliczenie na pierwszej stronie wątku, może wykorzystam do tego mój pierwszy post.

Przepraszam,że tak późno, po pracy wyeliminował mnie z życia silny ból głowy. Ja to tak skromnie i styknie tylko na 10 puszek :oops:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Wto mar 29, 2016 23:39 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

iza71koty pisze:Fajnie by było ,jakby Ktoś mógł pogrzebać w domu i zrobić bazarek dla naszych kotków.Bylibyśmy niewymownie wdzięczni. :oops: :wink:

Bazarek miałam w planach, wiec już wiem na czyją rzecz będzie organizowany :D Znów będzie tematycznie, dlatego też muszę poczekac na to co dołoży znajoma. Chciałabym wystartować jeszcze w tym tygodniu.

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro mar 30, 2016 0:07 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Baltimoore pisze:Złożyłam zamówienie na 136 puszek Butchers 400g, powinny być u Izy w czwartek :ok: :ok: :ok:
Licząc stado wolnożyjących bezdomniaków Izy na około 65 kotów wychodzi 2 puszki dla kota :1luvu: I zostaje coś dla nieśmiałych, których Iza nie ma okazji oficjalnie doliczyć :P

Bardzo bardzo bardzo dziękuję wszystkim, którzy mają w tym udział :201494 :201494 :201494

Szczegółowe rozliczenie umieszczę w moim poście na pierwszej stronie wątku, tuż pod postami Izy.

Jesteście Kochani. :D Dziękuję. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie spodziewałam się że dacie radę. :roll: :oops:

Aga idealnie policzyłaś. :D Mi wyszło że licząc na każdego kotka po smakowitej czubatej łyżce pysznej galaretki wyjdzie że przez 10 dni każdy kotek otrzyma deserek do posiłku podstawowego. :D

To naprawdę Ogromna Pomoc dla nas. :1luvu: A przede wszystkim radość dla kotków. :D :201461
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro mar 30, 2016 0:13 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Atta pisze:
Baltimoore pisze:Potwierdzam wpłynięcie przelewu od tomek_k :1luvu:

Bardzo dziękuję.

Przepraszam,że tak późno, po pracy wyeliminował mnie z życia silny ból głowy. Ja to tak skromnie i styknie tylko na 10 puszek :oops:

Wiesz ile kocich mordek uszczęśliwisz tymi 10 puszkami. :1luvu: :D Zwłaszcza naszych weteranów.Mamy dużo starszych kotków w stadzie.Dla nich Wasza troska, to coś bardzo wyjątkowego.Dla mnie również.Aż serce rośnie. :1luvu: :D

Też miewam ostatnio często bóle głowy. :| Migrenowe, stresowe.Okropność.Czasem nie daję już rady.Aż mi niedobrze od tego.Jak mi do tego dowali kregosłup, to tylko leżeć i beczeć.A teraz jeszcze mi ta rwa dodatkowo dowaliła. :|

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 0:15 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Atta pisze:
iza71koty pisze:Fajnie by było ,jakby Ktoś mógł pogrzebać w domu i zrobić bazarek dla naszych kotków.Bylibyśmy niewymownie wdzięczni. :oops: :wink:

Bazarek miałam w planach, wiec już wiem na czyją rzecz będzie organizowany :D Znów będzie tematycznie, dlatego też muszę poczekac na to co dołoży znajoma. Chciałabym wystartować jeszcze w tym tygodniu.

Wspaniale. :D :1luvu:

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 0:26 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Agnieszko pytasz o suche.Podam może w takiej kolejności w jakiej koty lubią najbardziej.

Karmę którą uwielbiają i nie ma kota który nie zareaguje na ten zapach i smak jest na pewno Josera Catelux.Mnie ten zapach też zresztą powala. :roll: :lol:Oraz Josera Sensitiv.

Smakowicie zjadana karma jest też Purina z odkłaczaczem.Nie urinary tylko ta na kule włosowe.Był moze dlatego ze jest bardziej mokra, posiada większe walory zapachowe.Sporo kotów juz pewnie ma niemały problem z gryzieniem, poprzez wiek, wiec pewnie gorzej toleruja karmy bardzo twarde.

Dobrze jeśli jest krucha i wilgotna.No i zapach ma tutaj też spore znaczenie.

Nie ukrywam od dawna ze wole dać mniej, ale lepszej karmy - niz sypać karmę która nie zostanie wyjedzona przez koty.Taka karma albo służy potem ptakom, dzikom albo też namaka jeśli pada i potem musze ją sprzątac.

Dobrze smakująca kotom karmą jest Whiskas tuńczyk.Smilla Sterilized,Urinary. kitten.Niezła całkiem była też Lara z rybą.

Zjedzą też Kitekata.Raczej zostawiaja typowe tanie karmy marketowe.

edit.Dopisałam 2 karmy żeby się zmieścić w jednym poście.
Ostatnio edytowano Śro mar 30, 2016 1:13 przez iza71koty, łącznie edytowano 2 razy

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 0:30 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Mąż wcisnął się do lekarza.Bo normalnie miejsca nie było.Jutro ma robić wyniki.Był też u chirurga.Dostał antybiotyk, maść i do wykupienia zastrzyki p/teżcowe.Ma ich dostać kilka w pewnych odstępach czasu.Po wynikach będzie wiadomo co dalej.

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 7:53 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Iza - zdrowia dla Tz-ta. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jest w końcu głównym dobroczyńcą tych bezdomniaków :201494 :201494 :201494

Atta :1luvu: :1luvu: :1luvu: 10 puszek to bardzo szczodrze :1luvu:
Dziękuję w imieniu kotków :201461

Baltimoore

Post » Śro mar 30, 2016 9:11 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Dziękuję Agnieszko. :1luvu: Dobrze że jesteś.Zajrzysz.Czuwasz. :wink:

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 9:16 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Kochani od dwóch miesiecy mamy dosyć poważny problem żeby zdobyć środki na kastracje 2 kocurków.Sprawa jest o tyle pilna ze kocurki juz dojrzały i oprócz nieprzyjemnego zapachu, w tym sikania na posłanka zdarzają się i rękoczyny. :roll: :|

Rozumiem ze problem tkwi w tym ze cieżko jest komus wysupłać jednorazowo na zabieg.A my musimy zrobić 2 zabiegi.Koszt jednego to 100 zł.Czyli musielibyśmy uzbierac 200 zł.

I moze tutej należy zrobić podobnie jak w kwestii puszek. :roll: Poprosimy o jednorazowe wplaty.Co Kto moze i moze jakos uda sie uzbierać. :oops:

Agnieszko rozumiem ze moge na Ciebie liczyc w kwestii zbiórki? :oops:

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 9:20 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

viewtopic.php?f=20&t=173981

Przypomnę też i o naszym Bazarku gdzie jeszcze troche fantów czeka.W tym bardzo zmysłowe perfumy Jil Sander i jeszcze inne równie ciekawe o intrygujacej nucie zapachowej. :wink:

iza71koty

Post » Śro mar 30, 2016 12:19 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Oczywiście, że możesz liczyć na moją pomoc. :ok:

Baltimoore

Post » Śro mar 30, 2016 12:31 Re: Kocie drogi, dróżki i rozrdoża- Szczecin oczami karmici

Baltimoore pisze:Oczywiście, że możesz liczyć na moją pomoc. :ok:

Dziękuję :1luvu:

iza71koty

[poprzednia][następna]