DO ZAMKNIECIA -dziękuję

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2016 14:19 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Agneska pisze:
alessandra pisze:Zapowiadam juz kolory : nefrytowy , czekoladowy brąz i lawendowy -" sie " robią :wink:

Nefrytowy i czekoladowy nęcą. :mrgreen:

aaaa jak tak, to zrobimy jeszcze cuś w czekoladzie :piwa: :lol:

A tu siem reklamujemy z wyrobami , znaczy futerka obce reklamują , żeby nie było,że siem chwalimy, nie? T. 8) :mrgreen:

Felicity i Sevenek :1luvu:
Obrazek
Oto kocie reakcje:
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ciastunia i Biszkopcik :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt mar 25, 2016 18:29 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Agneska pisze:
alessandra pisze:Zapowiadam juz kolory : nefrytowy , czekoladowy brąz i lawendowy -" sie " robią :wink:

Żeby nie było,że ja coś mam do różu szczególnie, ale widac że klientela ogląda sie za innymi kolorami :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt mar 25, 2016 18:34 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

alessandra pisze:A tu siem reklamujemy z wyrobami , znaczy futerka obce reklamują , żeby nie było,że siem chwalimy, nie? T. 8) :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Ciastunia i Biszkopcik :1luvu:
ObrazekObrazek

Przykro mi, ale przy takich modelach Twoje wyroby nieco bledną :wink: :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt mar 25, 2016 23:02 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Wreszciem się dorwał do kompa, i żeby nikt mnie nie zakosił tych cudeńkufff to podbijam obie o dyszeczkę - sfierzo ukradzione z portwela. rADZIO
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Nie mar 27, 2016 11:46 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Madie pisze:Wreszciem się dorwał do kompa, i żeby nikt mnie nie zakosił tych cudeńkufff to podbijam obie o dyszeczkę - sfierzo ukradzione z portwela. rADZIO

Radziu, słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Z pięknym podziękowaniem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Post » Nie mar 27, 2016 11:49 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Atta pisze:
Agneska pisze:

Żeby nie było,że ja coś mam do różu szczególnie, ale widac że klientela ogląda sie za innymi kolorami :twisted:

Przeca napisałam ,że będą i inne -a ja wnoszę o pokazanie "Wkładu" , coby my kolor odbrali

alessandra

Post » Nie mar 27, 2016 11:56 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf ;-) legow

Póki sezon ogródkowy się nie zaczął, w miarę możliwości, będziemy się cosik dziergać :wink:

A już zapowiadam mały bazarek dla futerek u WłasnyKocie

viewtopic.php?f=20&t=173192

Jutro postaram się wystawić a kolory to : brąz, nefrytowy oraz pistacja :wink:

alessandra

Post » Pon mar 28, 2016 16:12 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -29-03-20

no jak ta bab Percia wlazła jako tester do budki, nijak wyleźć nie chce -znaczy siem budka fajowa, Duża zdjecia porobiła, ale że jakaś zamotana okropnie ostatnio, nie wzięła ze sobom , by wstawić. Ale wierzta mi na słowo -jutro pokażem, jak ta Percia wylezie w końcu , miała być model na chwilę, a chce gwiadorzyć 8) nimatak, Tuliś porządek musi czymać, bo inaczej co to było :roll: :wink:

Jutro przyjdźta prosim , ale z małymi kotami, takimi do czeterech kilo abo mniejszymi, coby sobie pooglądały , no większe nie wlezą T. :roll:

A legowiska tesz bendom, a jakby kto chciał sobie popaczeć na takie, co tu nie ma , to prosim na kiermasz dla ślepaczków https://www.facebook.com/events/4805592 ... 139840239/

A bendzie jeszcze takie cudaśne legowisko tesz jak kocyk na kiermaszu -koralowy, o taki

ObrazekObrazek

i takie jeszcze tam som

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

alessandra

Post » Wto mar 29, 2016 12:09 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

jaaaa chcęęęęęęę!!!!!!! budkęęęę!!!!
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto mar 29, 2016 12:13 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

Madie pisze:jaaaa chcęęęęęęę!!!!!!! budkęęęę!!!!

:ryk: rozumiem,że to Radek tak radośnie i donośnie rozpoczął licytację :D

Pięknie dziękujemy naszemu stałemu klientowi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:

alessandra

Post » Wto mar 29, 2016 13:30 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

A tu przedstawiamy Maciusia z działek, jutro o 10 jesteśmy umówieni na te ząbki, opuchlizna zeszła, ropień sklęsł , zobaczymy co w buzi tam gra

Obrazek
Maciuś mieszka po biurkiem w pracy, zw względu na Moriska nie mogę go dołączyć do chłopaków, dlatego jest trochę smutny...

alessandra

Post » Wto mar 29, 2016 15:45 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

ale ta bajaderka świetna, Olu szacun :201494 :ok:
nasze gamonie niestety nie chca w takich legowiskach spać ... :(

my za to zaczajamy się na Twoje zabawki :)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto mar 29, 2016 15:56 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

KotwKratke pisze:ale ta bajaderka świetna, Olu szacun :201494 :ok:
nasze gamonie niestety nie chca w takich legowiskach spać ... :(

my za to zaczajamy się na Twoje zabawki :)

Znaczy się trzeba dorobić :mrgreen:

Bierzemy sobie do serca i postaramy się w najbliższym czasie ośmiorniczki z dzowneczkami i kocimietką przedstawić :ok:

dziękujemy za uznanie :1luvu:

alessandra

Post » Śro mar 30, 2016 10:47 Re: Tulinkowe włóczkowe wariacje - tylko dla kotuf -nowości

witamy się i ogłąszamy,że szczęśliwym posiadaczem dwóch legowisk jest Pan Radosław :D :1luvu:

A niektórzy mówili, że różowy już passe :mrgreen:

alessandra

[poprzednia][następna]